QUOTE(Mazule @ 2016 12 10, 18:33)
Sveikos mergaitės,
dukra anglų k. olimpiadoje laimėjo elektr. skaityklę ir dabar vargsta, kaip čia ją nudoti
Papasakokite man kuri nors gudri, kaip ten reikia knygas atsisiųsti, iš kur atsisiųsti ir pan. Wifi įjungėme, o kas toliau?... ačiū
Ar reikia viską daryti kompiuteryje ir poto į tą skaityklę kažkaip perkelti?...
Temą skaitau, bet norėtusi paprastai ir aiškiai..........
na aš tai nelabai gudriai siunčiuosi knygas i kompą, o tada susikeliu į skaityklę. Mano pocketbook turi visus wifi, bet rajone veikia tai kai pčia pasakius:) todėl, jei noriu kažką susikelti, prijungiu į kompą kaip USB ir tiek. Su atsisiuntimu yra taip, kad tai priklauso nuo to, kuria kalba skaitoma. Jei LT tada ko gera tik linkomanija, jei RU tinka flibusta.is, su anglų k. ko gero bus paprasčiausia iš kurių nors torentų parsisiust arba pasiknisti ebooks free googleje, šia kalba neskaitau, tai sunkiai ką pakomentuosiu. t.p. reikėtų pažiūrėti, kokius formatus palaiko skaityklė- jei tai Kindle ko gero palaikys awz, bet čia jau gal jas turinčios pakomentuotų plačiau. Manoji yra Pocketbook touch lux - palaiko fb2, epub, galima aišku ir pdf skaityt, bet laabai nepatogu reguliuotis šriftą. Tada galima paiešką konkretinti pagal palaikomus formatus, nor šiaip užsienio kalbomis tai nėra bėda - galima laisvai konvertuoti formatus vieną į kitą.. Tikiuosi kažkiek padėjo