QUOTE(Amade @ 2013 03 21, 21:40)
gal 4 metus skaitau šį skyrių, seniai brandinom šią mintį. Turim bio sūnų (beveik 1,5 m) ir tik jį turėdami pagaliau apsisprendėm, kad mūsų namuose tikrai bus mylimas ir vaikelis iš GN
Na,labai sveikinu su tokiu sprendimu

Bet...jis man atrodo abejotinas?Sūnelis dar labai mažas,o tu norėtum priglausti kitą,panašaus amžiaus.Jei tikrai skaitai mūsų temas,turėtum suprasti,kokie vaikučiai ateina iš institucijų.Aš labai už globą,įvaikinimą,aš visom kūno molekulėm už tai,kad VISI vaikai augtų šeimose.Nesiplėsiu,jei skaitei,supratai mano poziciją.Noro ir gailesčio neužtenka,reikia įdėti labai daug pastangų,triūso,jėgų,sveikatos.Ar tikrai gali?Pajėgsi?Kaip padalinsi dėmesį,kai jo reikės dviems?Abiems kartu?Kurį apkabinsi pirmą?Tavo norai geri

Bet pabūk su mumis dar bent pora metų,paaugink savo šaunuolį sūnų - jis nenusipelnė netekti vaikystės todėl,kad mamai norisi daryti gera

Tu miela,puiki,gera,ir aš linkiu tau geriausios kloties.Ir tikiu,kad būsi nuostabi mama šeimos netekusiai mažylei.Tik neskubink laiko.Linkiu kuo geriausios kloties
Mano charakteris auksinis - todėl toks sunkus