Įkraunama...
Įkraunama...

Rasos,Rūtos ir t.t,tu kuriu pirma vardo raide R,

QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 13, 09:00)
Žinok norėjau tik gėrimų ir batonėlių, tą ir užsisakiau  ax.gif Bet šiandien rytą skambino sako neturim šiuo metu batonėlių, tai paėmiau tada įvairius gėrimus ir pudingus  ax.gif
Labai smalsu, ar bus skanu ir ar išvis bus įmanoma valgyti  g.gif  biggrin.gif
Deja teks tik po baliaus pradėt modifast valgyti, o gaila  doh.gif

Na tikrai labai idomu bus koks skonis smile.gif nes sakau, kai as buvau uzsisakiusi sokoladini kokteili (kitos firmos), bet paskirtis tokia pat kaip taviskiu, tai slykstus milteliu skonis buvo biggrin.gif

Priminei pudingus, as gi turiu nusipirkus ju su lb mazai kcal ir be cukraus, o su naturaliais saldikliais, tai reiks isbandyt kada, bet kazkaip netraukia ant saldumynu dabar thumbup.gif gal atprato kazkiek organizmas nuo nesveiko cukraus per 10 dienu, nes aisku cukraus gaudavau siomis dienomis is vaisiu smile.gif tikiuosi ir toliau uzteks man vaisiu saldumo ir gal pagaliau atejo galas nesveiku saldumynu edimui bigsmile.gif
Atsakyti
Taip taip atpranta organizmas nuo saldumynų ir kitų produktų thumbup.gif Aš kai pradėjau dietos laikytis, mano veidas net gražesnis buvo o dabar truputi apsileidau daugiau kavos geriu ir vėl viskas š............ prasidėjo doh.gif Spėju, kad labiausiai mano organizmui netinka kava, bet jos taip norisi doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 13, 10:53)
Taip taip atpranta organizmas nuo saldumynų ir kitų produktų  thumbup.gif Aš kai pradėjau dietos laikytis, mano veidas net gražesnis buvo o dabar truputi apsileidau daugiau kavos geriu ir  vėl viskas š............ prasidėjo  doh.gif Spėju, kad labiausiai mano organizmui netinka kava, bet jos taip norisi  doh.gif

Man irgi kava netinka, bent jau is pacio ryto... jei tik isgeriu - is karto skrandi skaudet pradeda.. tai stengiuosi gerti siek tiek veliau.. nors man nera ir butina ji, ta prasme manes ji neveikia niekaip, bet tas procesas megautis skania kava man patinka :-)

O veidas zinok mano susitvarke, kai db nevartoju saldumynu thumbup.gif toks skaistus, lygus, spalva atgaves wub.gif jau padariau isvada, kad saldumynai su grazia oda nedraugauja.. schmoll.gif
Atsakyti
Manes ir neveikia kava, nu bet ji skani man labai doh.gif O saldumynų aš visai nevalgau, bulves dar karts nuo karto valgau, tai gal ir nuo jų mane išbėrė g.gif
Matai sako ką labiausiai mėgsti, tas organizmui netinka g.gif Tada išeitu, kad labai daug ką reik išmesti iš meniu g.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 13, 11:52)
Manes ir neveikia kava, nu bet ji skani man labai  doh.gif O saldumynų aš visai nevalgau, bulves dar karts nuo karto valgau, tai gal ir nuo jų mane išbėrė  g.gif
Matai sako ką labiausiai mėgsti, tas organizmui netinka  g.gif Tada išeitu, kad labai daug ką reik išmesti iš meniu  g.gif

Niu visko gali but... bet su saiku manau viska galima ax.gif pavydziu kad nemegsti saldumynu bigsmile.gif
Atsakyti
Na taip, bet yra toks maisto netoleravimo tyrimas, aš jo nedariau, bet daug žinau apie jį smile.gif Jis būtent ir nustato kas tinka organizmui o kas ne ax.gif Bet manau galima ir taip nuspėti kas tinka o kas ne ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 13, 12:27)
Na taip, bet yra toks maisto netoleravimo tyrimas, aš jo nedariau, bet daug žinau apie jį  smile.gif Jis būtent ir nustato kas tinka organizmui o kas ne ax.gif Bet manau galima ir taip nuspėti kas tinka o kas ne  ax.gif

Niu taip, organizmas irgi gerai parodo reakcijas i ivairius maisto produktus smile.gif
Atsakyti
Labas rytas ax.gif
Kaip miegojom bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 14, 06:31)
Labas rytas  ax.gif
Kaip miegojom  bigsmile.gif

Labas rytas 4u.gif

Miegojom super gerai, neskaitant, kad antra nakti kosmarus sapnuoju, o kelemes tai oooj kaip sunkiai... unsure.gif grysiu snd namo ir eisiu miegot rolleyes.gif

Taip salta ryte, kad ne tas zodis.. unsure.gif

Niu ka, vakar baigesi mano 10 dienu vaisiu/darzoviu valgymas ax.gif bet snd dar jauciu tesiu, nes net pagalvot nenoriu apie koki kitoki maista... g.gif
reiks jauciu nuo rytojaus pietums prie salotu kokios vistienos ar zuvytes pasigaminti, o pusryciai liks kaip iki siol - vaisiai, vakarienei irgi bandysiu palikti zalia maista, tik pietus papildysiu siek tiek smile.gif kazkaip tinka ir patinka man toks maitinimasis thumbup.gif

Na, o kaip Tai rytas prasidejo? smile.gif

Atsakyti
Nu kas čia per košmarai tave kankina g.gif O kelinta tu darbą baigi ax.gif
Šaunu, kad atradai maistą kuris tau tinka thumbup.gif tik žiūrėk nenusilpk, įtrauk į meniu truputi kitokio maisto mirksiukas.gif
Ačiū, aš miegojau kaip užmušta, aišku keltis buvo labai sunku doh.gif Jau labai laukiam su mb atsotogų bigsmile.gif Taip norisi pailsėti ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Sunflowers @ 2013 05 14, 08:20)
Nu kas čia per košmarai tave kankina  g.gif O kelinta tu darbą baigi  ax.gif
Šaunu, kad atradai maistą kuris tau tinka  thumbup.gif tik žiūrėk nenusilpk, įtrauk į meniu truputi kitokio maisto  mirksiukas.gif
Ačiū, aš miegojau kaip užmušta, aišku keltis buvo labai sunku  doh.gif Jau labai laukiam su mb atsotogų  bigsmile.gif Taip norisi pailsėti  ax.gif

Visiems atrodo kad nuo vaisiu ar darzoviu nepasisotinama, kad tai ne maistas, taciau savo kailiu isitikinau kad imanoma valgyti juos ir visiskai nejausti alkio, tuo labiau nejausti visiskai jokio silpnumo ar pan ax.gif taip kad pagrindinis maistas laisvai gali buti zalumynai smile.gif o ne atvirksciai, kaip yra pas dauguma, kad zalumynai yra tik kaip garnyras smile.gif

As dirbu iki 12 val bigsmile.gif biggrin.gif

O kada tau atostogos? Ka planuojat veikti? ax.gif
Atsakyti
Ne ne ne aš pati žinau, kad nuo vaisių ir daržovių galima nejausti alkio mirksiukas.gif Tik manau, kad retkarčiais reik kažko kito įdėti į skrandį mirksiukas.gif
Liepą bus tik metai, kai dyrbame savo firmoje o kada atsotogos neaišku doh.gif
Pavydžiu aš tau bigsmile.gif
Atsakyti