Įkraunama...
Įkraunama...

Madeira

QUOTE(žuvyte23 @ 2013 02 22, 02:05)
Kadangi cia yra tarpininkai, tai kainos to pacio modelio automobiliui skiriasi priklausomai nuo kompanijos ir nuomos salygu.

Pvz Peugeot 107

My Webpage

Jei pasirinkti siuloma Europcar uz 127,45 eur, tai ieina ir langu, ir padangu draudimas, kurio nesiulo kiti Europcar variantai.

Analogiskas variantas ir su Renault Clio . Jei norit, kad butu drausti stiklai ir padangos  - 134,42 eur arba 146,01 eur is Europcar. Nes kituose variantuose sito draudimo nera.

Ta suprantu, taip vienose kainose pridedamas draudimas uz padangas, langus, kitur ne, bet ten vistiek nera vadinamo Super CDW (full Coverage) SCDW with no Excess. Papildomai reiktu susimoketi, kad Excess sumazinti iki 0. Labai idomiai tarkim Europcar raso, ale jis grazinamas, bet vistiek yra ta vadinamoji francize, kuria pirma turi ivykiui esant susimoketi, o tik po to grazina. Sitoj vietoj ir yra labai slidu, taip kazkaip gudriai apie tai salygose irasyta. Todel ir dvejoju del tokiu nuomos salygu. Nezinau gal ten viskas ir gerai, bet kai rasoma aplinkui per aplinkui, tai saugumo siame reikale neprideda. mirksiukas.gif
O pridejus dar didelius papildomus mokescius uz auto kedutes vaikams kaina kone padvigubeja. blink.gif

Papildyta:
QUOTE(Elvita @ 2013 02 22, 09:05)
Bet paziurejau tos firmeles tik tarpininkai? Baisiai nemegstu per tarpininkus, man geriau brangiau siek tiek, bet tiesiogiai  4u.gif
Na taip, savaite isties mazai, bet vyras ilgiau nenori savo verslo palikti, tad tenka tenkintis kelis kartus po savaitele smile.gif Ir tai, nespeja isvaziuoti, telefonas nenutyla  doh.gif
Manau, kad nesikelsim, kazkaip nesusidariau ypatingo ispudzio  g.gif

Is tu kur sudejau nuorodas, tai vienos tarpininkai, o kelios yra ir ne.

Mano MB daznai irgi nuo telefono nenulipa, bet ka padarysi. mirksiukas.gif Daugiau ar maziau pabaigia darbus pries isvykstant, bet skambuciu vistiek buna ir pe atostogas, nera taip kad stilius.

Del Porto Santo as irgi panasios nuomones (bent is foto nieko tokio wow wow), na tik kad smeleti plezai. Manau La Gracioza prie Lanzarotes ispudingesne nei Porto Santo. mirksiukas.gif
Na musu akys matai jau issidirbineja, kai nemazai mate tai iskart lyginam su kazkuo. biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 22 vasario 2013 - 09:55
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 02 22, 09:52)

Is tu kur sudejau nuorodas, tai vienos tarpininkai, o kelios yra ir ne.

Del Porto Santo as irgi panasios nuomones (bent is foto nieko tokio wow wow), na tik kad smeleti plezai. Manau La Gracioza prie Lanzarotes ispudingesne nei Porto Santo.  mirksiukas.gif

As kelias perziurejau, tai maciau, kad tarpininkai. Kurie tiesioginiai yra? paziuresiu ju kainytes.

Del Gracioza sutinku, ji man daug mielesne nei Porto Santo smile.gif, o ir tie smeleti plezai, Nidoje ne ka prastesni, man isvykus daug smagiau juodo smelio plezas, nei balto smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 22, 11:16)
As kelias perziurejau, tai maciau, kad tarpininkai. Kurie tiesioginiai yra? paziuresiu ju kainytes.

Del Gracioza sutinku, ji man daug mielesne nei Porto Santo  smile.gif, o ir tie smeleti plezai, Nidoje ne ka prastesni, man isvykus daug smagiau juodo smelio plezas, nei balto  smile.gif

Jei neklystu sios (bet dar perziurek gerai smile.gif ):

www.ilharent.com

www.futurorent.com

www.atlanticrentacar.pt

Sias 3 firmas iskart reikia kalbinti emailu arba per sistema (nurodyta forma). Iskart klausiu pilno paketo, kokio draudimo reik, kokio auto. Nes ne visur jie ir kainas savo puslapyje nurode. Pabandyk parasyti, gal ka pigiau pasiulys. mirksiukas.gif

Na ir ketvirtoji kur radau kelis pavadinimus www.funchalcarhire.net (arba www.madeiraeasyrentacar.com). Sitoj jau pati padarius rezervacija. mirksiukas.gif Siaip pas juos kainos tikrai geros, na ir kas man patinka, kad leidziasi i derybas. mirksiukas.gif

Beje kas liecia daug geru atsiliepimu turinti puslapi: www.economycarhire.com , jie tarpininkai, bet pagrinde dirba su dviem tikrai gerom nuomos firmom (Rodavante ir Auto Jardim).

