QUOTE(Elvita @ 2013 07 08, 11:22)
Nesigincyju, nes nebuvau. Parasiau savo nuomone apie tai ka maciau fotoreportaze. Apie Sardinija nesidomejau dar, todel ispudi kol kas susidariau tik is reportazo. Jokiu budu nelyginau jo su savo, grazus-negrazus, informatyvus ar ne, net minciu tokiu nekilo Bet paziurejus, manes neuzkabino, kol kas... Todel siuo atveju pirmuma atiduodu Sicilijai, o ne Sardinijai...
Na jau na jau savikritiskumas geras dalykas, bet jau pacios fotoreportazu (apskritai) as tikrai nelyginciau su tuo apie Sardinija (nenoriu tikrai nieko izeisti, rasau savo nuomone, beje yra keli ten aprasymai apie Sardinija, nezinau kuri perziurejai). Puikiai juos darai. Ir informatyviai. Kai puikus aprasymas, tinkamos, grazios foto, tuomet tikrai ir nuomone apie sali, sala yra teigiamesne. As ta turejau omenyje. Na objektyvumas, subjektyvumas zinoma atskira kalba. Daug zmoniu, daug nuomoniu
Aisku kam kokie patinka reportazai, subjektyvus dalykas, taciau as labai vertinu tavuosius.
Na Sardinijoj irgi nebuvau kaip rasiau, taip pat savo nuomone parasiau, o vat Sicilija tikrai teigiamai galiu vertinti.
Papildyta:
QUOTE(jsgute @ 2013 07 07, 22:15)
Sardinijos pliažai nuostabūs , o be to dar labai skirtingi. Gamta irgi sužavėjo. Tačiau pati sala labai retai apgyvendinta, tokia laukinė. Maži miesteliai ir didesni miestai man nepatiko, Sicilijoj šituo klausimu nepalyginamai geriau. Abi salos gražios ir pakankamai skirtingos, bet Sicilija man paliko geresnį įspūdį jau vien dėl Etnos ir Palermo.
Labai tikiuosi kada nors netolimoj ateityj aplankyti ir Madeirą, užtat vis užsuku į šią temelę paskaitinėti Jūsų įspūdžių. Pagal Elvitos paskutinį reportažą susidariau įspūdį, kad ji kažkuom panaši į kanarus, tas mane ir vilioja į šią salą
Labai tikiuosi kada nors netolimoj ateityj aplankyti ir Madeirą, užtat vis užsuku į šią temelę paskaitinėti Jūsų įspūdžių. Pagal Elvitos paskutinį reportažą susidariau įspūdį, kad ji kažkuom panaši į kanarus, tas mane ir vilioja į šią salą
Taip, Etna - labai ispudinga. Palermo labai jauciasi bizantiska dvasia.
O Madeira tikrai turi tam tikru panasumu i Kanarus. Bet tuo paciu ir kitokia, turinti savo isskirtinumus.
Atskiro reportazo apie Madeira tikrai is manes nebus bet daugiau foto cia ikelsiu, ju begale . Galbut kita savaite , nes siuo metu ruosiuosi kitai nors ir trumpai kelionei.