QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 15, 08:51)
Oi mes naktį pasiliekam langą pravirą, vėsu lauke būna, tai žinok miegu kaip užmušta, net nepamenu ką sapnavau
Man šiandien visai kaput su skrandžiu neišeinu iš WC Manau viską man čia daro stresas, vėl švogeris nervuoja darbe ir t.t.t.
O tu nebandei vietoj kavos gerti žalią arba juodą arbatą, dar žinau bent jau maximoj yra žalia arbata su šokoladu, tai praktiškai kaip kava būtu Esu kažkada pirkus žinok labai skani Tik va man kažkodėl nuo žalios arbatos bloga
Man šiandien visai kaput su skrandžiu neišeinu iš WC Manau viską man čia daro stresas, vėl švogeris nervuoja darbe ir t.t.t.
O tu nebandei vietoj kavos gerti žalią arba juodą arbatą, dar žinau bent jau maximoj yra žalia arbata su šokoladu, tai praktiškai kaip kava būtu Esu kažkada pirkus žinok labai skani Tik va man kažkodėl nuo žalios arbatos bloga
Tai mes irgi tik prasidare langus miegam, bet ta vesa nieko nepadeda..
O del arbatu- as jas geriu, ypac megstu roibos vaniline, bet ir kavos negaliu atsisakyt vien del skonio as visad perku kava pupelem ir su kokiu nors skoniu, labai megstu migdolu ir sokolado skonio kava, tai va ji man tik del pasimegavimo skoniu ir tiek, todel stengiuosi ja kuo veliau gerti, kad skrandzio neskaudetu, bet buna kartais kad sugriesiju ir isgeriu atsikelus, tada ir kankinuosi... nes vistiek kavos skonis yra kavos, o arbatos -arbatos.. as ivairiu skoniu zalios arbatos is LT esu prisipirkus, tai sunkiai kazko man ji geriasi, juodos isvis negaliu pakesti.. jau geriau man vandeni gerti