Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos - 2

QUOTE(FLEXE @ 2013 09 12, 07:29)
tai kad is UK neapsimoka, del valiutu santykio, o kaina vienoda 119dol ir 119 svaru... o ir i Lietuva siuncia tik is JAV, jei pirkti savo vardu...kol kas matau vienintele iseiti, pirkti per tarpininkus JAV...bet naujausia versija prades prekiauti nuo 09,30 tai dar turiu laiko apmastymams smile.gif

galima per tarpininkus UK, kai ieškojau sau, buvau radus, kas UK gyvena ir gali patarpininkaut, ir pigiau gavosi nei pasiūlė tarpininkas iš US, nes siuntimas pigesnis, nėra muito

be to, girdėjau, kad iš US netinka europai, neveikia visi pribumbasai (na, bent jau senesniam modely, dėl naujo nežinau), dar ir dėlto būčiau rinkusis UK tarpininką
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2013 09 14, 17:52)
galima per tarpininkus UK, kai ieškojau sau, buvau radus, kas UK gyvena ir gali patarpininkaut, ir pigiau gavosi nei pasiūlė tarpininkas iš US, nes siuntimas pigesnis, nėra muito

be to, girdėjau, kad iš US netinka europai, neveikia visi pribumbasai (na, bent jau senesniam modely, dėl naujo nežinau), dar ir dėlto būčiau rinkusis UK tarpininką

Turiu iš JAV pirktą. Perkant internetu Amazon Lietuvai parduoda tik iš JAV (amazon.com). Iš amazon.de ar amazon.co.uk pirkti neleidžia, iš karto siūlo keliauti į amazon.com.
Veikia viskas, Amazon nedaro jokio skirtumo tu iš JAV ar iš Lietuvos. Jau net ir 3G nemokamas Lietuvoje veikia puikiai. Vienintelis dalykas kas gali netikti, tai pakrovėjas (jeigu toks yra komplekte). Bet Paperwhite pakuotėje pakrovėjo nėra, yra tik USB laidas. Pakrovėją reikia atskirai pirkti, bet tinkas praktiškai bet kuris USB pakrovėjas. Aš naudoju pvz Samsung pakrovėją.
Atsakyti
QUOTE(Spokas1 @ 2013 09 16, 11:44)
Turiu iš JAV pirktą. Perkant internetu Amazon Lietuvai parduoda tik iš JAV (amazon.com). Iš amazon.de ar amazon.co.uk pirkti neleidžia, iš karto siūlo keliauti į amazon.com.
Veikia viskas, Amazon nedaro jokio skirtumo tu iš JAV ar iš Lietuvos. Jau net ir 3G nemokamas Lietuvoje veikia puikiai. Vienintelis dalykas kas gali netikti, tai pakrovėjas (jeigu toks yra komplekte). Bet Paperwhite pakuotėje pakrovėjo nėra, yra tik USB laidas. Pakrovėją reikia atskirai pirkti, bet tinkas praktiškai bet kuris USB pakrovėjas. Aš naudoju pvz Samsung pakrovėją.

kai pirkau savąjį, apie paperwhite su apšvietimu net kalbos dar nebuvo, del reklamos nepamenu, bet tada gal dar nebuvo tokio pasirinkimo g.gif bet kokiu atveju, veiksmas vyko grubiai skaičiuojant porą metų atgal, tai iš UK man būtų kainavę apie 400 lt + komisiniai, iš US 475 lt + komisiniai, taip, kad reikia ieškoti apsukrių tarpininkų mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas zinote kada lietuviskai atsiras trecioji atspalviu knyga?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -luka-: 19 rugsėjo 2013 - 09:23
Sveiki, gal kas nors naudojatės tokia skaitykle:
PocketBook Touch

Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
QUOTE(Laimuxė @ 2013 09 19, 21:05)
Sveiki, gal kas nors naudojatės tokia skaitykle:
PocketBook Touch

Kokie atsiliepimai?

