QUOTE(Karusia @ 2013 05 27, 13:19)
aš pasakiau, kad esu sirgusi depresija. atvirumas buvo įrašytas į pliusą.
Taigi jūs turite irgi pasirašyti, bent jau aš pasirašinėjau
Papildyta:
kažkada dalyvavau susitikime su būsimais globėjais/įtėviais. Jie klausė apie santykį su biologiniais tėvais. Tai vat tas santykis - kit. Nuo priešiškumo kursų metu iki gailesčio, kai vaikas jau auga pas mane. Jie tiesiog labai daug neteko gyvenime - galimybės auginti savo vaiką.
Na, logiškai mąstant, už atvirumą neturėtų kenkti. Juo labiau, kai turėjom puikią galimybę nutylėti apie tai. Bet nematom reikalo slėpti
Hmmm... na taip, mūsų grupėj irgi diskutuojam nuo pykčio iki gailesčio bio tėvams. Aš irgi neturiu kažkokios kategoriškai neigiamos nuomonės, kad va, palikai - tai vertas tik pasmerkimo. Ne, jokiais būdais. Bet kaip tik manau, kad taip vaikai "nutraukia" galimybę tapti tokiais pat, kaip jų tėvais. Sutinku, kad tos motinos pačios dažnai būna užaugę netinkamose sąlygose, neturėjo jokių įgūdžių, tai kaip jos gali jausti atsakomybę gimdydamos savus vaikus?
Man čia tokia pasaka be galo su visais jausmais nuo gailesčio iki pykčio. Ir visi tie jausmai normalūs, manau. Bet esmė juk yra VAIKAS, jis nekaltas, jam reikia meilės, šeimos, pavyzdžio, kaip galima būti geru žmogumi.
QUOTE(Ute @ 2013 05 27, 13:25)
Į Vilnių siunčia tik teigiamas išvadas
Na, taip taip
tik mums net kelis kartus sakė, kad Vilnius pastaruoju metu labai kabinėjasi, prašo visokių patikslinimų, kol į eilę įtraukia. Tai vat tas vaistų gėrimas, bijau, gali būti nemenko vilkinimo priežastim, jei tik kokia teta panorės "pasitikslinti"
Verta visą gyvenimą lipti į viršūnę, kad kartelį iš ten spjauti apačion