Labas rytas.
Haske 180
*rasa* 143
Snaily 127
Sunflowers 117
rrasius 31
Haske 180
*rasa* 143
Snaily 127
Sunflowers 117
rrasius 31
QUOTE(Haske @ 2013 02 20, 07:35)
Labukas
Oho, antra vieta pazanga
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2013 02 20, 07:43)
Laba
*rasa* jaučiu geras daiktas, tą kur išsirinkai aš ir tokio norėčiau tik kiek didesnio, nes blenderio man mažoka
*rasa* jaučiu geras daiktas, tą kur išsirinkai aš ir tokio norėčiau tik kiek didesnio, nes blenderio man mažoka
Niu tikrai nerealus tas daiktas, daug visko gali atlikti su juo ir jis yra pakankamai didelis, 1.9 litro, aisku jei neuztenka tokios talpos, papildomai galima dar viena inda nusipirkti, berods 2.9 litro dar maciau..
Papildyta:
QUOTE(Sunflowers @ 2013 02 20, 07:43)
Laba
O ka siaip pati dazniausiai blenderiuoji?
QUOTE(Sunflowers @ 2013 02 20, 08:56)
Daug ka, riešutus, grybus, daržoves, mišrainėm kur darau žiemai išvis labai daug ka blenderiuoju Negaliu atsidžiaugti tokiu daiktu
Tikrai kad geras daikciukas as tai vakar tirsta darzoviu sriubyte dariausi... mmm kaip skanu
QUOTE(*rasa* @ 2013 02 20, 12:35)
Tikrai kad geras daikciukas as tai vakar tirsta darzoviu sriubyte dariausi... mmm kaip skanu
Vasara man jis labai pravercia, ziema as ji retokai naudoju, o dabar dar reciau
QUOTE(Sunflowers @ 2013 02 22, 06:28)
Labas rytas Kas naujesnio, kas geresnio
Labukas
Pagaliau penktadienis
Pas man tai viska tas pats per ta pati o pas tau?
QUOTE(*rasa* @ 2013 02 22, 10:04)
Aha aš ir džiaugiuosi penktadieniu O pas mane viskas čiki, nieko naujo, bet gyvenam ir džiaugiames artėjančiu pavasariu Jau neblogą pliusą pranašauja
Ryt mb paskutinį kartą stintų išleidžiu
Beje *rasa*, gal žinai kur galima būtu rasti lengvo maisto patiekalų receptų
QUOTE(Sunflowers @ 2013 02 22, 09:56)
Aha aš ir džiaugiuosi penktadieniu O pas mane viskas čiki, nieko naujo, bet gyvenam ir džiaugiames artėjančiu pavasariu Jau neblogą pliusą pranašauja
Uoj kad ju begale yra.. is LT mano pats megstamiausias yra irri style, jame autore nurodo ir kitus saltinius is kuriu semiasi ideju patiekalams, labai gerai ir aiskiai apibendrina kiekvieno recpto gaminimo eiga, skoni, pastabas, niu man ziauriai patinka :-) o siaip anglu kalba yra daugybe blog'u su paciais ivairiausiais dietiniais ir sveikais patiekalu receptais