Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos - 2

QUOTE(Spokas1 @ 2014 12 27, 14:31)
Pilnas ebay, pvz sau tokį nusipirkau, tik ne iš šito pardavėjo:
http://www.ebay.com/...=item2ec495ae36
Ekrano apsaugos ir "pieštuko" nenaudoju, o dėklas super.

Aciu.
Tai vat ir noriu, kad is tos gausos rekomenduotumete gera 4u.gif
Atsakyti
Visos temos neskaičiau, gal jau kas buvot pasidalinę šia nuoroda, bet aš ką tik aptikau ir labai apsidžiaugiau.
Programėlė, kuri pritaiko PDFus skaityklėms

Išbandžiau - tikrai nebogas rezultatas thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(torisa @ 2015 01 06, 20:42)
Visos temos neskaičiau, gal jau kas buvot pasidalinę šia nuoroda, bet aš ką tik aptikau ir labai apsidžiaugiau.
Programėlė, kuri pritaiko PDFus skaityklėms
Išbandžiau - tikrai nebogas rezultatas thumbup.gif

Tikrai neblogai labai, ačiū, kas pasidalinote, būtinai naudosiu ir toliau.
Atsakyti
sveikos, merginos, Gal kuri savo bibliotekoje tuerite sia keista knyga "Joga Vasišta". MB uzsiprase gimtadieniui, tai dabar ieškau 4u.gif
Jei kuri galetu tai i diana.budriene@gmail.com didelis ACIU
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo -kitsune-: 07 sausio 2015 - 20:31
Sveikos. Turiu klausima gal kuri gales man padeti. Nusipirkau pocketbook touch2 skaitykle bet neradau ten rusu - lietuviu zodyno. Panarsius nete radau tildes biura kuri turi rusu- lietuviu zodyna. be kitu geriu. Ar jis tiktu linux operacinei?
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 01 31, 14:48)
Sveikos. Turiu klausima gal kuri gales man padeti. Nusipirkau pocketbook touch2 skaitykle bet neradau ten rusu - lietuviu zodyno. Panarsius nete radau tildes biura kuri turi rusu- lietuviu zodyna. be kitu geriu. Ar jis tiktu linux operacinei?

Gamintojo svetainėje nebėra žodynų parsisiuntimui, bent jau neradau. Juos instaliuoti galima PB .dic arb oficialiu .pbi formatu. Jei iš Tildės sugebėsite pasikurti šiais formatais žodyną, tai tikrai veiks smile.gif
Atsakyti
Aciu uz atsakyma, bet nesugebesiu. o gal zinote kur rasti tinkama linux rusu lietuviu zodyna? smile.gif bandziau ieskot bet nesekmingai.
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 02 01, 15:37)
Aciu uz atsakyma, bet nesugebesiu. o gal zinote kur rasti tinkama linux rusu lietuviu zodyna? smile.gif bandziau ieskot bet nesekmingai.

Nerandu nė aš smile.gif
Atsakyti
Sveiki, ieškau Pocketbook touch lux 2 dėklo, panašaus tipo kaip šis: http://www.skytech.l...e-p-213512.html

Parduotuvėje mane tikina, kad nuorodoje esantis mano modeliui netinka. Gal kas tokį turite ir galite pasidalinti info tinka ar ne bei kur galima įsigyti. Dėkoju 4u.gif
Atsakyti
Labai keista, bet nuorodoje aiskiu aiskiausiai juodu ant balto parasyta kad turetu tikt. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Ner4Leo @ 2015 02 04, 19:48)
Labai keista, bet nuorodoje aiskiu aiskiausiai juodu ant balto parasyta kad turetu tikt. smile.gif

Ar aš teisingai suprantu, lux 2 ir 626 tai tas pats modelis? Kitaip sakant jeigu tinka 626 tai turi tikti ir man?
Atsakyti
niekaip neberandu kur dingo elektroninių knygų dalinimosi puslapis
ir dar...
gal kas turite pasidalinti ar žinote gerų puslapių lietuviškų audio knygų
Atsakyti