QUOTE(Amade @ 2013 03 23, 21:28)
nežinau, kiek aktyviai perša tai, bet galbūt gerai, nes verčia labai apgalvoti tas poras, kurios yra "gedėjimo" stadijoje. Nors... galbūt paimtas vaikelis teigiamai užpildys tuštumą ir sielvartą.
kažkaip labai ramiai per tai perėjau. Kažkuo pakeisti kažko ir nebuvo. Vat rinkausi iš bandyti dar, ar auginti. Pasirinkau auginti. Tada nunešiau pareiškimą, surinkau dokumentus, laukiau sprendimo. Ir viskas buvo kūliais- paskambino, pasakė jog jai jau noriu naujagimio- jis yra ten ir ten, tada atsiėmiau dokumentus iš vienur, vežiau kitur. Ir Vilniuje tuo kartu buvo kūdikių, net gi pasirinkimas. Paskui viskas vyko per vieną dieną- kaip dabar atsimenu, važiavau į Gandrą, ten viską pirkau- lovytę, vonelę, marškinėlius, vystyklus, merliukus, žindukus- na viską. Tada kaimynas lovytę tvėrė, aš ką reikėjo virinau, dulkes gaudžiau, rūbelius lyginau. Ir beveik taip akių ir nesumerkus sulaukiau ryto. Išvažiavom parsivežti vaikelio. Mažučio, na ne tokio jau ir sveiko, gležnučio- ir atnešė man 5 kilogramų galvą jau nulaikantį, guguojantį 16 parų bamblį. Žiūrėjau, negalėjau atsistebėti, kad čia mano vaikas, kad jis na toks nuostabus, toks ypatingas, ir kalvoje kirbėjo dar viena mintis- ar aš kaip nors aprengsiu į tuos rūbelius, ar jie jam tiks
. aš tikėjausi na standartinio 2800-3200 vaikiuko, ir cm50. O maniškis mano viltis aplenkė svoriu dvigubai beveik, na ir ūgiu 58cm/ Šiaip taip tilpom. Nei tada, nei dabar į jį nedėjau jokių kitokių nei vilčių nei tikslų- nieko daugiau nei vaikas gali duoti. Pilnatvę- be abejo. Taip mes abu ir pradėjom dalintis. Jis man- aš jam. Dabar dalinuosi su dar dviem. Mažiukę irgi pamačiau tik atvažiavus pasiimti. Buvo bendras dalykas, man ir klausiant niekas negalėjo pasakyt kokio ji ūgio ir svorio
šį kartą prisipirkau per didelių rūbelių.Ją atnešė- ir ji buvo mano. Ir kiek aš čia raudojau, kad man jos neatiduos, neatiduoda- viskas buvo labai sklandžiai. Atvažiavau, dukrytė buvo jau papuošta močiutės dovanotais rūbeliais(jos močiutės) ir laukė manęs. Laukė ir ten gyvenančios panelės ir auklė, nuspaudė ne viena ašarą, labai gražiai atsisveikinom ir išvažiavom namo. Nuo pirmo paėjimo ant rankų ji buvo mano. Visiškai mano vaikas. Vakare visiems rodėmės skaipu. Ir Paragintoji pasakė auksinius žodžius, na tai ką matė ir jautė, ir taip kaip jaučiau aš- ji visada buvo tavo, ir tavo namuose. Ji tiesiog tavo.
Su vidurinėliu buvo viskas kitaip. Aš pirma išgirdau vaiko istoriją, paskui pamačiau ir lankiau vaiką. Manau jog gailesčio elementas irgi buvo priimant sprendimą juo pasidomėti ir aplankyti.O paskui, o paskui jis išnyko kaip dūmas- nes lankymosi, svečiavimosi metu prasidėję dalykai, visokius gailesčius išpūtė kaip vėjas. Pasirinkau blaiviu protu. Tikrai myliu juos visus skirtingai. Negaliu pasakyt, kad aš jį myliu taip, kaip Džiugą ir Zylutę, ne. Myliu kitaip. Jį labai sunku mylėti. Meilė jam paskui save neša didelę naštą na tokių neigiamų dalykų, nerimo, kartais ir finansinių dalykų. Jis irgi dalinasi tuo, kuo šiuo metu gali, ir mes jam padedam nešti tą sunkų, didžiulį jo nešulį. Po truputį visko pakelėse jau paliekam, bet dar jis labai didelis, jis dar tokio dydžio, kad dar bet kada gali jį suploti.