Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos - 2

Sveikos. Gal kuri esate pirkusi skaityklę per skelbimus internete (pavyzdžiui, čia) ir galite pasidalinti patirtim? Ar patikima?
Atsakyti
Sveiki, gal kad turite Haris poteris ir Fenikso brolija, bei Haris Poteris ir Netikras princas pdf? Buciau labai dekinga jei kasnors pasidalintu, mano pastas sember1@inbox.lt 😊
Atsakyti
Sveiki,

Ieškau Eriko Naito arba Rosemary Wells knygos "Lesė grįžta".

peledoms@gmail.com
Atsakyti
QUOTE(pavirstu_vovere @ 2015 12 30, 16:29)
Sveikos. Gal kuri esate pirkusi skaityklę per skelbimus internete (pavyzdžiui, čia) ir galite pasidalinti patirtim? Ar patikima?

Sveiki, gal pirkote skaityklę pagal šitą skelbimą? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti
Gal kas turite 'Sava Roma' ?
Atsakyti
Mano skaitykle vakar nei is sio nei is to pakibo ir viskas, nereaguoja i mygtukus, nesiduoda isjungiama, kompiuteris ja atmeta kaip nepazistama. Ar cia jau viskas? Reikia naujos? Ar yra vilniuje kokiu vietu,k kur jas taiso? Skaityklei 3-4 metai kazkur, Kindle'as. Gaila butu, jei prarasciau ja, visai nenoriu naujos, kai pasiskaiciau kokiu cia problemu zmones turi su konvertavimais, ikelimais, su naujesnes kartos skaityklem, tai man tikrai norisi tik savos pataisytos, o ne naujos. smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Heilė: 24 sausio 2016 - 11:47
Sveikos 4u.gif Gal kuri turite pdf "Moterys, kurios myli per stipriai"

Būčiau labai dėkinga 4u.gif
Atsakyti
Sveikos, ieskau SILVIA DAY PASINERK I MANE jei kas gali atsiuskit i renataran@yahoo.com

aciu 4u.gif
Atsakyti
laba,
sakykite iš kur galima parsisiųsti knygų, kurias būtų galima skaityti el.knygų skaityklėje?
Atsakyti
QUOTE(Mergelė @ 2016 02 10, 00:15)
laba,
sakykite iš kur galima parsisiųsti knygų, kurias būtų galima skaityti el.knygų skaityklėje?

priklauso nuo to, kokia kalba Jūs skaitote..Jei rusiškai, tai http://flibusta.is/g čia galit ieškoti. Dėl anglų ar lietuvių k. tai mėginkite torentus, ten pilna visko 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Carmenere @ 2015 12 01, 00:04)
Sveiki, taip pat įsigijau Kindle Paperwhite... kaip ir tiktų bei patiktų, bet daug gaišaties dėl nuskaitomų formatųsad.gif Ir dar. Verčiant puslapį, gan dažnai ekranas akimirksniui tampa juodas, o jei ir ne, tai besikeičiančio teksto vaizdas truputį mirkčioja. Ar tai defektas, ar tiesiog mano lūkesčiai skaityklės atžvilgiu buvo per dideli (nors, mano manymu, ji juk neturėtų erzinti akių)? O gal yra kažkokie jautrumo nustatymai.. g.gif

turiu sita skaitykle.
nlb suprantu kur gaistat su formatais. as kazkaip lengvai parsisiunciau ir skaiciau.
ekranas netampa juodas, galbut nuo formato priklauso. ir vaizdas nemirkcioja. gal brokuota kokia.. g.gif

nes as labai patenkinta. tik va nlb zinau kur atsisiust lt knygu. kiek nusivylusi ju pasirinkimu elektroniniuose knygynuose.
Atsakyti
QUOTE(Dryžuota @ 2016 02 19, 13:08)
turiu sita skaitykle.
nlb suprantu kur gaistat su formatais. as kazkaip lengvai parsisiunciau ir skaiciau.
ekranas netampa juodas, galbut nuo formato priklauso.  ir vaizdas nemirkcioja. gal brokuota kokia.. g.gif

nes as labai patenkinta. tik va nlb zinau kur atsisiust lt knygu. kiek nusivylusi ju pasirinkimu elektroniniuose knygynuose.

Turiu paperwhite, labai patenkinta, konvertuojuosi cia: http://ebook.online-convert.com/
Elektronines knygos klesti, reikia pasirinkti atitinkamus forumus (SM, FB), jomis dalinamasi pilnu tempu wub.gif
Atsakyti