Labas rytas
QUOTE(arna @ 2013 03 22, 22:27)
Pirmiausia
Amadei. Tu labai stipri. Kažkurioj vietoj matau save, kai norisi auginti, o ne bandyti... Lengva nebus,
nes vaikai viens kitam pavydės mamos dėmesio, bet jei yra žmonių, kurie gali padėti, viskas suderinama.
Aplinkos šokas jaučiasi, tik va mažam vaikui jis nerūpi. Mums tai buvo svarbu.
Kai parsivežėm savo mažiuką metų amžiaus, buvo kaimynų ir šiaip pažįstamų, kurie net nesusigaudė kas ir kaip. Ir nors tai jokia paslaptis, sužinojo tie, kam tai žinoti būtina. Bet va kam rūpėjo, tie jau spėjo pašnekėti, kol mano vaikui dėl tų pašnekesių nei šilta, nei šalta.
Dar vienas pliusas tokio amžiaus, kad iki darželio mes padarėm labai didelę pažangą, pavijom savo bendraamžius raida.
Dėl adaptacijos nelabai turiu ką pasakyt, jos kaip ir nebuvo. Jis norėjo glaustis, mes norėjom priglaust.
mamos dėmesio pavydi visi vaikai. Tiek aš iš savo vaikystės tą prisimenu su nemaža nuoskauda, kad jaunesnei sesei gerokai daugiau buvo leidžiama, tiek iš draugų pavyzdžių, kurie turi po kelis vaikus, ypač nedideliu amžiaus skirtumu.
Būtent aš ir galvoju, kad svarbiau, jog tas šokas būtų kuo mažesnis vaikui, o aplinkai tas šokas bus, nepriklausomai nuo vaiko amžiaus (nors turbūt kuo didesnis vaikas, tuo didesnis šokas tiek jam, tiek suaugusiems)
Dėl darželio... na, kuo arčiau mano vaikui tas amžius, tuo skausmingiau man pagalvoti, KAIP jam ten seksis. Jau nekalbu apie būsimą vaiką iš GN
Bet čia turbūt mano, kaip mamos, baimės. Nes ir namuose stengiuosi sudaryti aplinką, kad vaikas kuo mažiau verktų, nebent tai akivaizdus ožiukas, tada palieku rėkiantį minutei-dviem pamąstyti - suveikia