Kas del juodo smelio plezu, tai man irgi egzotika wub.gif , vis kazkas kitaip. MB jau irgi apsiprato, nors pacioj pradzioj kazkaip kratesi, sako man su nesvara asocijuojasi biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 22 vasario 2013 - 11:10
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 02 22, 11:05)

Kas del juodo smelio plezu, tai man irgi egzotika  wub.gif , vis kazkas kitaip.

drinks_cheers.gif , tik jau pasimokiau nuo Tenerifes laiku, kad negalima jokio sviesaus maudymuko i juos veztis doh.gif Bet siaip, man tas juodas blizgantis smelis nerealu wub.gif Labai dziaugiuos, kad Madeiroje yra tokiu plezu thumbup.gif
Papildyta:
QUOTE(Aukštaitė @ 2013 02 22, 11:05)

Beje kas liecia daug geru atsiliepimu turinti puslapi: www.economycarhire.com , jie tarpininkai, bet pagrinde dirba su dviem tikrai gerom nuomos firmom (Rodavante ir Auto Jardim).

Bet norint tureti 0 francize, gaunasi brangiau nei toje, kur mes rezervavomes ir dar plius tarpininkai, kas man ne prie sirdies unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 02 22, 20:05)
drinks_cheers.gif , tik jau pasimokiau nuo Tenerifes laiku, kad negalima jokio sviesaus maudymuko i juos veztis  doh.gif Bet siaip, man tas juodas blizgantis smelis nerealu  wub.gif Labai dziaugiuos, kad Madeiroje yra tokiu plezu  thumbup.gif
Papildyta:
Bet norint tureti 0 francize, gaunasi brangiau nei toje, kur mes rezervavomes ir dar plius tarpininkai, kas man ne prie sirdies  unsure.gif

Taip, visada reik tas kainas pasiskaiciuoti, o kai tarpininkai, tai nelabai ir deretis gali. Kai tiesiogiai, tada tiesiai ir bendrauji, gali koreguot kainas.
Per du derybu etapus biggrin.gif is Funchalcarhire nusiderejau 125 EUR nuo pradines kainos. Na ziuresim kaip ten bus, gal ir viskas gerai. Dar kitoj uzsirezervuosiu del visa ko, nes kaina panasi gaunasi, atsiskaitymas grynais. Jei ka, kazkuria anuliuosiu. smile.gif

Kas liecia ta firma kur ir jus rezervavotes, tai pries kelione na likus kelioms dienoms primink jiems apie save, nes radau atsiliepimu is turistu, kad oro uoste is nuomos firmos sutartu laiku nepasirode, paskambinus greit atleke, labai atsiprasinejo, teisinosi, kad ale ju masina pries tai atvykusiems klientams atidave, nes ji sugedo. Man regis paprasciausiai uzmirso smile.gif , visko juk buna. Na svarbiausia viskas issispende. Panasius atsiliepimus radau du kartus, tad geriau primint jiems, kad atvyksti.
As visada, ar tai butu auto nuoma, ar transferas pries isvykstant parasau, pasiteirauju ar nera pasikeitimu, patvirtinu kad atvykstam. mirksiukas.gif

drinks_cheers.gif tikra tiesa del maudimuku, ten greit gali ji sugadinti, taip tas juodas smeliukas giliai i audini ilenda... doh.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 23 vasario 2013 - 12:25
Sveikos 4u.gif
Kadangi prieš savaitę grįžau iš Madeiros, galiu pasakyti, kad temoje minimas senasis kelias tarp Sao Vicente ir Porto Moniz yra uždarytas. Uždaryta, beje, yra pėsčiųjų trasa tarp Pico Areiro ir Pico Ruvo (rekonstruoja). Bet užtat atidarytas nuostabus naujas kelias tarp Pico Areiro ir Eira do Serrado (arba angliškai Nuns Valey).

Atsakyti
QUOTE(Vien Tik @ 2013 02 27, 12:37)
* kad temoje minimas senasis kelias tarp Sao Vicente ir Porto Moniz yra uždarytas.
**Uždaryta, beje, yra pėsčiųjų trasa tarp Pico Areiro ir Pico Ruvo (rekonstruoja). 

*Na va kaip gerai, issisprende problema per kur vaziuoti i Porto Moniz. TIk dar klausimelis, jis uzdarytas kazkokiu slakbaumu ar kaip? Nes skaiciau, kad neleidziama juo vaziuoti tik sunkiasvoriams automobiliams.
**I pacia virsune uzvaziavot masina ar kazkuri trasos dalis atidaryta?

