Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos - 2

QUOTE(GreenBubble @ 2014 01 27, 10:49)
Dėkui, reikės pasidomėti  4u.gif

Atsiprasau uz suklaidinima. blush2.gif
Vis tik rusifkacija meniu nera "oficiali"

ivedus i google paieskos sistema "русификация amazon kindle paperwhite" arba prie zodzio "kindlle" bet koki kita skaiciuka, priklausomai nuo turimo modelio, galesite pasiskaityti apie galimybes, pastabas, patarimus ir rasite algoritmus kaip tai padaryti, jei nuspresite, jog Jums istikro to reikia.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 01 27, 10:41)
O kur pirkot PB623? Pigiausia lyg varle.lt, bet nekokie parduotuvės atsiliepimai internete, baisoka rizikuot įmerkt pinigus ir lsukt-nesulaukt biggrin.gif

Aš ir vieną, ir kitą skaityklę pirkau iš pigu.lt
Šiaip kažkurioje internetinėje (lietuviškoje) parduotuvėje nelabai seniai MB buvo radęs PB623 panašia kaina kaip pigu.lt (šiek tiek brangiau), bet su dėklu. Kadangi man dėklas neaktualu, tai ir nesusigraudinau permokėjusi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 01 27, 10:55)
As taip pat skaitau naktimis lovoje. Man su PB 623 patogu, apsvietimas pakankamas, kad nejungti daugiau jokios sviesos

Ačiū!
Viskas aišku, reik pirkti, nes dabar naktim skaitau popierines su prožektorium biggrin.gif
Žiauriai nepatogu, čeža..vaikas jautriai šalia miega doh.gif

Einu pirkti naują ir dėti skelbimo saviškei biggrin.gif
Papildyta:
QUOTE(Laisvė @ 2014 01 27, 12:01)
Aš ir vieną, ir kitą skaityklę pirkau iš pigu.lt
Šiaip kažkurioje internetinėje (lietuviškoje) parduotuvėje nelabai seniai MB buvo radęs PB623 panašia kaina kaip pigu.lt (šiek tiek brangiau), bet su dėklu. Kadangi man dėklas neaktualu, tai ir nesusigraudinau permokėjusi biggrin.gif

Pigu.lt nebeeandu, bet radau kitur už 569 Lt, manau normali kaina.
Nes aš už PB 622 irgi pirktą pigu.lt mokėjau 559 Lt.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 01 27, 12:03)
Ačiū!
Viskas aišku, reik pirkti, nes dabar naktim skaitau popierines su prožektorium biggrin.gif
Žiauriai nepatogu, čeža..vaikas jautriai šalia miega doh.gif 

Einu pirkti naują ir dėti skelbimo saviškei  biggrin.gif

Sėkmingo pirkinio mirksiukas.gif Aš tikrai nesigailiu turėdama PB623 - žymiai efektyviau ją išnaudoju, nes dienos metu dar ir popierinę knygą kokią pastveriu, kai dukra skaityklę atima, o jau naktį smaguma - niekur nereikia kraustytis iš patogios lovos, niekam netrukdau su žiburiu ar šiurendama puslapius thumbup.gif
Atsakyti
Nusipirkau, sugundėt biggrin.gif
Šiaip PB 622 man l.patiko, tad nesvarsčiau ilgai ir dėl 623.
Atsakyti
QUOTE(Rasma @ 2014 01 27, 12:39)
Nusipirkau, sugundėt biggrin.gif
Šiaip PB 622 man l.patiko, tad nesvarsčiau ilgai ir dėl 623.

Tikiuosi, jog ir naująja skaitykle neteks nusivilti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikinu su naujuoju pirkiniu biggrin.gif Smagus daiktas. Dar jei kam kiltu klausimu del deklo, tai pirkau kartu su 623 ir originalu odini dekliuka, tai labai malonus rankoje. Esu patenkinta. Va toks, bet cia irgi isparduota:

http://pigu.lt/plans...lems?id=3495425
Atsakyti
Manau, kad neteks nusivilti. Dėl to ir paklausiau ar įskaitoma ekrane naktį (kas geriau žinos už išbandžiusius žmones), o visa kita - gi jau išbandyta biggrin.gif
Atsakyti
Blogiausiu atveju jei nepateisins lukesciu, gi pabandzius galima grazinti per 7 dienas (kai perki internetu). mirksiukas.gif
Atsakyti
Aš tai šitą nubėgau pirkti dabar: http://caseinstyle.c...-touch-622.html biggrin.gif
Priklausoma nuo karvių doh.gif
Klausiau ką tik pardavėjų ar tiks PB 623 modeliui (nes rašo tik PB 622), tai patikino, kad tikrai tinka.

O dabartinė mano skaityklė aprengta šituo: http://caseinstyle.c...ch-622-623.html
Atiduosiu perkančiajam...karvės tada nebuvo, kai pirkau biggrin.gif

Man čia labai gražūs, originalūs ir individualiai pritaikomi dėkliukai blush2.gif Ir patogūs ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Rasma: 27 sausio 2014 - 13:49
QUOTE(Rasma @ 2014 01 27, 13:45)
Aš tai šitą nubėgau pirkti dabar: http://caseinstyle.c...-touch-622.html  biggrin.gif
Priklausoma nuo karvių doh.gif
Klausiau ką tik pardavėjų ar tiks PB 623 modeliui (nes rašo tik PB 622), tai patikino, kad tikrai tinka.

Jetus, koks gražus dėkliukas thumbup.gif Ir man nagai panižo tokį turėti ax.gif Kaip ten reikia pirkti? Reikia kaip nors susirašinėti ar užtenka, kaip įprasta, įsimesti kašikėlin, suvesti duomenis, susimokėti ir laukti parkeliaujant?
Atsakyti
Abu dėklai gražūs, LT nieko panašaus nėra.
Aš ieškojau, kuo aprengti savo PB, tai teko pirkti planšetės dėkliuką, nors jis per didelis, skirtas 7' ekranui, kai tuo tarpu skaityklė yra 6' verysad.gif
Atsakyti