Labas
Koks gražuolis šuniukas
Ačiū gerai praėjo, tik 01 val namo grįžom, šiandien užtat tyngim, o karšta lauke, net neinam niekur
O aš pagalvojau gal paprašyt moderatorės, kad temos pavadinimą pakeistu, kad mergaičių daugiau ateitu
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 19, 13:20)
Labas
Koks gražuolis šuniukas
Ačiū gerai praėjo, tik 01 val namo grįžom, šiandien užtat tyngim, o karšta lauke, net neinam niekur
O aš pagalvojau gal paprašyt moderatorės, kad temos pavadinimą pakeistu, kad mergaičių daugiau ateitu
Koks gražuolis šuniukas
niu pagaliau praejo balius - galesi atsipusti sekmadienis ir skirtas tinginiavimui
as tai tiesa pasakius tvarkymusi uzsiemiau is pat ryto - virtuve, vonia, kambary kilima issiploviau - tai nusikalus jauciuosi kazkokia, prie lovos tik traukia pas mus tai apsiniauke, nesinori net nosies kisti is namu...
niu joo, del pavadinimo keitimo gal ir gera mintis butu, tik koki ji cia sumascius?
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 19, 15:29)
Aha sakiau tingėsiu, bet vieną kambarį visvien susitvarkiau Na o dabar tai tikrai tingėsiu
Po tiek darbų ir tu dabar tik tingėk
O dėl pavadinimo ir aš nesumastau Gal turi pavyzdžių
Po tiek darbų ir tu dabar tik tingėk
O dėl pavadinimo ir aš nesumastau Gal turi pavyzdžių
na net nzn koks tas pavadinimas gali but siaip cia plepam apie viska, nesam kazkokios vienos "pakraipos" plepetojos tai manau ir pavadinimas tiktu toks bendresnis
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 19, 19:42)
aga gali buti: Čia plepame apie viską
QUOTE(*rasa* @ 2013 05 19, 21:49)
aga gali buti: Čia plepame apie viską
Tai reiks parašyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 19, 21:08)
Tai reiks parašyti
o tu zinai kam, ka ir kur rasyt?
QUOTE(*rasa* @ 2013 05 19, 22:09)
o tu zinai kam, ka ir kur rasyt?
Jau parašiau
Jei neišeis pakeisti, tai reik kuo greičiau temą pabaigti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 19, 21:13)
Labas rytas
Jei neiseis, galim palikti sita tema ir kraustytis kur kitur, tada pamatys, kad niekas cia neraso ir istrins ja
Na kaip, jau pradejai davo nauja mityba?
QUOTE(*rasa* @ 2013 05 20, 09:09)
Labas rytas
Jei neiseis, galim palikti sita tema ir kraustytis kur kitur, tada pamatys, kad niekas cia neraso ir istrins ja
Rimtas, susikuriam kitur temą Tik kur
Aha jau pradėjau, pusryčiams gėriau vanilinį kokteilį, na žinok visai skanus jis ir tokia porcija nemaža išėjo
Kaip tau pirmadienis, sunkus
Laba diena
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 20, 08:14)
Rimtas, susikuriam kitur temą Tik kur
Aha jau pradėjau, pusryčiams gėriau vanilinį kokteilį, na žinok visai skanus jis ir tokia porcija nemaža išėjo
Laba diena
Laba diena
Niu svarbu skanus tas kokteilis ir pasisotinai, sekmes ir toliau juos geriant tai dabar 2 savaites taip valgysi?
Niu nepasakyciau kad sunkus pirnadienis, apsiniauke, tai taip miegot traukia va beveik uz pusvalandzio pertrauka, kavos isgersiu gal siek tiek geriau bus
O kaip tau pirmadienis prasidejo?