QUOTE(Aukštaitė @ 2013 02 27, 13:20)

Elvita, kovo 3 ar 5 d. kylat?  ax.gif

Kovo 5d. smile.gif
Atsakyti
Sveika sugrįžus, Elvita thumbup.gif Kaip gi ta Madeira? Papasakok plačiau kaip sekėsi, ką pamatėt? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2013 03 16, 15:14)
Sveika sugrįžus, Elvita  thumbup.gif Kaip gi ta Madeira? Papasakok plačiau kaip sekėsi, ką pamatėt?  4u.gif

Ka pamatem, parasysiu fotoreportaze. O jei trumpai apie pacia sala, tai sala labiau skirta aktyvaus poilsio megejams. Labai daug pesciuju taku, nuo sunkiu iki pakankamai lengvu. Papludymiu praktiskai nera, vienas kitas ir tas nedidelis, vasaros metu nelabai isivaizduoju kur juose telpa zmones. Vienintele iseitis - plaukti i Porto Santo sala. Vaikams pramogu, tokiu kaip zooparkai, akvaparkai ieskodama info neuztikau. Zodziu, salai atostogoms su vaikais nelabai tinkama.
Autonuoma brangi, kuras brangus, parkingai PC mokami, mieste vietos mokamos.
Sala, jos gamta labai grazi. Bet tas grozis atsiskleidzia einant levadomis.
Atsakyti
QUOTE(Elvita @ 2013 03 18, 09:25)
Ka pamatem, parasysiu fotoreportaze. O jei trumpai apie pacia sala, tai sala labiau skirta aktyvaus poilsio megejams. Labai daug pesciuju taku, nuo sunkiu iki pakankamai lengvu. Papludymiu praktiskai nera, vienas kitas ir tas nedidelis, vasaros metu nelabai isivaizduoju kur juose telpa zmones. Vienintele iseitis - plaukti i Porto Santo sala. Vaikams pramogu, tokiu kaip zooparkai, akvaparkai ieskodama info neuztikau. Zodziu, salai atostogoms su vaikais nelabai tinkama.
Autonuoma brangi, kuras brangus, parkingai PC mokami, mieste vietos mokamos.
Sala, jos gamta labai grazi. Bet tas grozis atsiskleidzia einant levadomis.

Žodžiu su vaikais, Kanarai geriau wub.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2013 03 18, 09:00)
Žodžiu su vaikais, Kanarai geriau  wub.gif

Tikrai taip drinks_cheers.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmaaa @ 2013 03 18, 10:00)
Žodžiu su vaikais, Kanarai geriau  wub.gif

Nors Madeiroje dar nebuvau (laukia birzelio menesi bigsmile.gif ), bet irgi paantrinsiu, kad su vaikais poilsiauti tikrai Kanaruose komfortiskiau, ypac del plezu, na sios salos labiau pritaikytos. Zinoma, kai aplankysiu ir sia sala, tuomet mano nuomone manau bus objektyvesne. smile.gif Remiuose renkama medziaga apie Madeira internete, kitu keliautoju patirtimi.
Sia sala nusiziurejau dar 2009 m., kaip dabar pamenu, bet taip gavosi kad nuvykom tais metais i Gran Kanarija, ko tikrai nesigailiuuu schmoll.gif , dievinu Kanaru salas wub.gif . Tuo metu laukiausi, tad intensyvus, labai aktyvus variantas tuomet buvo ne man. O Madeira butent tuo pasizymi, kad daug reik padirbeti kojytemis, kad graziausias vietas pamatyti, pajausti. Taigi kiek paauginus savo mazaja nusprendem dabar vykti i Madeira (vaikuciu neturim kur palikti, tad daznai tenka su jais keliauti, o jiems tik vaziuot biggrin.gif ).
Na tikiuosi mazoji kiek imanoma daugiau leis pasivaikscioti levadomis, o ir netoli smeleto plezo gyvensim, tad atostogoms nusiteikus teigiamai, zinom ko laukti, juolab kad ilgai plezintis ir negalim, reik mums judeti, paivairinti savo poilsi iskylomis (manau dauguma taip daro). Tik nervina ta kuro kaina, kuria palyginus su esancia Kanaruose apima sokas doh.gif blink.gif Mums svarbiausia bus salia osiantis vandenynas, aplinkui nuostabi gamta ir ramybe aplink (ne triuksmas, kazkaip pastaruoju metu labai vengiam itin suturistintu vietu sesliam apsistojimui). Matyt jau pasenom su vyru biggrin.gif
Jau matau vakarus terasoje saulei leidziantis wub.gif , beje vaizdas labai panasus kaip Los Gigantes Tenerifeje. doh.gif Oi traukia traukia mane ta puse. biggrin.gif

Elvita, laukiam tavo fotoreportazo. Na tu foto internete zinoma kad daug prisiziurejau, bet kai jau buves zmogus pasakoja ir savo foto sudeda tuomet dar maloniau ir idomiau ziuret bei skaityt.
As tai tingine fotoreportazams blush2.gif , labai daug laiko atima tas reikalas, todel gerbiu zmones kurie tuos reportazus ideda. 4u.gif
Na gal kada susikaupsiu. smile.gif Nes jei jau daryti ta fotoreportaza tai jau daryt normaliai, man kitaip netinka. biggrin.gif Todel ir sakau kad daug laiko reik.

Beje nedideli Akva parka radau (internetu) Madeiroje, berods butu siaurineje - siaures-rytineje salos dalyje. Tik nezinau dar ar mes i ji vaziuosim. smile.gif
Knygutes dabar analizuojuosi apie sia sala. mirksiukas.gif

Beje kaip su auto nuoma sekesi? Viskas sklandziai?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Aukštaitė: 20 kovo 2013 - 12:38