Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos - 2

Sveiki,
turiu Kindle (tą pačią paprasčiausią) jau apie 1,5 metų. Bet prieš kokį mėnesį mano Kindle pradėjo "durniuoti". Skaitant labai dažnai persikrauna, persikrovusi grįžta į tą dieną pirmą skaitytą puslapį. Kai prijungiu kabelį, tai tik krauna, nebeįmanoma pajungti taip, kad būtų galima kelti knygas. Kartais neišsijungia.
Gal kas sisidūrėt?
Pirkau Amazon, tai net nežinau, kaip su tuo garantiniu būtų.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo MsStonke: 02 liepos 2014 - 08:33
Ačiū visagaliam internetui. Perkroviau savo Kindle, tai dabar ne tik krauna, bet galiu ir savo knygeles tvarkyti. Tikiuos, kad ir kitos problemėlės išsispręs.

Čia nuoroda:
https://www.amazon.c...odeId=200728480

Atsakyti
Sveikos,
Gal kuri turi ir nepagailėtų pasidalinti "Bado žaidynių" pirmąją knygos dalimi pdf ar kitu elektroninės knygos formatu? smile.gif Būčiau labai dėkinga smile.gif
Atsakyti
QUOTE(MsStonke @ 2014 07 02, 08:52)
Ačiū visagaliam internetui. Perkroviau savo Kindle, tai dabar ne tik krauna, bet galiu ir savo knygeles tvarkyti. Tikiuos, kad ir kitos problemėlės išsispręs.

norint tvarkyti skaityklėje esančias knygas, reikia padaryti "eject Kindle" (taip pat kaip atjungiant bet kurį kitą per usb prijungtą prietaisą). tuomet skaityklė ir kraunasi ir tuo pačiu galima joje tvarkytis mirksiukas.gif

QUOTE(Enujavs @ 2014 07 12, 18:54)
Sveikos,
Gal kuri turi ir nepagailėtų pasidalinti "Bado žaidynių" pirmąją knygos dalimi pdf ar kitu elektroninės knygos formatu?  smile.gif Būčiau labai dėkinga smile.gif

el.knygomis keičiamasi šioje temoje: E-knygos
Atsakyti
Sveikutės smile.gif
Esu naujokė šitam elektroninių knygų pasaulyje… ax.gif
Norėčiau paklaust (o gal paprašyt) gal netyčia kuri iš Jūsų turit Cassandra Clare "Kaulų miestas" ir "Stiklo miestas" ir galėtumėt man atsiųsti? blush2.gif
Būčiau labai labai dėkinga wub.gif
Atsakyti
QUOTE(Zvirblis7 @ 2014 07 16, 16:20)
Sveikutės  smile.gif
Esu naujokė šitam elektroninių knygų pasaulyje…  ax.gif
Norėčiau paklaust (o gal paprašyt) gal netyčia kuri iš Jūsų turit Cassandra Clare "Kaulų miestas" ir "Stiklo miestas" ir galėtumėt man atsiųsti? blush2.gif
Būčiau labai labai dėkinga  wub.gif

atidžiai perskaitykit ankstesnes žinutes ir eikite į temą, kur dalinamasi knygomis: http://www.supermama...howtopic=973018 mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveiki, įstojau ir aš į elektroninių skaityklių turėtojų būrį thumbup.gif
Tik renkuosi dabar dėklą ir susidūriau su problema, kad nelabai randu, kur juos gyvai apžiūrėti g.gif Pirkti randu tik internetinėse parduotuvėse, bet apsispręsti reikia praktiškai iš vieno paveikslėlio ir be jokios papildomos informacijos.
Pagal ką kaip jūs išsirinkot?
Kol kas nusižiūrėjau šį: http://www.kilobaita...g...3&ID=527534
gal kas turit tokį?
Domina dėklai, skirti Kindle 5.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Breaking: 06 rugpjūčio 2014 - 12:41
QUOTE(Breaking @ 2014 08 06, 12:38)
Tik renkuosi dabar dėklą ir susidūriau su problema, kad nelabai randu, kur juos gyvai apžiūrėti g.gif Pirkti randu tik internetinėse parduotuvėse, bet apsispręsti reikia praktiškai iš vieno paveikslėlio ir be jokios papildomos informacijos.
Pagal ką kaip jūs išsirinkot?
Kol kas nusižiūrėjau šį: http://www.kilobaita...g...3&ID=527534
gal kas turit tokį?
Domina dėklai, skirti Kindle 5.

dėl dėklų tikrai yra problema, jei turi naujesnį prietaisą, nesvarbu ar skaityklę ar telefoną, ipad'ą. aš siunčiuosi iš ebay'aus. ten paprastai būna daug foto, tai daugmaž galima įsivaizduoti, kaip pats dėklas atrodys, plius būna paprastai atsiliepimai, ar patogus, tvirtas, ar atitinka aprašymas mirksiukas.gif o ir pigiau gaunas nei LT perkant. už savąjį kindle dėklą ~25 Lt suplojau (čia jau su pristatymu). ir dar dovanų gavau apsauginę ekrano plėvelę smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Gemma @ 2014 08 07, 07:41)
dėl dėklų tikrai yra problema, jei turi naujesnį prietaisą, nesvarbu ar skaityklę ar telefoną, ipad'ą. aš siunčiuosi iš ebay'aus. ten paprastai būna daug foto, tai daugmaž galima įsivaizduoti, kaip pats dėklas atrodys, plius būna paprastai atsiliepimai, ar patogus, tvirtas, ar atitinka aprašymas  mirksiukas.gif o ir pigiau gaunas nei LT perkant. už savąjį kindle dėklą ~25 Lt suplojau (čia jau su pristatymu). ir dar dovanų gavau apsauginę ekrano plėvelę  smile.gif

drinks_cheers.gif Aš taip pat Kindle dėklą atsisiunčiau iš Ebay. Kainavo iki 20 Lt. Dovanų įdėta ir plėvelė, ir valymo servetėlė. O pats dėklas viršijo lūkesčius smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Killing_me_softly @ 2014 08 12, 12:28)
drinks_cheers.gif Aš taip pat Kindle dėklą atsisiunčiau iš Ebay. Kainavo iki 20 Lt. Dovanų įdėta ir plėvelė, ir valymo servetėlė. O pats dėklas viršijo lūkesčius smile.gif

Gal galėtumėte įdėti nuorodą, kokį dėklą pirkote?

Ačiū 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Sonatina @ 2014 08 12, 13:04)
Gal galėtumėte įdėti nuorodą, kokį dėklą pirkote?

Ačiū 4u.gif

Pirkau tokį. Realus vaizdas atitinka nuotrauką. Dydis kaip tik - įsispaudžia į plastmasinį rėmelį ir puikiai laikosi. Tik panašu, kad dėl kainos sumelavau - visgi kainavo šiek tiek virš 20 litų ax.gif
Atsakyti
Aš tokį pat turiu kaip Killing_me_softly pirko, jų būvo visokių spalvų, man patiko raudona, esu juo labai patenkinta, man jis toks lengvas, elegantiškas mirksiukas.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gabiska: 13 rugpjūčio 2014 - 06:17