QUOTE(anathema @ 2014 08 19, 19:12)
Sveikos, gal kas gales man padeti, nes tik siandien isigijau Kindle, o jau norisi mesti lauk...

Jei buvo kur pries tai rasyta, nepykit labai..

Tagi, turiu Kindle Paperwhite, is linkomanijos parsisiunciau pdf knygu, per Calibre susikonvertavau i mobi formata, perkeliau i Kindle, bet kiekviena puslapi rodo dvigubai, panasu kad pdf formatu ir mobi. Gal zinot kaip panaikinti? Keliau ir is aplanko tiesiai i Kindle, istryniau visus pdf formatus, bet vis tas pats. bandziau ir i kita formata, bet vistiek tie dvigubi puslapiai. Tik parsisiuntus is interneto tikra mobi versija, be konvertavimo - viskas puiku, knyga kaip knyga, po viena puslapi. Gal kas konvertavo ir gali patarti...
man irgi taip gavosi konvertuojant tiesiai į mobi, bet aš daug patirties dar neturiu. tai dabar visus pdf'us pradžiai perleidžiu per abbyy finereader, pasidarau epub formatą, o tada jau su calibre į mobi, tuomet viskas čiki

gal tas susidvigubinimas čia tik kokio neteisingo konvertavimo pasekmė, kurią išmanant galima nesudėtingai pašalinti, nežinau, gal pasidalins patirtimi daugiau išmanančios.
mesti lauk neskubėk, tikrai geras daiktas, dar neilgai turiu, bet jau visur tampausi ir išsitraukiu vos tik pasitaiko proga