Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos - 2

kaip pas jus baterija laiko kai skaityklė išjungta? Įsivaizdavau,kad beveik nesieikvoja, o dabar kai lieka baterijos mažiau nei pusę - lauk staigmenos. Paskutinį syk skaičiau ketvirtadienį, baterijos liko koks penktadalis ir dabar įjungiu, viskas, reikia krauti unsure.gif skaityklė pirkta tik per kalėdas, kas čia per bajeriai? g.gif jau antrą syk iš eilės tas pats, preitą kartą gal kokį trečdalį buvau palikus, po savaitės nenaudojimo krauti reikia.
Atsakyti
Gal koki wifi paliekat ijungta?
Siaip tai, kad skaitykliu aprasymuose nurodo, kad laiko menesius ar savaites, tai man atrodo vejai, nelaiko stebuklingai ir man.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo gitulia: 23 vasario 2014 - 21:30
PB be apšvietimo laiko mėnesių mėnesius (šiaip tai dažniausuai nurodo psl.skaięių ur PB lyg tai 8000 psl galim perskaityti).

Skaitau, o nė sykio nekroviau nuo pirkimo (2012 m
pabaigos!).
O su apšvietimu, jau matau, kad baterija senka...
Atsakyti
Negaliu patiket smile.gif Manp PB su apsvietimu savaite gal laiko, max dvi. g.gif Reiks idomumo delei uzsirasyt pakrovus, kad zinoti tiksliau. Be apsvietimo visai isbandyt neiseina, kai prpranti prie gero, tai neisjungi tos funkcijos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 02 23, 22:26)
Negaliu patiket smile.gif Manp PB su apsvietimu savaite gal laiko, max dvi.  g.gif  Reiks idomumo delei uzsirasyt pakrovus, kad zinoti tiksliau. Be apsvietimo visai isbandyt neiseina, kai prpranti prie gero, tai neisjungi tos funkcijos smile.gif

Aš čia apie skirtingus modelius parašiau.
PB 622 laiko nuo pirkimo ir dar nekrautas, o skaitau nei daugiau, nei mažiau..
O PB 623 reikia krauti tikrai bent kartą į mėnesį (apšvietimas visiškas minimumas - pakanka)

Atsakyti
As supratau, kad apie PB 622 rasot, bet va mano 623 menesio irgi niekada nera islaikes g.gif
Atsakyti
Laba diena,
gal galėtų kas nors el. paštu egle.bernotaite@gmail.com atsiųsti D. Harkness Raganų valandos? aciū
Atsakyti
smile.gif Renkuosi skaityklę. Perskaičiau visą temą. Bet esu visiška naujokė, tad klausimas gal ir kvailas pasirodys blush2.gif Ar PB623 galima tiesiogiai atsisiųsti knygų iš tam tikrų tarkim rusiškų svetainių, naudojantis WI-FI? O Kindle jungiasi tik prie Amazon?

Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2014 02 24, 11:37)
Ar PB623 galima tiesiogiai atsisiųsti knygų iš tam tikrų tarkim rusiškų svetainių, naudojantis WI-FI?

Galima.
Iš čia (ir tiesiogiai per skaityklę, naudojantis wi-fi, ir perkant internetu per kompą, gaalima po to persiųsti į skaityklę per sinchronizaciją 4u.gif ):

http://www.bookland.com/eng
http://store.obreey.com/eng

Rusiškai irgi yra, reik tik nustatymus toje parduotuvėje RU padaryt. Lietuvių kalbos nėra, bet kt.kalbų, ne vien EN ir RU irgi yra.
Papildyta:
Įkėlimas į skaityklę visai nesudėtingas. Per USB laidą, tas pats kas į "atmintuką" (taip vad. USB raktą inf-ją perkelt). Galit siųstis, pirktis, keistis ir krauti į skaityklę visais jos skaitomais formatais.

Žmonės ir piratauja gi taip...nemokamai pdf medžioja ir skaito..

Perku el.knygų parduotuvėse liet.knygas ir nėsyk nekilo problemų su įkėlimu 4u.gif

Kindle neturėjus ir neišmanau.
Atsakyti
Kindle Paperwhite taip pat turi WI-FI (isejimas i inetine erdve). O tai reiskia, kad galite jungtis prie bet kurios svetaines, tame tarpe ir Amazon.
Amazon`e knygos jau suformatuotos Kindle skaitykliu formatams, tad belieka tik issirinkt ir parsisiust. Kitur reiktu pasieskoti konkretaus formato. Kitu atveju reikes sisutis i kompiuteri, performatuoti per programeles ir tik tuomet persikelti i Kindle, kaip ir jau rase Rasma.
Bet nemanaum kad tai butu didele problema mirksiukas.gif

Jei kur suklydau, Kindliu naudotojai mane pataisys. blush2.gif
Atsakyti
Ačiū Rasma ir janna smile.gif
Supratau. Tik lengviau išsirinkti nepasidarė. Dabar mąstau tarp Kindle PW ir PB626 (kažkoks naujesnis). Rytoj reikia apsispręsti. Bus dovana.
Aš tikra moteriškė wub.gif Dėkliuką tai jau išsirinkau biggrin.gif Rasmos nuoroda thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Arita:) @ 2014 02 24, 20:29)
ir PB626 (kažkoks naujesnis).

Gera apžvalga (kuo skiriasi nuo ankstesnių):
http://itc.ua/articl...ouch-lux-2-626/ 4u.gif
Atsakyti