Įkraunama...
Įkraunama...

Madeira

QUOTE(s2002m @ 2018 10 16, 15:07)
<p>Keliausim su dviejų metų vaiku nešioklėje, todėl manau, nuo <span>Pico Areiro iki pat Pico Ruivo nenueisim. Galvojame nuo </span><span>Pico Areiro valandą pasivaikščioti pirmyn ir po to atgal. Ar apsimoka, nebus taip, kad visas grožis arčiau </span><span>Pico Ruivo ir liks nepamatytas?</span>
</p><p><span></span><span>Pagal Rasos aprašymą supratau, kad veda du keliai tenai. Kuris gražesnis?</span></p>

Bent jau mums visas grožis ir buvo einant nuo Pico Areiro link Pico Ruivo, nuostabūs kalnai, debesys. Yra du keliai - vienas nuo Achada do Teixeira iki Pico Ruivo, tuo ėjome per lietų ir rūką, nieko nematėme, tik jis man pasirodė paprastesnis, mažiau pakilimų, o kitas - nuo Pico Areiro iki Pico Ruivo, tiksliau iki sankryžos, kur jau buvo eita einant anuo keliu į Pico Ruivo. Šis pakankamai daug pakilimų ir nusileidimų, tiksliau iš pradžių visą laiką lipi žemyn, o kai tenka grįžti, tada visas malonumas, nes visas pavargęs lipi į viršų, bet vaizdai atstoja viską.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Mulka70: 17 spalio 2018 - 12:44

Peržiūrinėjau, ką galima pamatyti Madeiroje, ir tarp turų pamačiau fotografiją su naturaliu baseinu tarp uolų https://cdn.getyourg...-474685-146.jpgKadangi niekur nerandu, tai pagalvojau, gal tai Porto Moniz. Gal kas buvo šitoje vietoje?

Atsakyti
QUOTE(s2002m @ 2018 10 25, 11:22)
<p>Peržiūrinėjau, ką galima pamatyti Madeiroje, ir tarp turų pamačiau fotografiją su naturaliu baseinu tarp uolų <a data-ipb='nomediaparse' href='https://cdn.getyourguide.com/img/tour_img-474685-146.jpg'>https://cdn.getyourguide.com/img/tour_img-474685-146.jpg</a>Kadangi niekur nerandu, tai pagalvojau, gal tai Porto Moniz. Gal kas buvo šitoje vietoje? </p>

Pagal nuotraukos pavadinimą Porto Moniz - Enchanted Terraces
Atsakyti

maps.google pažiūrėjau Porto Moniz, bet ten tik panašūs vaizdai.. Seixal dar peržiūrėjau paplūdimį, nu irgi panašu, bet ne toks pat   

Atsakyti

Sveiki,

ar kas nors buvote Madeiroje apsistoję:

1) Muthu Raga Madeira Hotel

2) Apartamentiniame Imperatriz Aparthotel viešbutyje

Kokie atsiliepimai?

Atsakyti

Niekas nekeliauja.. Pagaliau išsinuomavome automobilį savaitei, tai nerandu tokių didelių kainų, kaip anksčiau, kad rašė pvz. Peugeot 308 kainuoja 117 su pilnu draudimu per cardelmar

Atsakyti
Visi facebooke keliauja.
Atsakyti

FB labai nepatogu ("Atostogauk Europoje" ir "Keliauk po pasaulį"), aš iš ten tik pagrindinius taškus žemėlapyje susidedu, ir tai dažniausiai net neaišku, kurioje vietoje fotografuota, o visokias detales ieškau jau senose temose sm arba fotoreportažuose, bet jau ne lt.. 

Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2019 02 14, 16:12)
Visi facebooke keliauja.

kokie fb puslapiai?
Atsakyti
Mano lb padėjo Rasos ir Elvitos foto reportažai po Madeira. Daug geros info radau sau.
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2019 02 14, 18:47)
Mano lb padėjo Rasos ir Elvitos foto reportažai po Madeira. Daug geros info radau sau.

gal galite nuoroda ikelt?
Atsakyti
QUOTE(Cristale @ 2019 02 14, 17:58)
gal galite nuoroda ikelt?

SM foto reportažuose yra, susiraskite. Fb normaliausia grupė - keliauk po pasaulį ir dalinkis įspūdžiais.
Atsakyti