Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų ir įtėvių kursai

Gal bigsmile.gif Reiktų pasikapstyti po nuotraukas kaip atrodė, nes nepamenu nei metų nei vietos, o tik stalą ir patalpą kur pietavome. Pagal tai atpažinčiau.
Bet galėjo būti ir Vištytyje, nes ten esame buvę.

Kada nors būtų smagu patikrinti ar iš tiesų viena kitą atpažinome ax.gif

QUOTE(Pippi @ 2013 04 30, 16:07)
O gal Vištytyje? Nes ir man ten per vienus pietus buvo toks jausmas, kad prie stalo sėdi Utė (nors neturėjau jokio supratimo kaip atrodai ir koks iš tiesų tavo vardas smile.gif)

Atsakyti
Prieraišumo tema man labai įdomi. Jeigu rašytum konkrečiau, tai būtų įdomu padiskutuoti. Nebūtinai visur vienodai pasakoja (man nebuvo užkliuvę teorijos-realybės skirtumas konkrečiai šioje temoje).
Konfidencialios yra asmeninės klausytojų patirtys, bet ne teorija/medžiaga kurią iš anksto paruošę pasakoja vedantys kursus.

Beje, galima diskutuoti ir kitoje temoje nes problema nėra tiek susijusi su kursais, tiesiog tų informacijos šaltinių apie prieraišumą nėra daug.

QUOTE(Amade @ 2013 05 01, 16:58)
Sveikos  g.gif  vis po kiekvieno kursų užsiėmimo man kyla daugiau ir daugiau klausimų... Įdomūs kursai, smagūs būsimi įtėviai, aktyviai diskutuojam, po to visą savaitę iki sekančio užsiėmimo merdu mintyse. Net kunkuliuoja.  doh.gif Vat ir dabar po vakar (tema apie prieraišumą)... Nu mąstau mąstau... kartais man ta dėstoma teorija su realybe, atrodo, gerokai, oi gerokai prasilenkia...  unsure.gif

Atsakyti
labai ydomu kaip virvyte nagrineja tema,nieko nezinodama,tik is apkalbu,pirmiausia reikia susitikt su zmonemis,o paskui varyt nesamones,mums nebuvo siulyta jokiu pagalbu,visas problemas zinojo nuo pirmos dienos,bet i instancijas vaiku buvo perduodama kad viskas gerai,o kaip jau daejo iki paskutines min,kaip jau greitosios lekdavo ciut ne kiekviena diena tai tada galima buvo prisissaukt i namus soc darbuot,,,,tai pirma reikia issiaiskint,o paskui tema pradet,,,
Atsakyti
QUOTE(tobissuo @ 2013 05 02, 14:19)
labai ydomu kaip virvyte nagrineja tema,nieko nezinodama,tik is apkalbu,pirmiausia reikia susitikt su zmonemis,o paskui varyt nesamones,mums nebuvo siulyta jokiu pagalbu,visas problemas zinojo nuo pirmos dienos,bet i instancijas vaiku  buvo perduodama kad viskas gerai,o kaip jau daejo iki paskutines min,kaip jau greitosios lekdavo ciut ne kiekviena diena tai tada galima buvo prisissaukt i namus soc darbuot,,,,tai pirma reikia issiaiskint,o paskui tema pradet,,,

g.gif o jūs tikri, kad apie jus ta istorija? unsure.gif be to, juk greičiausiai tai ne Virvytė sugalvojo istoriją, o perpasakoja tai, kas buvo jai papasakota g.gif
Atsakyti
[U] 4u.gif labuka,
merginos ar kas ruošiatės į įtėvių "suvažiavimą" vasarą , berods vyks. jau ir iš įvaikinimo atėjo kvietimas , gal tiksliau info,ir rajono VTAS vadovė skambino. iki birželio reikia duot atsakymą.
kaip suprantu tai būna labai turiningi renginiai. man tai bus pirmas kartas, ruošiuos sudalyvaut ??
thumbup.gif
Atsakyti
Interviu su Ezio Aceti:
http://www.bernardin...-vaikais/100228
Atsakyti
QUOTE(Virvytė @ 2013 05 03, 09:11)

thumbup.gif ačiū už nuorodą. Labai įdomu buvo thumbup.gif
Atsakyti
QUOTE(vilmandra @ 2013 05 02, 18:46)
[U] 4u.gif labuka,
merginos ar kas ruošiatės  į  įtėvių "suvažiavimą"  vasarą , berods Plateliuose  vyks. jau  ir iš įvaikinimo atėjo kvietimas , gal tiksliau info,ir rajono VTAS vadovė skambino. iki  birželio reikia duot atsakymą. 
kaip suprantu tai būna labai turiningi  renginiai. man tai bus pirmas kartas, ruošiuos  sudalyvaut ??
thumbup.gif

labas.mes jei gausim mergaite ir sutvarkisim teisinius formalumus vaziuosim.as noreciau butu idomu.tik liko sulaukti musu dukrytes dabar 3 eileje.oi kaip ilgai viskas juda va jau metai
Atsakyti
QUOTE(Amade @ 2013 05 03, 08:14)
thumbup.gif ačiū už nuorodą. Labai įdomu buvo  thumbup.gif

Čia yra laidos įrašas iš MArijos radijo. "Kas gi tas vaikas ir kaip jis veikia?" - pokalbis su tarptautinio seminaro "Vaiko orumas - kelias į socialiai atsakingą visuomenę" svečiu iš Italijos dr. Ezio Aceti.

Prof. kalba labiau krikščionims, na o seminaro įrašo vis dar nėra... sad.gif labai tikiuosi, kad bus.
Atsakyti
Siūlyčiau visas nuorodas dėti kitoje temoje prie medžiagos apie įvaikinimą. bus lengviau rasti.
Atsakyti
Kokių jausmų kupinos laukiate?
Nerimas, sumišęs su džiaugsmo nuojauta.

Labai gražus interviu, liute.
Atsakyti
QUOTE(Virvytė @ 2013 05 24, 10:03)
Kokių jausmų kupinos laukiate?
Nerimas, sumišęs su džiaugsmo nuojauta.

Labai gražus interviu, liute.

Vakar baigėme klausimyną, laukiame išvadų. smile.gif
Atsakyti