Įkraunama...
Įkraunama...

Elektroninės knygos - 2

QUOTE(Garmina @ 2014 01 04, 10:27)
Itikinot - pirksiu ax.gif skaitykle. Bus namie, o kelionems - plansete.
Gal dar galit pasidalinti is kur knygas siunciates. O gal ne cia klausiu?

Na, aš pirmiausia susirandu kokios knygos noriu, tada į google tiesiog suvedu į "--pavadinimas-- mobi free download" ir jau ieškau kur be virusų būtų. Bet čia labiau angliškoms knygoms, nes tik tokias siunčiuos. Kiti dar torrent ar linkomanija naudojasi. smile.gif

P.S. Mobi tai maniškės skaityklės originalus formatas, vietoj jo ir pdf ir kitką galima įrašyt.
Atsakyti
QUOTE(Tindiriu @ 2014 01 05, 01:06)
Kiti dar torrent ar linkomanija naudojasi. smile.gif

Aš tik iš čia ir siunčiuosi knygas, visai neblogas pasirinkimas, o ir naujų knygų įdeda thumbup.gif tiesa, pdf formatu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Juokutė @ 2014 01 06, 12:41)
Aš tik iš čia ir siunčiuosi knygas, visai neblogas pasirinkimas, o ir naujų knygų įdeda  thumbup.gif  tiesa, pdf formatu  4u.gif

Prieš Kalėdas linkomanijoje buvo įkeltas didelis pakas knygų EPUB formatu thumbup.gif
Atsakyti
Gal kam bus aktualu smile.gif
Turėjau Amazon Kindle Paperwhite 1 kartos, dabar turiu 2 kartos.
Skirtumai:
1. Iš priekio atrodo visiškai vienodai, iš galo ant 1 kartos yra užrašas "Kindle", ant 2 kartos - "Amazon"
2. 1 kartos Paperwhite pakuotėje įdėtas laidas baltas, 2 kartos - juodas.
3. Skaitant dienos metu nejaučiu jokio skirtumo, bet nakties metu matosi, kad 2 kartos apšvietimas gerokai patobulėjo: nebeliko šviesos mėlynumo, daug maloniau akims.
4. 2 kartos Paperwhite visada gauna šiek tiek naujesnę programinę įrangą.

Daugiau skirtumų kaip ir nepastebiu smile.gif
Atsakyti
Spokai, dar vienas klausimukas apie Kindle PW:
ar jos valdymas yra tik per lieciama ekrana, ar turi kokius nors mygtukus psl. vartymui?
Klausiu, nes Pocketbooke versdama puslapius naudoju tik mygtukus, man patogiau nei ekrana braukyti.
Nespejau normaliai atsidziaugt nauyja kaledine dovana, kaip jau ja vyras knyga susirades ir kelinta diena okupaves lotuliukas.gif Jei ir toliau taip bus reiks dar vieno modelio ieskotis smile.gif
Atsakyti
Sveikos,

as turiu Pocketbook 622 ir esu patenkinta.

Pirkau knygą daugiau skaitymui anglu kalba, gal galit patarti iš kur galėčiau internete nemokamai parsisiusti knygų anglų kalba?

Gal galit rekomenduoti kokią knygą anglų kalba? Kad būtų įdomi ir nesudėtinga skaityti , nes anglų kalbos ilgai nenaudojau, tai truputį prisimiršus smile.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 01 06, 15:12)
Spokai, dar vienas klausimukas apie Kindle PW:
ar jos valdymas yra tik per lieciama ekrana, ar turi kokius nors mygtukus psl. vartymui?
Klausiu, nes Pocketbooke versdama puslapius naudoju tik mygtukus, man  patogiau nei ekrana braukyti.
Nespejau normaliai atsidziaugt nauyja kaledine dovana, kaip jau ja vyras knyga susirades ir kelinta diena okupaves  lotuliukas.gif  Jei ir toliau taip bus reiks dar vieno modelio ieskotis smile.gif

Kindle PW neturi mygtukų puslapių vartymui, reikia paliesti ekrana ir puslapis persiverčia.
Atsakyti
QUOTE(Laisvė @ 2014 01 03, 22:02)
Ir audioknygų, ir šiaip įsikeltos patinkančios muzikos  galiu klausytis iš skaityklės.

Tik skaityklės baterija sėda žaibiškai, vienintelis nepatogumas. Kitoj temoj netyčia užtikau, kad parduodate savo PB 622 biggrin.gif Kodėl gi? Ir kokią pirkot? Ar yra ženklių skirtumų? ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Suprantama @ 2014 01 14, 16:49)
Tik skaityklės baterija sėda žaibiškai, vienintelis nepatogumas. Kitoj temoj netyčia užtikau, kad parduodate savo PB 622  biggrin.gif Kodėl gi? Ir kokią pirkot? Ar yra ženklių skirtumų?  ax.gif

Kažkaip nesusidūriau dar su situacija, kad negalėčiau pakrauti baterijos, todėl visa tai man nėra nepatogumas...
PB 622 pardaviau, nes įsigijau PB 623. Nauja patogesnė tuo, kad galiu skaityti naktį ar prieblandoje nedegdama šviesos - ji turi papildomą ekrano pašvietimą LED diodais thumbup.gif
Tiesa, nepamenu, ar anoje skaityklėje buvo, bet dabar, kai skaitome toje pačioje skaityklėje dviese su dukra savo knygas, tai yra patogumas tas, kad skaityklė įsimena abiejų skaitomų knygų paskutinį skaitytą puslapį.
Atsakyti
As radau kaip pakrauti PB623 is rozetes be papildomu investiciju smile.gif - USB laida kisu i Iphone rozetes kistuka, patikrinau, itampos ir kt skaiciukai sutampa, tai ir be kompo galiu savo knyga pasikrauti . rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(gitulia @ 2014 01 14, 23:09)
As radau kaip pakrauti PB623 is rozetes be papildomu investiciju smile.gif - USB laida kisu i Iphone rozetes kistuka, patikrinau, itampos ir kt skaiciukai sutampa, tai ir be kompo galiu savo knyga pasikrauti .  rolleyes.gif

Aš tą patį darau su NOKIA kištuku mirksiukas.gif
Atsakyti
Gal kas turite pasidalinti "1Q84" antra ir trecia knyga?
Baigiau pirmaja ir nebegaliu leisti vakaru be tolimesnio skaitymo-kablys smile.gif
VAIDUZE84@YAHOO.CO.UK
Atsakyti