Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos - 2

QUOTE(Laisvė @ 2014 01 27, 16:26)
Jetus, koks gražus dėkliukas  thumbup.gif  Ir man nagai panižo tokį turėti  ax.gif  Kaip ten reikia pirkti? Reikia kaip nors susirašinėti ar užtenka, kaip įprasta, įsimesti kašikėlin, suvesti duomenis, susimokėti ir laukti parkeliaujant?

Susirašinėti nereikia. Išsirenkama (čia visi PB 622/623): http://caseinstyle.c...622-623-lux-624

Metama krepšin ir perkama (yra pasirinkime "Litva") biggrin.gif

Pristatymas registruotu Ukrainos paštu ir užtrunka vid. 10-14 d. (pristatymo kaina - 60 grivinų).

Viso man kainavo 255 UAH (rezervavo apie 78Lt).

Apmokėjimas Liqpay (reikia kredito kortelės ir mob.tel., kuriuo atsiunčia SMS su saugos kodais) arba Interkassa (praeitą kartą taip mokėjau, bet principo nebepamenu..gal pan.į paypal'ą).

Man ten keletas modelių fainų..dar zebrinis, rokoko thumbup.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 27 sausio 2014 - 16:47
QUOTE(Rasma @ 2014 01 27, 16:38)

Ačiū 4u.gif
Turiu kreditinę, bandysiu kurią dieną pirkti, jei mokėsiu tokiom sąlygom apsisukti biggrin.gif
Tikrai originalūs dėklai thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2014 01 27, 16:56)
Ačiū  4u.gif
Turiu kreditinę, bandysiu kurią dieną pirkti, jei mokėsiu tokiom sąlygom apsisukti  biggrin.gif
Tikrai originalūs dėklai  thumbup.gif

Jeigu ką - konsultuosiu smile.gif
Bet nėra sudėtinga nupirkt.

Pirmąkart perkant rašiau, nes nebuvo Lietuvos ir reikėjo prašyt, kad siųstų, kainavo 10 $ siuntimas.
O dabar matyt paklausa atsirado ir įtraukė Lietuvą į siuntimo sąrašą, nustatė kainą. Šiandien dar perklausiau - sakė be problemų.
Aš jau siuntinuko sekimo nuorodą gavau, vadinasi, viskas gerai.
Parduotuvė jau mano išbandyta ir man atrodo patikima.
Pirmąkart paštininkė siuntinuką į namus atnešė.
Atsakyti
Kas turite Kindle Paperwhite2, gal galite pasakyti, kokie žodynai ten integruoti? Ir kiek laiko laiko baterija, jei skaitote su pašvietimu? smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 01 27, 17:10)

Pirmąkart perkant rašiau, nes nebuvo Lietuvos ir reikėjo prašyt, kad siųstų, kainavo 10 $ siuntimas.
O dabar matyt paklausa atsirado ir įtraukė Lietuvą į siuntimo sąrašą, nustatė kainą. Šiandien dar perklausiau - sakė be problemų.

Labai aciu uz nuoroda ir instrukcijas 4u.gif , nors ir ne man buvo skirtos blush2.gif
Laukiu ir as atvykstancio siuntinuko, koduka jau taipogi gavau.
Atsakyti
Bandžiau ir aš tą dėklą nusipirkt, nė velnio nesigavo biggrin.gif
Kaip supratau jie nepriima American Express korteles. O dar vienos kreditinės išsiiminėti dėl šito pirkimo kaip ir neapsimoka.
O gal kas planuoja užsakyma? Prisijungčiau blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(toscana @ 2014 02 03, 14:16)
O gal kas planuoja užsakyma? Prisijungčiau blush2.gif

Aš dar iki šiol nenusipirkusi, laukiu trečiadienio algos. Bet irgi mielai jungčiausi prie užsakymo biggrin.gif Jei nebus tokio, trečiadienį bandysiu pirkti pati mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos, merginos 4u.gif Galbūt ne į temą (iškart atsiprašau), bet parduodu El. skaityklę PocketBook Touch White (išpakuota,įmestos 3 knygos, bet taip ir nepanaudota pagal paskirtį doh.gif , tai praktiškai nauja 4u.gif ) Jeigu susidomėsite - laukiu AŽ 4u.gif
http://pigu.lt/elekt..._622?id=3495413
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sheila1988: 06 vasario 2014 - 10:12
QUOTE(Mosso @ 2014 02 02, 12:07)
Kas turite Kindle Paperwhite2, gal galite pasakyti, kokie žodynai ten integruoti? Ir kiek laiko laiko baterija, jei skaitote su pašvietimu?  smile.gif

Jeigu klausi rusų ar lietuvių žodynų, tai jų nėra, bet galima iš kitur piratinius susidėti, šitoje temoje net nuoroda buvo. Yra tik pagrindinių pasaulio kalbų žodynai sudėti, tiksliau juos galėsi sisidėti kai priregistruosi skaityklę amazone.
Baterijos laikymas priklauso nuo skaitymo įpročių. Deklaruoja iki 2 mėn., bet man apie mėnesį traukia, nes pas mane 3G versija, tai kartais pasijungiu wifi ar 3G, o apšvietimas pas mane visada įjungtas, neišjunginėju.
Papildyta:
QUOTE(gitulia @ 2014 01 06, 14:12)
Spokai, dar vienas klausimukas apie Kindle PW:
ar jos valdymas yra tik per lieciama ekrana, ar turi kokius nors mygtukus psl. vartymui?
Klausiu, nes Pocketbooke versdama puslapius naudoju tik mygtukus, man  patogiau nei ekrana braukyti.
Nespejau normaliai atsidziaugt nauyja kaledine dovana, kaip jau ja vyras knyga susirades ir kelinta diena okupaves  lotuliukas.gif  Jei ir toliau taip bus reiks dar vieno modelio ieskotis smile.gif

Nėra mygtukų, viskas per ekraną valdosi, ekranas labai jautrus.
Kindle PW turi kitokį ekraną negu visos kitos skaityklės. Pas PW ekranas yra reaguojantis į elektrostatinį krūvį pirštuose (kaip pas iPad, iPhone ir t.t.), o pas kitas dažniausiai yra reaguojantis į pirštų šilumą. Gal todėl ekranas pas Kindle PW yra kiek jautresnis... Šiaip esu bandęs įvairių skaityklių su mygtukais, bet pas Kindle PW mygtukų tikrai nepasiilgstu smile.gif
Atsakyti
Gavau jau ir dėklą, ir skaityklę, vakar naktį išbandžiau skaitymą. Super thumbup.gif
Tikrai nenusivyliau (tik bateriją apšvietimas ėda greičiau biggrin.gif , bet čia ne bėda).
Atsakyti
Kaip šaunu thumbup.gif Kaip dėklas - ar patogus rankose? Vis dar nenusipirkau... rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 01 27, 18:10)

Pasiskaičiau komentatus, nusprendžiau ir aš pabandyt įsigyt. Dabar nekantriai lauksiu smile.gif thumbup.gif
Ačiū už nuorodas rolleyes.gif
Atsakyti