Aciu uz atsakymus
Tai gal ir mano Samsungo kistukas tiks
QUOTE(gitulia @ 2014 05 08, 07:31)
Kiek zinau, prie skaitykliu buna tik laidas prijungti prie kompiuterio, per kuri ir kraunasi. I rozete kisamu pakroveju komplektacijoje paskutiniu metu nesu maciusi, o ir prie maniskes nebuvo, bet prideta USB laida be problemu naudoju su iphono rozetes pakrovejo kistuku.
kindle komplektacijoj ir laidas, ir kroviklis buvo, tiesa kroviklio kištukas angliškas, bet galima ir lietuvišką nusipirkt, gi ne karvę kainuoja.
Sveiki
renkuosi ir as si technikos stebukla gal kas turit tvarkinga naudota, nebenaudojama, parasykit i az tinka ir nauja.
renkuosi ir as si technikos stebukla gal kas turit tvarkinga naudota, nebenaudojama, parasykit i az tinka ir nauja.
Sveikutes, turiu du klausimus
1 - Kindle Paperwhite 2013 WiFi 6 ar PocketBook Touch 626 LUX, 6?
2 - kuo skiriasi Kindle Paperwhite 2013 WiFi versijos su reklamomis ir be reklamu? tik siuo atzvilgiu ar dar kuo nors? kuri versija geriau?
1 - Kindle Paperwhite 2013 WiFi 6 ar PocketBook Touch 626 LUX, 6?
2 - kuo skiriasi Kindle Paperwhite 2013 WiFi versijos su reklamomis ir be reklamu? tik siuo atzvilgiu ar dar kuo nors? kuri versija geriau?
QUOTE(Lexa @ 2014 05 23, 21:32)
jei pirksite tiesiogiai iš amazon, jums neleis rinktis, gausite be reklamų.
Bet kad šios kindle be ekrano apšvietimo. Kaip suprantu, apšvietimas labai patogu, ar jis nėra labai jau būtinas? nes kaina tai ikrai viliojanti...
QUOTE(*Elia* @ 2014 06 06, 14:19)
Bet kad šios kindle be ekrano apšvietimo. Kaip suprantu, apšvietimas labai patogu, ar jis nėra labai jau būtinas? nes kaina tai ikrai viliojanti...
Man asmeniškai, apšvietimo funkcija yra nepakeičiama Gali skaityt visur ir visada, ir nereik jungti lempos, kuri dažniausiai kam nors trukdo.
Sveiki,
Renkuosi skaitykle, bet noris gero daikto pigiai Plansetkej labai nepatinka skaityt, nes erzina blizgejimas, kad saulej nesimato, kad baterija ilgai nelaiko. Ar yra skirtumas skaitykle spalvota ar ne? Nes kainu skirtuma labai didelis. Gal kas turite tokia skaitykle? Labai noreciau keletos nuomoniu. Dekui
http://bookshop.blac...h/9781400699032
Renkuosi skaitykle, bet noris gero daikto pigiai Plansetkej labai nepatinka skaityt, nes erzina blizgejimas, kad saulej nesimato, kad baterija ilgai nelaiko. Ar yra skirtumas skaitykle spalvota ar ne? Nes kainu skirtuma labai didelis. Gal kas turite tokia skaitykle? Labai noreciau keletos nuomoniu. Dekui
http://bookshop.blac...h/9781400699032
QUOTE(vavute11 @ 2014 06 07, 08:16)
Ar yra skirtumas skaitykle spalvota ar ne?
Spalvotos net neteko rankose laikyti, dauguma dabar pardavinėjamų klasikinių skaityklių - nespavlotos. Mažai kuo skiriasi nuo knygos, tad nelabai ir sugalvoju, kam tų spalvų galėtų reikėti.
Vienintelis dalykas, į kurį kreipčiau dėmesį - pašvietimas. Jei skaityklės norima aktyviam naudojimui ir ilgesniam laikui - tikrai nepirkčiau be jo.
QUOTE(*Elia* @ 2014 06 06, 13:19)
na, sunku pasakyt. priklauso nuo to, kur ir kada planuojat skaityt. aš saugau akis, todėl esant blogam apšvietimui neskaitau. tik porąkart buvau įsijungus kelionėj silpnai apšviestam autike. tai tikrai pravertė apšvietimas. bet šiaip nepiktnaudžiauju šia funkcija.
Skaitau praktiskai visada su apsvietimu, kai kada ant zemiausios padeties, kai kada paryskinu apsvietima, bet man si funkcija reikalinga. O lovoje pries miega tai ir nepakeiciama