Siandien nusipirkau el. varianta 50 islaisvintu atspalviu lietuviu kalba ot skaitysiu jau siandien
QUOTE(-luka- @ 2013 10 02, 08:06)
Siandien nusipirkau el. varianta 50 islaisvintu atspalviu lietuviu kalba ot skaitysiu jau siandien
Imeskit nuoroda kur pirkot. Aciu
QUOTE(igile @ 2013 10 12, 22:30)
Ar Kindle turi žodyną, kuris verstų iš anglų į lietuvių kalbą?
Renkuosi tarp jo ir PocketBook'o 623. PocketBook lyg ir daugiau formatų nuskaito, žodynai yra, audio galimybes turi.. Bet lyg ir lėčiau dirba Ar tas lėtumas labai juntamas? Gal kas čiupinėjot abi šias skaitykles?
Renkuosi tarp jo ir PocketBook'o 623. PocketBook lyg ir daugiau formatų nuskaito, žodynai yra, audio galimybes turi.. Bet lyg ir lėčiau dirba Ar tas lėtumas labai juntamas? Gal kas čiupinėjot abi šias skaitykles?
Oficialiai LT žodynų Kindle neturi, bet sako susidėti galima nesunkiai. Man nereikia, užtenka ir EN aiškinamųjų žodynų.
Pocketbook palaiko daugiau formatų, bet yra brangesnis ir, bent jau man pasirodė nu žiauriai lėtas lyginant su Sony PRS-T2 ir Kindle Paperwhite. Kai kas sako, kad jo lėtumas netrukdo, bet dar niekas nepasakė kad jis greitas Dar man Kindle ekranas geresnis pasirodė, bet čia gal skonio reikalas...
QUOTE(Spokas1 @ 2013 10 12, 23:00)
Oficialiai LT žodynų Kindle neturi, bet sako susidėti galima nesunkiai. Man nereikia, užtenka ir EN aiškinamųjų žodynų.
Pocketbook palaiko daugiau formatų, bet yra brangesnis ir, bent jau man pasirodė nu žiauriai lėtas lyginant su Sony PRS-T2 ir Kindle Paperwhite. Kai kas sako, kad jo lėtumas netrukdo, bet dar niekas nepasakė kad jis greitas Dar man Kindle ekranas geresnis pasirodė, bet čia gal skonio reikalas...
Na, žodyno man tikrai reikėtų (bent jau dabar taip atrodo, nes anglų kalba neblizga). Gal kartais žinote, kur skaitykles būtų galima "gyvai" apžiūrėt? Buvau Elektromarkt (Kaune), ten PocketBook'ų buvo, aišku, neįjungti... Tai esu prisižiūrėjus filmukų Youtubėj ir vat būtent šitas http://www.youtube.c...h?v=pg-GROsEcvQ susuko smegenis
Aš Pocket Book 623 tikrai nesiskundžiu. Man svarbu buvo knygų formatai. Lėtumo nejaučiu, skaitosi pakankamai greitai Nėra minčių keisti ar lyginti su kažkuo. Naudojuos ir esu labai patenkinta.
QUOTE(igile @ 2013 10 13, 11:06)
Na, žodyno man tikrai reikėtų (bent jau dabar taip atrodo, nes anglų kalba neblizga). Gal kartais žinote, kur skaitykles būtų galima "gyvai" apžiūrėt? Buvau Elektromarkt (Kaune), ten PocketBook'ų buvo, aišku, neįjungti... Tai esu prisižiūrėjus filmukų Youtubėj ir vat būtent šitas http://www.youtube.c...h?v=pg-GROsEcvQ susuko smegenis
Topo centre paziurekit. Pagal Jusu ikelta filmuka Kindle kaip ir geresnis, bet as turiu sita PocketBook ir tikrai nesiskundziu
QUOTE(igile @ 2013 10 13, 10:06)
Pocketbook gyvai maigymui padėti Vilniaus Akropolyje esančiame PEGASUS knygyne. Elektromarktuose mačiau turi lentynose, tik nežinau, ar įjungti leis... Kaune nežinau...
Kindluose su žodynais ir lietuviškom knygom be konvertavimo niekaip nepavyks išsisukti. Čia jų minusas kol kas. Bet kas dėl kainos ir kokybės, tai Kindle Paperwhite lygių neturi, ypač dabar pasirodžiusi nauja, patobulinta, Paperwhite karta.
QUOTE(igile @ 2013 10 12, 23:30)
Ar Kindle turi žodyną, kuris verstų iš anglų į lietuvių kalbą?
Integruoto žodyno į lietuvių kalbą nėra, bet egzistuoja pvz. Piesarsko žodynas Kindlui, kurį parsisiuntus į Kindlą, puikiai veikia.
Aš radau čia: https://sites.google...tofailai/kindle
Instrukcija:
1. Prijunkite savo Kindle prie kompiuterio.
2. Į documents katalogą įkelkite stardict_EN-LT_Piesarsko2005_new.mobi failą.
3. Atjunkite Kindle.
4. Paspauskite Home, tada Meniu klavišą.
5. Pasirinkite Settings.
6. Raskite Change Primary Dictionary.
7. Pasirinkite stardict_EN--_Piesarsko2005.
Štai ir galėsite verstis angliškas knygas
i | Mieli forumo dalyviai; šioje temoje jau buvo viešų įspėjimų dėk knygų dalinimosi ir paieškų. Prašome neteršti temos prašymais ir paieškomis. Šioje temoje diskutuojame apie ek.knygų rinką, naujoves, skaitymo įrangą, sprendžiam sunkumus kilusius su skaityklių naudojimu, knygų skaitymu. Ačiū už supratimą! Moderatorė Rasma |
QUOTE(airidaj @ 2013 11 01, 17:07)
Nusipirkau Kindle skaitykle, bet nemoku perkelti knygu mobi formatu. Su calibre programa konvertuoju pdf i mobi, su laidu perkeliu i skaitykle, bet vistiek man knyga atidaro smulkiom raidem, kaip pdf....gal kas galite padeti ?
O tai raidžių pasididint neišeina irgi?