QUOTE(Germinė @ 2013 03 22, 00:15)
Na,labai sveikinu su tokiu sprendimu Bet...jis man atrodo abejotinas?Sūnelis dar labai mažas,o tu norėtum priglausti kitą,panašaus amžiaus.Jei tikrai skaitai mūsų temas,turėtum suprasti,kokie vaikučiai ateina iš institucijų.Aš labai už globą,įvaikinimą,aš visom kūno molekulėm už tai,kad VISI vaikai augtų šeimose.Nesiplėsiu,jei skaitei,supratai mano poziciją.Noro ir gailesčio neužtenka,reikia įdėti labai daug pastangų,triūso,jėgų,sveikatos.Ar tikrai gali?Pajėgsi?Kaip padalinsi dėmesį,kai jo reikės dviems?Abiems kartu?Kurį apkabinsi pirmą?Tavo norai geri Bet pabūk su mumis dar bent pora metų,paaugink savo šaunuolį sūnų - jis nenusipelnė netekti vaikystės todėl,kad mamai norisi daryti gera Tu miela,puiki,gera,ir aš linkiu tau geriausios kloties.Ir tikiu,kad būsi nuostabi mama šeimos netekusiai mažylei.Tik neskubink laiko.Linkiu kuo geriausios kloties
Tiesą sakant tikėjausi tokio komentaro iš labiausiai patyrusių mamų
Visų pirma - tikrai esu perskaičius beveik visas temas su jūsų pokalbiais ir žinau, kad tai nėra saldu-gražu kaip filmuose ar mūsų rožinėse vaizduotėse.
Nenorėjau pirmam poste per daug prirašyt, tačiau dėl sunkumų ir viso kito... Na, mesvaikelio susilaukėme tikrai nelengvai (kam įdomu - istorija), tad puikiai žinau, jog negali žinot, kiek ir kokių sunkumų laukia, kiek jų gali panešti. Ir dar būtent pastaroji jūsiškė diskusija apie sveikus-nesveikus vaikus labai atveria akis. Bet tikrai nebesinori keist sprendimo. Ir juo labiau tai nėra dėl pasipuikavimo. Pažįstu iš savo, savo tėvų aplinkos keletą šeimų, auginančių vaikučius iš GN, visi jie - šaunūs vaikai, vienas jau visas vyras.
Problemų taip, ir baisu, bet negali žinot, kas tavo vaikui ar tau pačiam gali išlyst (aš būdama beveik 30 metų "susirgau" astma )
Dėl savo sūnaus... kodėl ji neteks vaikystės? Kaipgi būtų, jei pati gimdyčiau jam būnant dvejų? Naujieji nariai - bio kūdikis ar iš GN natūraliai gaus daugiau dėmesio, bet mes turim šalia močiutę, kuri su mielu noru pabus daugiau laiko kartu, kol adaptuosimės...
Na, išties aš žinau, kad apmąstyta nemažai, visko nenuspėsi. Nes iš savo patirties žinau - nors ilgai laukėm ir sunkiai sulaukėm savojo vaikelio, jo gimimas ir pirmieji mėnesiai man buvo netikėtas šokas. Nors ir buvo sveikas ir ramus vaikas. Tad nebekuriu iliuzijų apie minkštus ir pūkuotus vaikučius.