Įkraunama...
Įkraunama...

Madeira

Sakykite,kai skridote ar užteko tapatybes korteles? Pvz. iš Varšuvos...
Atsakyti
QUOTE(sindiokas @ 2016 10 10, 16:09)
Sakykite,kai skridote ar užteko tapatybes korteles? Pvz. iš Varšuvos...

Taip,juk Portugalija priklauso Europos sąjungai.
Atsakyti
QUOTE(rasa32 @ 2016 10 10, 19:19)
Taip,juk Portugalija priklauso Europos sąjungai.

Gal zinote,kaip yra su autobuso bilietais Madeiroje, kas nors tiksliau?Suprantu,kad pirkti ilipus pas vairuotoja,kas karta bus brangiausiai...Gal yra kokiu savaitiniu pvz.? Kiek kainuoja ir ar visoje saloje galioja ir visiems autobusams,nepriklausomai nuo ju spalvos?
Atsakyti
QUOTE(sindiokas @ 2016 10 18, 09:26)
Gal zinote,kaip yra su autobuso bilietais Madeiroje, kas nors tiksliau?Suprantu,kad pirkti ilipus pas vairuotoja,kas karta bus brangiausiai...Gal yra kokiu savaitiniu pvz.? Kiek kainuoja ir ar visoje saloje galioja ir visiems autobusams,nepriklausomai nuo ju spalvos?

Madeiroje buvau 2014 metais, visur keliavau visuomeniniu transportu. Kiek atsimenu, saloje yra trys ar keturios keleivių vežėjų įmonės, kurios yra pasidalinę salą. Tada visai salai galiojančio vieno bilieto neaptikau. Bilietai nepasirodė labai brangūs, nebent per pora metų kas pasikeitė. Funšalio miesto autobusams buvo elektroninis bilietas, kurio papildymas ir atsiskaitymas kainavo žymiai pigiau, nei perkant pas vairuotoją. Mes miesto autobusu važiavome tik kartą, tai nusprendėme pirkti bilietus iš vairuotojo. O į kitus miestus ir kaimelius važiuojant, tai Funšalyje pirkome bilietus kiekvienos autobusų bendrovės kioskelyje. O grįžtant kaimukuose pirkom iš vairuotojo. Man atrodo, ne miesto autobusų bilietai kainavo tiek pat.

Čia, sm, fotoreportažuose yra mano pasakojimas apie kelionę po Madeiros salą. Ten esu sudėjusi ir bendrovių nuorodas, ir kaip vyksta visi tie važinėjimai, esu aprašiusi. Gal pasižiūrėję į nuorodas, rasite rūpimą atsakymą. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(linole @ 2016 10 18, 19:36)
Madeiroje buvau 2014 metais, visur keliavau visuomeniniu transportu. Kiek atsimenu, saloje yra trys ar keturios keleivių vežėjų įmonės, kurios yra pasidalinę salą. Tada visai salai galiojančio vieno bilieto neaptikau. Bilietai nepasirodė labai brangūs, nebent per pora metų kas pasikeitė. Funšalio miesto autobusams buvo  elektroninis bilietas, kurio papildymas ir atsiskaitymas kainavo žymiai pigiau, nei perkant pas vairuotoją. Mes miesto autobusu važiavome tik kartą, tai nusprendėme pirkti bilietus iš vairuotojo. O į kitus miestus ir kaimelius važiuojant, tai Funšalyje pirkome bilietus kiekvienos autobusų bendrovės kioskelyje. O grįžtant kaimukuose pirkom iš vairuotojo. Man atrodo, ne miesto autobusų bilietai kainavo tiek pat.

Čia, sm, fotoreportažuose yra mano pasakojimas apie kelionę po Madeiros salą. Ten esu sudėjusi ir bendrovių nuorodas, ir kaip vyksta visi tie važinėjimai, esu aprašiusi. Gal pasižiūrėję į nuorodas, rasite rūpimą atsakymą.  4u.gif
Gerai,ačiū.Jus gyvenote Funsalyje ir susisiekimas isivaizduoju buvo patogus su visomis salos vietomis.Mes busim Masiko mieste.
Atsakyti
QUOTE(sindiokas @ 2016 10 18, 19:26)
Gerai,ačiū.Jus gyvenote Funsalyje ir susisiekimas isivaizduoju buvo patogus su visomis salos vietomis.Mes busim Masiko mieste.

Mes didžiąją laiko dalį gyvenome Funchal. Specialiai būsto ieškojome, kad būtų patogu keliauti visuomeniniu transportu ir nereiktų laiko gaišti persėdimams ar pavažiavimams.
Paskutines dvi dienas gyvenom Porto Moniz. Bet Machico irgi pakenčiamas turėtų būti, nes su Funšaliu susisiekimas yra.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo linole: 18 spalio 2016 - 19:11
Sindiokas, kada ir per kur skrendate? Renku info apie Madeirą kitiems metams.
Atsakyti
QUOTE(sindiokas @ 2016 10 18, 19:26)

Taip,viskas bus patogu,dar sutaupysit laiko 30-45min(lyginant su važiavimu nuo Funšalio),važiuojant į šiaurinę ir rytinę dalį.Ir visada matysit,koks oras San Lorenzo iškyšulyje smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Mulka70 @ 2016 10 19, 08:51)
Sindiokas, kada ir per kur skrendate? Renku info apie Madeirą kitiems metams.

Mačiau Novaturas veža kitų metų 05- 06 men.Mes su vaiku,tad norėjome skriste be persedimų-tiesiogiai.Tad iš Varšuvos keliausim.
Atsakyti
Labukas, ar kas lankėtės Madeiroje sausio/vasario mėnesį? kaip orai ten? rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2016 11 06, 01:07)
Labukas, ar kas lankėtės Madeiroje sausio/vasario mėnesį? kaip orai ten?  rolleyes.gif
pirmą metų savaitę prieš kokius 7 m. Funchalyje lijo gal 15 min per savaitę. 15-22 šilumos. Šiaurėj lydavo daug bet trumpai. Jei gyventi tai tik sostinėje, nors beveik visi pigieji paketai būna rytuose (Machiko) smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Pumpum @ 2016 11 06, 01:07)
Labukas, ar kas lankėtės Madeiroje sausio/vasario mėnesį? kaip orai ten?  rolleyes.gif

Mes atostogavom vasario menesi. Lietaus gavom tik Pico Ruivo pacioje virsuneje, tiksliau ne lietaus, o slapdribos. Apacioje oras buvo puikus visas atostogas. Apie 20-22l silumos, sauleta. Gyvenom Funchalyje, bet keliavom po visa sala.
Atsakyti