Įkraunama...
Įkraunama...

Rasos,Rūtos ir t.t,tu kuriu pirma vardo raide R,

QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 16, 08:58)
Nu va abi kg metam ir abi paskui  nestuke.gif  bigsmile.gif  mirksiukas.gif
Nu aš išties ir taip nedaug tų kalorijų suvartoju, bet kg jau antrą savaitę berods stovi  doh.gif O su tuo judėjimu didžiausia bėda, kai grįžtu namo nieko nesinori  schmoll.gif  blush2.gif

Aga tikrai bigsmile.gif

Na buna, kad sustoja kristi tie kg, bet nereikia nuleisti ranku, tuoj vel pajudes jie zemyn,labai tau linkiu to bigsmile.gif

Man irgi kazkaip su sportu nekas paskutiniu metu... toks tinginys uzpuoles.. blush2.gif niu stengiuosi karts nuo karto pasimankstinti, bet laabai jau retai.. gal toks laikotarpis dabar biggrin.gif nes buna, kad ojojoj kaip yra upo sportuoti biggrin.gif

Atsakyti
Ačiū už linkėjimus blush2.gif
Na žinai aš namie grįžus dar dyrbu, daržą raviu, laistau, su šunim užsiimu ax.gif Bet kažin ar tai galima pavadinti sportu g.gif Nors apimtys berods sumažėjusios tik va tas gelbėjimo ratas ne doh.gif
Jau gavau siuntinuką bigsmile.gif Kaip norėčiau paraguti bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 16, 10:43)
Ačiū už linkėjimus  blush2.gif
Na žinai aš namie grįžus dar dyrbu, daržą raviu, laistau, su šunim užsiimu  ax.gif Bet kažin ar tai galima pavadinti sportu  g.gif Nors apimtys berods sumažėjusios tik va tas gelbėjimo ratas ne  doh.gif
Jau gavau siuntinuką  bigsmile.gif Kaip norėčiau paraguti  bigsmile.gif

Tai aisku visa namu veikla tik i nauda, juk neguli prie TV su cipsu poku, o judi thumbup.gif Nuo kur jau kur, bet nuo liemens tai sunkiausiai krenta viskas tiek vyrams, tiek moterims, ir manau pilvui turi buti atskiri pratimukai ax.gif
Vau kaip fainiai kad jau gavai, isivaizduoju kad nori paragauti jau, niu bet kantrybes 4u.gif
Atsakyti
Oi katik šampės paragavau lotuliukas.gif Truputi vaizdas liejas lotuliukas.gif Darbininko jubilieju turim lotuliukas.gif
Ryt badausiu thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 16, 13:37)
Truputi vaizdas liejas  lotuliukas.gif
Ryt badausiu  thumbup.gif

hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo *rasa*: 16 gegužės 2013 - 15:56
Labas rytas ax.gif
Su penktadieniu ax.gif thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 17, 07:32)
Labas rytas  ax.gif
Su penktadieniu  ax.gif  thumbup.gif

Labas rytas, tikrai, pagaliau penktadienis bigsmile.gif

Niu ruosiesi jau i baliu? smile.gif
Atsakyti
Oi ne schmoll.gif Taip nenoriu, nemoku apsakyti doh.gif Žiūrėt į visus girtus o paskui pačiai parvairuoti namo ir dar tokį kelią doh.gif
Net nežinau dar ką rengtis g.gif
Vakar vaistų prisigėriau tai šiandien visą dieną miegu biggrin.gif
Karšta nežmoniškai user posted image
Žadėjom šį savaitgalį važiuot prie jūros pažvejoti, bet atkrito, tai galvojam gal kitą važiuoti g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 17, 10:11)
Oi ne  schmoll.gif Taip nenoriu, nemoku apsakyti  doh.gif Žiūrėt į visus girtus o paskui pačiai parvairuoti namo ir dar tokį kelią  doh.gif
Net nežinau dar ką rengtis  g.gif
Vakar vaistų prisigėriau tai šiandien visą dieną miegu  biggrin.gif
Karšta nežmoniškai  user posted image
Žadėjom šį savaitgalį važiuot prie jūros pažvejoti, bet atkrito, tai galvojam gal kitą važiuoti  g.gif

Niu va kaip fainiai, ir pazvejosit, ir prie juros pabusit thumbup.gif

O del baliaus.. tai reikia nusiteikt, kad reikia ir tiek, juk ne visa savaite jis truks smile.gif o paskui jau galesi skirti laika sau bigsmile.gif

Kaip faina Jums, kad oras geras, pas mus tai salta, apsiniauke, lyja...
Atsakyti
Kad ten žinok labai sunkūs žmonės, jie viską sako į akis, pvz jei aš esu pakuni ir daugiau prie jų pavalgau tuoj meta namiokus, kur tau teik telpa, ir taip stora ir t.t.t. doh.gif arba jei nedaug valgau tai iškart sako nu jo turi iš ko kūdėti ir būti soti doh.gif Nu negaliu aš jų visų pakęsti doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 17, 10:42)
Kad ten žinok labai sunkūs žmonės, jie viską sako į akis, pvz jei aš esu pakuni ir daugiau prie jų pavalgau tuoj meta namiokus, kur tau teik telpa, ir taip stora ir t.t.t.  doh.gif arba jei nedaug valgau  tai iškart sako nu jo turi iš ko kūdėti ir būti soti  doh.gif Nu negaliu aš jų visų pakęsti  doh.gif

unsure.gif nu maciort, db suprantu tave.... doh.gif nu manes jau niekas zinok neprivesrtu dalyvauti tokiame baliuje..o jei yra noras pasveikinti, tai ta padaryti galima bet kuria kita diena, nebutiba su visais kartu... bet is kur dar tokiu zmoniu siais laikais yra??? Sorry, bet tikri gyvuliai!!!
Atsakyti
QUOTE(*rasa* @ 2013 05 17, 11:51)
unsure.gif nu maciort, db suprantu tave....  doh.gif nu manes jau niekas zinok neprivesrtu dalyvauti tokiame baliuje..o jei yra noras pasveikinti, tai ta padaryti galima bet kuria kita diena, nebutiba su visais kartu... bet is kur dar tokiu zmoniu siais laikais yra??? Sorry, bet tikri gyvuliai!!!

Tai vat ir sako tada kai mb nėr šalia doh.gif Bet aš sakiau jau nebetylėsiu man dzin viską rėšiu į akis, jei mane įžeidinės ax.gif Normaliausia giminė iš vyro tėčio pusės o iš motinos, tai geriau patylėsiu doh.gif Ir dar vakar kaip mane sunervino kviečia į balių ir dar sudiktavo ką turim dovanų nupirkti ir ką iš masito dar nupirkti doh.gif Nu blyn gal mes pinigų neturim galų gale doh.gif Džiaugtus aplamai, kad anūkas atvažiuoja o čia dar sąlygas diktuoja doh.gif O patys jo niekad neprisimena, net su šventėm ar gimtadieniu nepasveikina doh.gif
Atsakyti