[quote=beatricius,2014 03 30, 10:11]
gal galima butu nuoroda, sios skaitykles, kur pirkot?
draugas pirko kindle PW tiesiai iš amazon, tai kainavo ~480 Lt, taip, kad labiau apsimoka iš pačios amazon, nei iš kokios nors pardės LT
ka manote apie POCKETBOOK Mini 515W? ar yra joje zodynai? ar atsimena puslapius?
norisi kad tilptu i rankine ar i kisene , bet ar funkcionalumas pakankamas?
norisi kad tilptu i rankine ar i kisene , bet ar funkcionalumas pakankamas?
QUOTE(Gemma @ 2014 04 25, 08:14)
ačiū už nuorodą, o gal kas pastebėjo kur galima pasikeisti lietuviškomis audio knygomis
Laba,
Noriu pirkti el.skaitykle,bet kuo daugiau info apie jas skaitau,tuo man daugiau neaiškumų kyla.Dabar lyg ir apsistojau ties Kindle Paperwhite Wi-Fi 6 ir ties pocketbook pb623e-ww.Kuom jos viena nu i kitos skiriasi?Labiau linkstu ties pb,nes joje lyg ir audio yra.Patarkit kurią geriau pirkti?Nesu gyvenime ciupinejusi ,tad sunku apsispręsti.
Noriu pirkti el.skaitykle,bet kuo daugiau info apie jas skaitau,tuo man daugiau neaiškumų kyla.Dabar lyg ir apsistojau ties Kindle Paperwhite Wi-Fi 6 ir ties pocketbook pb623e-ww.Kuom jos viena nu i kitos skiriasi?Labiau linkstu ties pb,nes joje lyg ir audio yra.Patarkit kurią geriau pirkti?Nesu gyvenime ciupinejusi ,tad sunku apsispręsti.
QUOTE(nelle @ 2014 05 05, 11:58)
Laba,
dar pasidomekite koki formata nuskaito ir viena ir kita skaitykles. ir kokiu formatu dazniausiai buna e-knygos. aisku galima jas konvertuoti, bet jau papildomas laikas.
Sveikos,
Pradėjau domėtis ir aš skaityklėmis. Iškilo toks klausimas - labai jau maži ekranai, ar patogu skaityti?
Kažkaip, atrodo, kad patogiau būtų A5 formatas, kaip tikros knygos, ar aš klystu?
Yra skaitytklių ir didesnio formato, bet kaina labai jau smarkiai skiriasi...
Dar domina papildomos funkcijos - ar normaliai jos skaityto dalykinę literatūrą su brėžiniais?
Ar galima pabraukti pastraipas, išnešti pastabas?
Pradėjau domėtis ir aš skaityklėmis. Iškilo toks klausimas - labai jau maži ekranai, ar patogu skaityti?
Kažkaip, atrodo, kad patogiau būtų A5 formatas, kaip tikros knygos, ar aš klystu?
Dar domina papildomos funkcijos - ar normaliai jos skaityto dalykinę literatūrą su brėžiniais?
QUOTE(*Elia* @ 2014 05 07, 12:48)
Sveikos,
skaityti tikrai patogu, pvz., su kindle teksto dydį ir šriftą, apšvietimo intensyvumą galima reguliuoti. o šiaip juk ir tikrų knygų dydžiai skiriasi. o kad skaityklė maža, tai tik geriau - lengviau į rankinę įtalpinti.
su dalykine literatūra sudėtingiau, mažas ekranas šiuo atveju tikrai bus trūkumas, plius ekranas nespalvotas, tad jei grafikai ir schemos, ar nuotraukos, žemėlapiai knygose yra svarbus dalykas, bus problematiška. o ir pdf failiukus ne itin patogu skaityt. tada gal jau verta pagalvoti apie planšetę
pasižymėti, pasirašyti pastabas, komentarus tikrai galima. po to pažymėtas citatas ir komentarus labai lengva išrankioti, nes jie matomi atskiru sąrašu
Domiuosi kokia skaitykle pirkti ir iskilo toks klausimas - kaip jos pasikrauna? Ar perkant i komplektacija ieina pakrovejas ar krauti reikalingas itaisas?
QUOTE(Lexa @ 2014 05 07, 22:27)
Domiuosi kokia skaitykle pirkti ir iskilo toks klausimas - kaip jos pasikrauna? Ar perkant i komplektacija ieina pakrovejas ar krauti reikalingas itaisas?
be abejo kaip galima būtų parduoti prietaisą be pakrovėjo?
pvz., kindle galima krauti prijungus prie kompiuterio (tuo pačiu galima knygas joje sutvarkyti) arba tiesiai iš elektros tinklo (įjungus į rozetę), kaip kam patogiau
Kiek zinau, prie skaitykliu buna tik laidas prijungti prie kompiuterio, per kuri ir kraunasi. I rozete kisamu pakroveju komplektacijoje paskutiniu metu nesu maciusi, o ir prie maniskes nebuvo, bet prideta USB laida be problemu naudoju su iphono rozetes pakrovejo kistuku.