Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų ir įtėvių kursai

Bent jau pas mus kursuose tai buvo derinama su dėstytojais,buvo žmonių,kurie dėl darbo specifikos negalėjo dalyvauti visuose užsiėmimuose - didelių problemų nebuvo.
Atsakyti
QUOTE(wetuckus @ 2013 05 26, 21:35)
ruosiates, laukiate isvadu. Stai parasys jums visiems neigiamas isvadas, siaip sau, be jokiu argumentu, ir irodinesite dar du metus, kad jus ne verbliudai. taip, kaip mums, niekas ir neisaiskino kodel dvi isvados buvo neigiamos, kodel trecia teigiama. burimas is kavos tirsciu tas iteviu globeju vertinmas, o soc darbuotojai sypsosi i akis, vaidina draugus, tuo tarpu raso neigiama isvada.
soc. darbuotoju vertinimo komisija man isaiskino, kad kysio neduodantys kandidatai vertinami kaip nemokantys bendradarbiauti. o bendradarbiavimas - viena is kompetenciju. Pasirupinkite savo gebejimais bendradarbiauti, belaukdami isvados.

blink.gif galima placiau?
Atsakyti
QUOTE(lorita1 @ 2014 01 29, 20:43)

galėčiau smile.gif

Atsakyti
QUOTE(wetuckus @ 2014 02 13, 23:50)
galėčiau smile.gif
Laukiam.Diskutuosim 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(lorita1 @ 2014 01 29, 21:43)

isiterpsiu.ilgai tilejau.senokai jau tik skaitau,o nesidalinu savo mintimis.
apie kokius jus cia kisius kalbat?juokinga.processas yra ilgas,kaip ir mano pazystamieji vis klausinedavo .tai gal reik kisio kam duoti?atsakykit kam?pradeti nuo soc darbuotoju ir baigiant vilniuje?tai palaukit kas gi cia bus,gi ne desra perkat.niekam nieko nedavem ejom iki galo tik ikiriai visur primindami ir lipdami ant kulnu,kad nepamirstu ,kad mes esame.visi dyrba savo darba,tik zinoma galetu greiciau.ir visur yra terminai,kuriu jie laikosi.jeigu menuo,tai ir bus menuo neanksciau.ir pamirskit tuos kisius ne ruso laikai dabar.
Atsakyti
QUOTE(deola @ 2014 02 16, 14:09)
isiterpsiu.ilgai tilejau.senokai jau tik skaitau,o nesidalinu savo mintimis.
apie kokius jus cia kisius kalbat?juokinga.processas yra ilgas,kaip ir mano pazystamieji vis klausinedavo .tai gal reik kisio kam duoti?atsakykit kam?pradeti nuo soc darbuotoju ir baigiant vilniuje?tai palaukit kas gi cia bus,gi ne desra perkat.niekam nieko nedavem ejom iki galo tik ikiriai visur primindami ir lipdami ant kulnu,kad nepamirstu ,kad mes esame.visi dyrba savo darba,tik zinoma galetu greiciau.ir visur yra terminai,kuriu jie laikosi.jeigu menuo,tai ir bus menuo neanksciau.ir pamirskit tuos kisius ne ruso laikai dabar.

drinks_cheers.gif
Nekada niekam nedaviau ir visada viskas, kaip per sviestą smile.gif
Atsakyti
Na,aš nedaviau.Kartais norėdavosi kokia nors proga socialinei ką padovanoti,nes nuostabus žmogus buvo.Kategoriškai nieko neimdavo.Nei karto neleido net arbata ar kava pavaišinti.
Bet tikrai esu girdėjus,kad duoda.Net pinigais kažkiek už kažką doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 02 16, 17:34)
Na,aš nedaviau.Kartais norėdavosi kokia nors proga socialinei ką padovanoti,nes nuostabus žmogus buvo.Kategoriškai nieko neimdavo.Nei karto neleido net arbata ar kava pavaišinti.
Bet tikrai esu girdėjus,kad duoda.Net pinigais kažkiek už kažką  doh.gif

mes per 'atostogas' ėjom su kvietkais į VTAs susipažinti smile.gif - mūsų inspektorė, o tame pačiame kabinete - veina iš kursų vedėjų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2014 02 16, 19:45)
mes per 'atostogas' ėjom 
O ko jūs čia taip? bigsmile.gif
Kaip braškinė lapė?
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2014 02 16, 20:12)
O ko jūs čia taip? bigsmile.gif
Kaip braškinė lapė?

Padėkoti. o ir popierius reikėjo nunešti

Regis didelę krizę įveikėm, tikiuosi didieji blogumai jau už nugaros smile.gif

Parėjom iš koncerto lithuania.gif Repetuoja koncertą smile.gif
Atsakyti
p.s. Butkevičius lankėsi Panevėžio seniausioje šeimynoje. Toji globėja gaus minimalią pensiją. kadangi rinkimai artėja - spėju, kad palankus laikas kreiptis dėl permainų.
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2014 02 16, 20:45)
mes per 'atostogas' ėjom su kvietkais į VTAs susipažinti smile.gif - mūsų inspektorė, o tame pačiame kabinete - veina iš kursų vedėjų smile.gif

as irgi galvojau ,kaip visas sis reikalas sukosi.reiks geliu nunesti vaiku teisiu inspektorei,paskui i vaiku namus,galvojau gal ir sekretorei is teismo,kad greiciau byla musu perdave teisejui.o paskui sustojau ir pagalvojau.KODEL IR KAM?jie dyrba savo darba ir galetu geriau dyrbti ,maziau vaiku butu pamestu.JIE visi cia mums turi dekoti kad MES paimam tuos vaikucius ir dar kiek praeinam kelio ,kol turetum ta vaikeli.ir dar kaip yra sudetinga paskui,kol vaikutis adaptuojasi seimoje.o jiems idomu kaip paskui vaikai gyvena?nei velnio baigsi teismas ,uzdare duris ir byla i archyva.
Atsakyti