QUOTE(Germinė @ 2013 03 19, 14:38)
Aš ne apie vaikų nuomonę - apie tai,kad gal kitas žmogus būtų tinkamesnis,nei aš,ar tu.Mes turim galimybę rinktis,o va vaikai pasirinkti naujus tėvus neturi.
Dėl biologinių,tai aš du sūnus turiu.Ir kai pagalvoju,kad kažkam neteko išgyventi to stebuklo savyje,man labai gaila...PZ labai,manau,norėtų turėti ir "savo" vaiką,nors įsūnį mylėjo be galo,ir mūsų vaikus myli,skiria daug dėmesio,rūpinasi taip,kaip tikrai ne kiekvienas tėvas savo šeimoje susilauktais vaikais.
bet kitas neatėjo. Gali organizuot, aišku, aukcijoną dėl savų- bet aš tai ne(tik nesupyk). Tai PZ vis dėl to gyvenimo nenuskriaustas, kaip kad ką tik paaiškėjo, o apdovanotas. Va matai kaip. Todėl kad laimė yra visai ne reprocukcijoj, o gebėjime mylėti.
Papildyta:
QUOTE(Ute @ 2013 03 19, 14:42)
O kas pvz. nutiks su tavo vaikais, jei ryt tau diagnozuos 4 stadijos vėžį? Ar viskas suplanuota, sumodeliuota, kad niekas (pirmiausia vaikai) nenukentėtų dėl tokios menamos, bet ekstremalios, situacijos?
na man kaip tik taip ir buvvo 3b. Tai buvo tik diagnozė ir nieko daugiau. Tai ne nuosprendis. Kažkaip nebuvau modeliavus, bet niekas ir nenukentėjo.
Aš nenoriu kad vaikus augintų superherojai, aš noriu jog vaikai nebūtų vartojama prekė.
Bet jei kiekviena diagnozė nuosprendis, tai kam tada gyventi iš viso?