Dėl sveikatos tyrimo. Jeigu tikrai žinote ką darote iš medicininės pusės, t.y. tikrai žinote ką tyrimas gali parodyti ir ką tai gali reikšti - kodėl ne. Juk neatsisakome perskaityti vaiko sveikatos istorijos.
Nemanau, kad čia dera raginimai daryti vienaip ar kitaip, tai vieta asmeninėms patirtims kurios gali padėti priimti sprendimą.
Taip, mes nei vieno iš savo dviejų vaikų netyrėme. Bet atsakomybę aš ir prisiimu už to sprendimo pasekmes. Negaliu prisiimti atsakomybę už tokio pat sprendimo pasekmes kitai šeimai, o gal jiems kaip tik nepasiseks, dėl to negaliu ir raginti.
Ir vėlgi, jei paaiškės, kad yra bėdų su vaiko sveikata, vienoki bus jausmai, jei žinosi, kai tai tokia liga kurios tuo metu buvo neįmanoma nustatyti ir kitaip - jei žinosi, kad galimybės buvo.
Ir tai gali būti ne tik šeimos išbandymas (myliu vaiką ir rūpinuosi, nesvarbu koks jis yra) bet ir suvokimas, kad gal būt užsienyje su tokia diagnoze jam būtų buvę kitokios galimybės.
QUOTE(Germinė @ 2013 03 18, 20:30)
Norėjau utės griežtą žinutę pacituot,bet niekaip nesigavo
Ką aš galiu pasakyt-matyt,globa nuo įvaikinimo skiriasi iš ties.Nors mes Pupą irgi ėmėm visam gyvenimui.Netyrėm.Ir trynukų ne.Tiesiog,gal tikslai kiti?Buvo.Dabar tik finansinė pusė trukdo įsivaikint visus.Nepavežtume
Ką aš galiu pasakyt-matyt,globa nuo įvaikinimo skiriasi iš ties.Nors mes Pupą irgi ėmėm visam gyvenimui.Netyrėm.Ir trynukų ne.Tiesiog,gal tikslai kiti?Buvo.Dabar tik finansinė pusė trukdo įsivaikint visus.Nepavežtume