QUOTE(Lexa @ 2014 08 19, 21:42)
Ir ka galetumet man patarti del deklo Pocketbookui 626. Is uzsienio nusipirkt nemoku, gal pas mus kokiu kokybisku ir mielu rankai yra? Kinietisku plastmasiu ir nesilankstanciu skuru nenoriu
aš Lietuvos rinkoje nieko verto dėmesio neradau, tai surizikavau nusipirkti iš ebay. sakau "surizikavau", nes irgi pirkau pirmą kartą. viskas tikrai labai paprasta, pasirinkimas didelis, o kainos netgi labai priimtinos. net ir aukcione sugebėjau sudalyvauti, tai dar keliais litais pigiau gavosi

vienintelis minusas - kad tenka šiek tiek lukterėti, kol gauni, bet laikinai pasidariau dėklą iš burbulinio maišelio, kartono ir izoliacijos, tai net ir laikas tapo nebe toks aktualus.
tiesa, aš ieškojau kindle dėklo, bet spėju, kad su pocketbookų dėklais panaši situacija. dar, kol nesiryžau pirkti iš užsienio, o čia nelabai ką radau, buvau nusprendusi pasigaminti pati - internete labai daug šaunių idėjų galima surasti, bet patingėjau tuo užsiimti
taip pat turiu vieną klausimą dėl pakrovėjo. ar naudojate kas nors kindle skaityklei samsung telefono pakrovėją? pagal kištuką turėtų tikti, bet žinau, kad dar įtampa turi atitikti, tai, žodžiu, ar kas nors naudojate, ar tinka?