Erinna nevisada turi buteliui
Bėdų turgus, prieš motinos dieną, ruošia ciklą reportažų apie motinystė, viena iš temų apie mamą auginančią bio ir ne vaikus. Kvietė dalyvauti, atsisakiau
Mes pradėjom nuo privačios klinikos, joje ir likom, nes mums labai patiko gydytoja. Kartą buvom pas kitą gydytoją, bet po to vis tiek ieškojom saviškės
[/quote]
Mes buvome poliklinikoje, israse akinukus, po 3 menesiu kontrole buvo. Tai maniskis, net kalbeti nenorejo, ant sienos i paveiksliukus neziurejo. Nenoriu sako ir viskas. Pamatuoti akinius nedave, nepatiko jam tokie dideli poliklinikoje. Tai del to ir dave siuntima i Santariskes, gal geriau parinks. Su charakteriu vyrukas mano.
QUOTE(Šelma @ 2013 03 21, 11:53)
Erinna nevisada turi buteliui
Kam gi Jus sitaip?Pasirodet verta pagarbos ir simpatijos.Juk mes nepazystamos.As negerianti.Tema skaitau labai labai seniai,nuo tada,kai netiketai budama dar netekejus paveldejau globa.Tai,kad nerasau,dar nieko nereiskia-ne visos nori veltis i barnius ir buti apkaltintos visom pasaulio nuodemem,jei ju nuomone nesutampa su autoritetinga ir autoritarine temos "psichiatres" nuomone.Bet Jus,Selma,pazystat minima persona,bet niekad nepaneiget jos pasisavintos svetimos specialybes.Geros dienos visoms Daugiau nebesikisiu.O skaityt man niekas neuzdraus
QUOTE(Erinna @ 2013 03 21, 12:45)
Tai,kad nerasau,dar nieko nereiskia
Bet Jus,Selma,pazystat minima persona,bet niekad nepaneiget jos pasisavintos svetimos specialybes.
Bet Jus,Selma,pazystat minima persona,bet niekad nepaneiget jos pasisavintos svetimos specialybes.
Būtent, kad rašote, ateinate, piktai išspjaunate ir išeinate- gal tai kažkokios asmeniniai santykiai su Alfija, bet tam yra až.
Jei žinočiau, kad Alfija servise dirba netylėčiau
QUOTE(Šelma @ 2013 03 21, 13:13)
Būtent, kad rašote, ateinate, piktai išspjaunate ir išeinate- gal tai kažkokios asmeniniai santykiai su Alfija, bet tam yra až.
aš jos nepažįstu. Visai. Kad tu irgi, va Anfisa iš karto sakė, kad mane per teliką matė, ir seminare sutikus buvo, ir paramos vaikams centre matė. tik pamiršo dar pridėt, kad mašinas jiems remontavau. Va.
QUOTE(Germinė @ 2013 03 21, 08:02)
Už ką? Aš neduosiu tau savo tobulų vaikų Imk paguodos prizą
Už TAVE
QUOTE(šeimos kaklas @ 2013 03 21, 06:41)
na, Mikimauz, tai yra Jūsų teoriniai pamąstymai ir tiek..
Na, as galiu kalbeti tik uz save Zinau savo ribas, tiek finansines, tiek psichologines. Zinau, ko noriu is motinystes ir zinau, kokiu sunkumu siuo metu neiveikciau. Tai nereiskia, kad zinau, kokius sunkumus iveikciau, nes toli grazu. Man vaikas nera gyvenimo tikslas, as sito viso reikalo nedarau del kazkokios gyvenimo prasmes radimo ar kad vaikas uzpildytu ten kazkokia nisa. Ir tikrai ne kiekvienam vaikui galiu padeti uzaugti. Bet tai nereiskia, kad imanoma viskam pasirengti is anksto, ar kad jis nesirgs tuo ar anuo. As vaziuosiu susitikt su konkreciu vaiku tik tada, kai zinosiu, jog esu pasirengus priimti ji visa toki, ne tik koks jis yra, bet ir koks gali buti. O po to- nors ir tvanas, po to reikes gyventi su tuo kas yra. Ir jeigu bus blogiausias variantas- vadinasi jis bus.
Mano kursuose isties daug demesio buvo skirta mums, sauaugusiems, ir i tai, kas mums padetu suprasti savo galimybes.
QUOTE(Mikimauz @ 2013 03 21, 20:45)
Bet tai nereiskia, kad imanoma viskam pasirengti is anksto, ar kad jis nesirgs tuo ar anuo. As vaziuosiu susitikt su konkreciu vaiku tik tada, kai zinosiu, jog esu pasirengus priimti ji visa toki, ne tik koks jis yra, bet ir koks gali buti.
tu to niekda nesužinosi, kol tai neįvyks.
