Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos - 2

Viskas normaliai su ta Linkomanija, tik, kad apskritai tokios prabangos kaip igarsintu LT knygu daug neturim, o tuo labiau dar nemokamai. Tai gi , jei netinka kitos kalbos, lieka tokie psl su ribotu pasiulym arba perkam, bet ir tai ne is didziausios pasiulos smile.gif
Atsakyti
O kaip randate linkomanijoje? Pagal pavadinimą? smile.gif Nes ten jei įjungiu books, išmeta daugiausiai Pdf formato smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Teisybes_ieskotoja @ 2014 11 25, 13:46)
O kaip randate linkomanijoje? Pagal pavadinimą?  smile.gif Nes ten jei įjungiu books, išmeta daugiausiai Pdf formato smile.gif

tuomet paieskoje irasyk mp3, Audiobook ar epub, ziurint ko ieskai, ir sistema atrinks knygas smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lexa: 25 lapkričio 2014 - 14:53
QUOTE(Gemma @ 2014 11 24, 15:52)
o kas negerai su rekomendacija?

Su ja viskas tvarkoje, tiesiog nustebino sekantis postas, kad neranda, nors tikrai zinau, kad LM'e e-knygu tiek, kad per metus neperskaitysi..

Siais laikais, nerandu=nemoku naudotis paieska 4u.gif
Atsakyti
turiu klausima turincioms Kindle skaitykle: kaip ja isjungti visiskai??? Isidedi i rankine ir ji isijungia. Visa nakti kroviau, per pusdieni issikrove doh.gif
Atsakyti
QUOTE(chillin' @ 2014 11 26, 12:15)
Su ja viskas tvarkoje, tiesiog nustebino sekantis postas, kad neranda, nors tikrai zinau, kad LM'e e-knygu tiek, kad per metus neperskaitysi..

a, aišq 4u.gif kažkodėl pamaniau, kad rekomendaciją kritikuojat

QUOTE(Jolita10 @ 2014 11 26, 14:29)
turiu klausima turincioms Kindle skaitykle: kaip ja isjungti visiskai??? Isidedi i rankine ir ji isijungia. Visa nakti kroviau, per pusdieni issikrove  doh.gif

kuris modelis? jei senesnėse, tai reikia mygtuką apačioje patraukti į šoną ir palaikyti. naujesnėse užtenka mygtuką apačioje spustelt.

bet šiaip jau neturėtų taip greit išsikraut g.gif kažkaip įtartina. aš kelionėj visą dieną praskaitau, ir neišsikrauna. pas mane naujas modelis, bet dėklas su automatiniu įjungimu/išjungimu, skaitant po valandą per pietų pertrauką krauti tenka labai retai, net ne kas mėnesį.
Atsakyti
QUOTE(chillin' @ 2014 11 26, 12:15)

Siais laikais, nerandu=nemoku naudotis paieska 4u.gif

Tai aš ne e-knygų ieškojau tongue.gif
Atsakyti
QUOTE(Jolita10 @ 2014 11 26, 15:29)
turiu klausima turincioms Kindle skaitykle: kaip ja isjungti visiskai??? Isidedi i rankine ir ji isijungia. Visa nakti kroviau, per pusdieni issikrove  doh.gif

Kad cia tikrai kazkas negerai, juk energija skaitykle naudoja, kai vartai puslapius, vien isijungimas tai kaip vieno puslapio atvertimas... Mano skaitykle skaitant kasdien po 5-6 val (cia per atostogas blush2.gif ) islaiko apie 2 savaites. Gal cia tavo modelis koks mandresnis g.gif Ar cia koks apsvietimas isijungia?
Atsakyti
QUOTE(petrike @ 2014 11 26, 22:06)
Ar cia koks apsvietimas isijungia?

vien dėl apšvietimo taip drastiškai veikimo laikas nesutrumpėja. čia bus baterija su defektais, jei taip trumpai laiko.
Atsakyti
Nusipirkau kalėdom ir aš naują kindle tą kur be pašvietimo bet jau su liečiamu ekranu.
Tai labai maloniai skaitosi ir rankoj guli. Labai patogu žodynu naudotis kai liečiamas ekranas. Už 260lt manau geriau negali būti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo beatricius: 19 gruodžio 2014 - 13:39
Parekomenduokite kindle paperwhite skaityklei gera, patogu dekla. 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(doruta @ 2014 12 27, 13:00)
Parekomenduokite kindle paperwhite skaityklei gera, patogu dekla.  4u.gif

Pilnas ebay, pvz sau tokį nusipirkau, tik ne iš šito pardavėjo:
http://www.ebay.com/...=item2ec495ae36
Ekrano apsaugos ir "pieštuko" nenaudoju, o dėklas super.
Atsakyti