Jau keletą mėnesių naudoju šią skaityklę smile.gif
Galiu drąsiai teigti, kad viena geresnių investicijų. Nepamainomas daiktas užsienio literatūros skaitymui, nes yra lietuviškas žodynas, tereikia paspausti ant nežinomo žodžio ir vualia bigsmile.gif
Apšvietimas irgi labai praverčia, nes mėgstu skaityt vėlai, o mygtukai apačioje valdymą padaro gerokai patogesnį.
Lyginant su Kindle, dirba lėčiau, bet prie to greit prisitaikiau ir nejaučiu jokio diskomforto.
Žodžiu thumbup.gif pirkinys

P.S. tik perkant skaityklę (nesvarbu kokią) siūlau iškart įsigyt dėklą, nes be jo, rankinuko gelmėse gali būt ne kas doh.gif
P.P.S. buvo keletas techninių neskandimų, kuriuos, deja, sukėliau pati doh.gif, tai teko nešt į garantinį, bet viską sutvarkė ir dabar viskas puiku mirksiukas.gif
Atsakyti
Pocketbook lyginant su Kindle Paperwhite dirba daug leciau, akumuliatorius laiko trumpiau, kaina panasi. Pocketbook palaiko daugiau knygu formatu, nors konvertavimas i Kindle suprantama formata daug laiko neuzima. Kindle pasaulyje yra populiariausia knygu skaitykle, bet prastokai tvarkosi su pdf. Pas Kindle man ekranas pasirode kazkiek ryskesnis... na bet cia gal tik man taip atrodo...

Pabandzius Pegasus knygyne naujausia Pocketbook, jo letumas mane taip sunervino, kad nusipirkau Kindle smile.gif

Neblogas palyginimas (jei rusiskai skaitote):
http://www.mobile-re...aperwhite.shtml
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spokas1: 20 rugsėjo 2013 - 15:55
QUOTE(Spokas1 @ 2013 09 20, 15:54)

Ai, manęs tas PocketBook lėtumas nė kiek nevargina irnesakyk.gif Gal dėl to, kad kantri esu mastau.gif Sekundė ten ar ten - juk pats skaitymas man yra malonumas mirksiukas.gif Skaitau knygas savo skaityklėje ir vargo nematau. Ir juokiuosi, kai koks Spokas savo reklamas bruka lotuliukas.gif hihihi.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Laisvė: 20 rugsėjo 2013 - 16:38
QUOTE(Laisvė @ 2013 09 20, 16:21)
Ai, manęs  tas PocketBook lėtumas nė kiek nevargina  irnesakyk.gif  Gal dėl to, kad kantri esu mastau.gif  Sekundė ten ar ten - juk pats skaitymas man yra malonumas  mirksiukas.gif Skaitau knygas savo skaityklėje ir vargo nematau. Ir juokiuosi, kai koks Spokas savo reklamas bruka  lotuliukas.gif   hihihi.gif

Na, kiekvienas Pegasus knygyne ar Elektromarkte gali gyvai isbandyti tavo reklamuojama Pocketbook ir patys isitikinti jo letumu biggrin.gif Taip, jis funkcionalus, BET nu baisiai letas lyginant su bet kuria siuolaikine skaitykle. Taip, as turiu dar viena Kindle PW pardavimui, bet, skirtingai nuo taves, esu isbandes ne viena skaitykle ir galiu palyginti bei pateikiu net nuoroda i palyginima. As kalbu faltais, o tu - emocijomis smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Spokas1: 20 rugsėjo 2013 - 20:27
Pocketbook skaityklę turim ir mes jau antrą net įsigijom:) Super:) Labai didelis privalumas esantis žodynas, nes ir pirkta skaityklė tikslingai - mokytis anglų kalbą smile.gif
Jokio minuso dar neatradau smile.gif
Atsakyti
http://www.pegasas.l...;anid=3cdb52004

tuoj bus ir pdf:)
Atsakyti
Kaip pasakė katinas Leopoldas - Vaikai, gyvenkime draugiškai biggrin.gif

keičiamės, dalinamės el.knygomis čia 4u.gif
Atsakyti