Ačiū už patarimus, aš jau irgi linkstu link dėklo iš ebay
Pasirinkimas tikrai didelis, tik kad lukterėti šiek tiek reikia.
O šitą dėklą, kur nuoroda įdėta, gal kas mėlyną ėmėt? Atitinka spalva, kaip ekrane matosi? Nes parašyta "blue", o man ji tokia labiau turkio.
manasis toks: ultra slim magnetic leather case. tik mano kindle kitas modelis
aš ėmiau mėlyną, dark blue, tai spalva tikrai tamsiai mėlyna, nerėžianti akies
aš ėmiau mėlyną, dark blue, tai spalva tikrai tamsiai mėlyna, nerėžianti akies
sveiki, ir as stoju i jusu gretas Turiu elektronine skaitykle kindle paperwhite. Nelabai patinka, kad pdf formatu skaitant tekste truksta raidziu ir sriftas nepasididina. konvertavau i awz, bet skaitykle jo neatidaro....
QUOTE(Breaking @ 2014 08 17, 13:32)
gal labiau patyrusios mane pataisys, bet as su abbyy finereader konveruoju i epub, o tada su calibre i mobi. ar yra kazkokiu greitesniu budu ir geresniu formatu kindle skaityklei - nezinau.
priklauso nuo to, kokį failiuką konvertuojate. pdf?
aš pdf su calibre konvertuoju į mobi. bet pdf turi būti mažiukas, tada normaliai konvertuojasi. jei pdf didelis, tuomet ir aš jį su finereaderiu apdoroju, prieš versdama į mobi
QUOTE(Gemma @ 2014 08 18, 13:56)
priklauso nuo to, kokį failiuką konvertuojate. pdf?
aš pdf su calibre konvertuoju į mobi. bet pdf turi būti mažiukas, tada normaliai konvertuojasi. jei pdf didelis, tuomet ir aš jį su finereaderiu apdoroju, prieš versdama į mobi
o ką reiškia - mažiukas ar didelis? kiek supratau paskaičiusi ankstesnes diskusijas, tai tiesiai į mobi gerai konvertuojasi tuomet, kai pdf su atpažintu tekstu, o jei skenuotas, tai pirmiausia reikia perleisti per abbyy ir tik tada gaunasi teisingas mobi formatas, kuriame galima keisti raidžių dydį.
QUOTE(Breaking @ 2014 08 18, 18:12)
o ką reiškia - mažiukas ar didelis? kiek supratau paskaičiusi ankstesnes diskusijas, tai tiesiai į mobi gerai konvertuojasi tuomet, kai pdf su atpažintu tekstu, o jei skenuotas, tai pirmiausia reikia perleisti per abbyy ir tik tada gaunasi teisingas mobi formatas, kuriame galima keisti raidžių dydį.
jei mažas, tai reiškia, kad jis jau "atpažintas" ir galima iškart konvertuoti. o jei pdf didelis, tai tuomet reikia perleisti per finereaderį
Sveikos, gal kas gales man padeti, nes tik siandien isigijau Kindle, o jau norisi mesti lauk... Jei buvo kur pries tai rasyta, nepykit labai.. Tagi, turiu Kindle Paperwhite, is linkomanijos parsisiunciau pdf knygu, per Calibre susikonvertavau i mobi formata, perkeliau i Kindle, bet kiekviena puslapi rodo dvigubai, panasu kad pdf formatu ir mobi. Gal zinot kaip panaikinti? Keliau ir is aplanko tiesiai i Kindle, istryniau visus pdf formatus, bet vis tas pats. bandziau ir i kita formata, bet vistiek tie dvigubi puslapiai. Tik parsisiuntus is interneto tikra mobi versija, be konvertavimo - viskas puiku, knyga kaip knyga, po viena puslapi. Gal kas konvertavo ir gali patarti...
QUOTE(anathema @ 2014 08 19, 19:12)
Sveikos, gal kas gales man padeti, nes tik siandien isigijau Kindle, o jau norisi mesti lauk... Jei buvo kur pries tai rasyta, nepykit labai.. Tagi, turiu Kindle Paperwhite, is linkomanijos parsisiunciau pdf knygu, per Calibre susikonvertavau i mobi formata, perkeliau i Kindle, bet kiekviena puslapi rodo dvigubai, panasu kad pdf formatu ir mobi. Gal zinot kaip panaikinti? Keliau ir is aplanko tiesiai i Kindle, istryniau visus pdf formatus, bet vis tas pats. bandziau ir i kita formata, bet vistiek tie dvigubi puslapiai. Tik parsisiuntus is interneto tikra mobi versija, be konvertavimo - viskas puiku, knyga kaip knyga, po viena puslapi. Gal kas konvertavo ir gali patarti...
man irgi taip gavosi konvertuojant tiesiai į mobi, bet aš daug patirties dar neturiu. tai dabar visus pdf'us pradžiai perleidžiu per abbyy finereader, pasidarau epub formatą, o tada jau su calibre į mobi, tuomet viskas čiki
gal tas susidvigubinimas čia tik kokio neteisingo konvertavimo pasekmė, kurią išmanant galima nesudėtingai pašalinti, nežinau, gal pasidalins patirtimi daugiau išmanančios.
mesti lauk neskubėk, tikrai geras daiktas, dar neilgai turiu, bet jau visur tampausi ir išsitraukiu vos tik pasitaiko proga
Aš tai net to finereaderio nesugebu įsirašyt
QUOTE(Thea! @ 2014 08 19, 20:19)
Aš tai net to finereaderio nesugebu įsirašyt
As readeri isidiegiau is cia
http://kinozal.tv/de....php?id=1118549
bet kazkaip man nesikonvertuoja taip, kad butu ideali kaip popierine knyga. Ar as nemoku, ar mano reikalavimai per dideli?
Ir ka galetumet man patarti del deklo Pocketbookui 626. Is uzsienio nusipirkt nemoku, gal pas mus kokiu kokybisku ir mielu rankai yra? Kinietisku plastmasiu ir nesilankstanciu skuru nenoriu