Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos - 2

QUOTE(~MILENA~ @ 2013 08 06, 13:07)
Sveiki, as neperku knygu, ivedu per google paieska ir surandu, skaitau pdf arba mobi .

na o mes turim tokia programele Clibre- e-book manager ir konvertuojames i e-pub smile.gif

Atsakyti
QUOTE(Romuchiukas @ 2013 08 06, 13:57)
na o mes turim tokia programele Clibre- e-book manager ir konvertuojames i e-pub smile.gif

Turiu ta Calibre, ie esu thumbup.gif
Atsakyti
Per kiek laiko Calibre konvertuoja tarkim 300-400 psl? Man uztrunka ilgai, gera pusvalandi tai tikrai.
Atsakyti
QUOTE(Suprantama @ 2013 08 06, 20:08)
Per kiek laiko Calibre konvertuoja tarkim 300-400 psl? Man uztrunka ilgai, gera pusvalandi tai tikrai.

Man buna max 5-7 min, a cia imeciau 7 knygos tai konvertavo apie 1 val.
Atsakyti
Konvertavus is pdf i epub man niekas nepasikeite, tik kad apimtis padidejo. Ir konvertuoto epub nebeleidzia pasididinti, o pdf galima. Ar visiems taip yra, ar tik as kazko nemoku? smile.gif
Atsakyti
as is pdf darau mobi, tai padideja, pvz is pdf 160 isejna 220 mobi
Atsakyti
QUOTE(Romuchiukas @ 2013 08 06, 13:57)

o pdf konvertavus į mobi jis būna "tikras"? galima keisti raidžių dydžius ar būna kaip paveikslėlis?
Papildyta:
QUOTE(Bekute1 @ 2013 08 07, 22:02)
Buciau dekinga, jeigu kas nors atsiustu pdf knyga "penkiasdesimt tamsesniu atspalviu" beatrice.bernotiene@gmail.com
4u.gif

prisidedu prie prašymo smile.gif perskaičiau pirma dalį ir taip norisi laimingesnės pabaigos nei tik "atskalbtas" kailiukas smile.gif. žodžiu užkabino. mano paštas iveta.dailidaite@gmail.com būsiu labai dėkinga wink.gif
Atsakyti
QUOTE(Iveta05 @ 2013 08 08, 09:40)
o pdf konvertavus į mobi jis būna "tikras"? galima keisti raidžių dydžius ar būna kaip paveikslėlis?

Galima keisti raides ir atstuma
Atsakyti
Ar nesusidūrėte su problema: kai skaitau Kindle knygą pdf formatu, žodžiuose trūksta raidžių. Kai PC atsidarau tą patį file'ą, jis tvarkingas, nieko netrūksta. Kaip tai paaiškinti ir sutvarkyti?
Atsakyti
QUOTE(Magrėtė @ 2013 08 11, 23:21)
Ar nesusidūrėte su problema: kai skaitau Kindle knygą pdf formatu, žodžiuose trūksta raidžių. Kai PC atsidarau tą patį file'ą, jis tvarkingas, nieko netrūksta. Kaip tai paaiškinti ir sutvarkyti?

pas mane ta pati beda,vakar vyras parsiunte kazka ir patvarke mano kindla,tai dabar viskas puiku su tekstu ir net isdestymas tvarkingas.cia as apie pdf kalbu
o sakykite kur ziurite rimtesnes knygas,lietuviu kalba.nes man tie pilki atspalviai totalus sudas,ner ka skaityti apart sekso scenu biggrin.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo ericute: 12 rugpjūčio 2013 - 11:20
QUOTE(Magrėtė @ 2013 08 12, 00:21)

Galima pdf failą konvertuoti į skaityklei labiau priimtiną..neprisimenu, bet berods Kindle yra AZW formatas g.gif Internete galima rasti ir instaliuoti kompiuteryje tokią programėlę.

Nors daugumos skaityklių techninėje charakteristikoje rašo, kad "skaito" pdf formatą, bet visgi būna tokios problemos kaip rašot..
Atsakyti
Nusipirkau Pocketbook 623, tik iškilo viena problema. Ją išjungus, o po to vėl įjungus skaityklė neįsimena puslapio, kuriame baigiau skaityt ir atverčia knygą nuo pradžios. Gal yra susidūrusių su šia problema? doh.gif
Atsakyti