Sveikos,
Jungiuosi į jūsų būrį, nors ir pataikiau į gana intensyvią diskusiją... Planuojam įsivaikinti vaikelį (norėtume mergytės iki 2 metų), kol kas laukiam kursų pradžios.
Kažkaip norėjau ilgą postą apie save ir sprendimą įsivaikinti parašyt, bet suabejojau
Tiesiog, gal 4 metus skaitau šį skyrių, seniai brandinom šią mintį. Turim bio sūnų (beveik 1,5 m) ir tik jį turėdami pagaliau apsisprendėm, kad mūsų namuose tikrai bus mylimas ir vaikelis iš GN
Nusprendžiau tapti ir aktyvesne dalyve.
Jungiuosi į jūsų būrį, nors ir pataikiau į gana intensyvią diskusiją... Planuojam įsivaikinti vaikelį (norėtume mergytės iki 2 metų), kol kas laukiam kursų pradžios.
Kažkaip norėjau ilgą postą apie save ir sprendimą įsivaikinti parašyt, bet suabejojau
Tiesiog, gal 4 metus skaitau šį skyrių, seniai brandinom šią mintį. Turim bio sūnų (beveik 1,5 m) ir tik jį turėdami pagaliau apsisprendėm, kad mūsų namuose tikrai bus mylimas ir vaikelis iš GN
Nusprendžiau tapti ir aktyvesne dalyve.
QUOTE(Amade @ 2013 03 21, 21:40)
gal 4 metus skaitau šį skyrių, seniai brandinom šią mintį. Turim bio sūnų (beveik 1,5 m) ir tik jį turėdami pagaliau apsisprendėm, kad mūsų namuose tikrai bus mylimas ir vaikelis iš GN
Na,labai sveikinu su tokiu sprendimu Bet...jis man atrodo abejotinas?Sūnelis dar labai mažas,o tu norėtum priglausti kitą,panašaus amžiaus.Jei tikrai skaitai mūsų temas,turėtum suprasti,kokie vaikučiai ateina iš institucijų.Aš labai už globą,įvaikinimą,aš visom kūno molekulėm už tai,kad VISI vaikai augtų šeimose.Nesiplėsiu,jei skaitei,supratai mano poziciją.Noro ir gailesčio neužtenka,reikia įdėti labai daug pastangų,triūso,jėgų,sveikatos.Ar tikrai gali?Pajėgsi?Kaip padalinsi dėmesį,kai jo reikės dviems?Abiems kartu?Kurį apkabinsi pirmą?Tavo norai geri Bet pabūk su mumis dar bent pora metų,paaugink savo šaunuolį sūnų - jis nenusipelnė netekti vaikystės todėl,kad mamai norisi daryti gera Tu miela,puiki,gera,ir aš linkiu tau geriausios kloties.Ir tikiu,kad būsi nuostabi mama šeimos netekusiai mažylei.Tik neskubink laiko.Linkiu kuo geriausios kloties
Mikimauz, Karusia parašė trumpai ir aiškiai. Ką ir noriu pasakyti, nes patyriau savo kailiu, kai jaučiausi labai stipri psichologiškai, emociškai, buvau įsitikinusi, kad tokia ir liksiu, todėl ir man 2 vaikai buvo nekliūtis. Ir vaikai atėjo pas mus ne todėl, kad užpildyti kokią nišą, nes tokios nebuvo, o tiesiog, kad jautėmės suaugę ir pakankamai tvirtai stovintys, kad padėti užaugti vaikui iš GN šeimoj. Tik kad ir noriu pasakyti, kai vaikai atsiranda viskas apsiverčia. Aš panašiai kaip Jūs, Mikimauz, įrodinėjau čia visoms pačioj pradžioj kokia aš kieta ir tokia pat išliksiu, deja, gyvenimas parodė ką kitą...tik džiaugiuosi, kad mano kietumas grįžta jau vėl aš tampu savimi, kuri man patiko, kuri pati gali padėti, o netapti bejėgia ir reikalaujančia pagalbos.
Šiąnakt sapnavau vaikų babą, kurios akyse nemačius. Atėjo aiškintis dėl vaikų pas mano mamą, o po to pas mane, tai mama mano aprėkė ir išvarė, o aš irgi apstaugiau, gėdinau ir pas kunigą nutempiau
Šiąnakt sapnavau vaikų babą, kurios akyse nemačius. Atėjo aiškintis dėl vaikų pas mano mamą, o po to pas mane, tai mama mano aprėkė ir išvarė, o aš irgi apstaugiau, gėdinau ir pas kunigą nutempiau