Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos - 2

Aciu uz atsakymus 4u.gif
Tai gal ir mano Samsungo kistukas tiks smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 05 08, 07:31)
Kiek zinau, prie skaitykliu buna tik laidas prijungti prie kompiuterio, per kuri ir kraunasi. I rozete kisamu pakroveju komplektacijoje paskutiniu metu nesu maciusi, o ir prie maniskes nebuvo, bet prideta USB laida be problemu naudoju su iphono rozetes pakrovejo kistuku.

kindle komplektacijoj ir laidas, ir kroviklis buvo, tiesa kroviklio kištukas angliškas, bet galima ir lietuvišką nusipirkt, gi ne karvę kainuoja.
Atsakyti
Sveiki

renkuosi ir as si technikos stebukla ax.gif gal kas turit tvarkinga naudota, nebenaudojama, parasykit i az 4u.gif tinka ir nauja.
Atsakyti
Sveikutes, turiu du klausimus biggrin.gif

1 - Kindle Paperwhite 2013 WiFi 6 ar PocketBook Touch 626 LUX, 6?

2 - kuo skiriasi Kindle Paperwhite 2013 WiFi versijos su reklamomis ir be reklamu? tik siuo atzvilgiu ar dar kuo nors? kuri versija geriau?
ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Lexa @ 2014 05 23, 21:32)
2 - kuo skiriasi Kindle Paperwhite 2013 WiFi versijos su reklamomis ir be reklamu? tik siuo atzvilgiu ar dar kuo nors? kuri versija geriau?
ax.gif

jei pirksite tiesiogiai iš amazon, jums neleis rinktis, gausite be reklamų.
Atsakyti
QUOTE(baste @ 2014 05 22, 08:37)
Sveiki

renkuosi ir as si technikos stebukla  ax.gif gal kas turit tvarkinga naudota, nebenaudojama, parasykit i az  4u.gif tinka ir nauja.

šiuo metu pigu.lt yra pora neblogų variantų: kindle1, kindle2
Atsakyti
Bet kad šios kindle be ekrano apšvietimo. Kaip suprantu, apšvietimas labai patogu, ar jis nėra labai jau būtinas? nes kaina tai ikrai viliojanti...
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2014 06 06, 14:19)
Bet kad šios kindle be ekrano apšvietimo. Kaip suprantu, apšvietimas labai patogu, ar jis nėra labai jau būtinas? nes kaina tai ikrai viliojanti...

Man asmeniškai, apšvietimo funkcija yra nepakeičiama bigsmile.gif Gali skaityt visur ir visada, ir nereik jungti lempos, kuri dažniausiai kam nors trukdo.
Atsakyti
Sveiki,

Renkuosi skaitykle, bet noris gero daikto pigiai biggrin.gif Plansetkej labai nepatinka skaityt, nes erzina blizgejimas, kad saulej nesimato, kad baterija ilgai nelaiko. Ar yra skirtumas skaitykle spalvota ar ne? Nes kainu skirtuma labai didelis. Gal kas turite tokia skaitykle? Labai noreciau keletos nuomoniu. Dekui 4u.gif

http://bookshop.blac...h/9781400699032
Atsakyti
QUOTE(vavute11 @ 2014 06 07, 08:16)
Ar yra skirtumas skaitykle spalvota ar ne?

Spalvotos net neteko rankose laikyti, dauguma dabar pardavinėjamų klasikinių skaityklių - nespavlotos. Mažai kuo skiriasi nuo knygos, tad nelabai ir sugalvoju, kam tų spalvų galėtų reikėti.smile.gif
Vienintelis dalykas, į kurį kreipčiau dėmesį - pašvietimas. Jei skaityklės norima aktyviam naudojimui ir ilgesniam laikui - tikrai nepirkčiau be jo.
Atsakyti
QUOTE(*Elia* @ 2014 06 06, 13:19)

na, sunku pasakyt. priklauso nuo to, kur ir kada planuojat skaityt. aš saugau akis, todėl esant blogam apšvietimui neskaitau. tik porąkart buvau įsijungus kelionėj silpnai apšviestam autike. tai tikrai pravertė apšvietimas. bet šiaip nepiktnaudžiauju šia funkcija.
Atsakyti
Skaitau praktiskai visada su apsvietimu, kai kada ant zemiausios padeties, kai kada paryskinu apsvietima, bet man si funkcija reikalinga. O lovoje pries miega tai ir nepakeiciama smile.gif
Atsakyti