Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjų ir įtėvių kursai

QUOTE(liute @ 2013 03 18, 19:04)
O kaip tu, alfija, rinkais? Prieš 11 metų, prieš 2(?) ir prieš... kelis mėnesius. Papasakok.. smile.gif

niekaip nesirinkau. Visai. Pirmą ir trečią vaikus- pamačiau tik pasiėmimo dieną. Žiogą lankiau. Jokios prasmės nėra tuose tyrimuose. Genetiškai apspręstos, paveldėtos ligos pasiriekš, tada kada pasireikš. Niekas ir niekaip to nei nustatys, nei reikia to tikėtis. Vat cukrinis diabetas pvz. inkstų, širdies ligos, endokrininė sistema. Daug visko, aišku, gali pasiūlyti, atseit daug ištirti ir pasakyti, bet niekas negali pasakyti kaip tas vaikas ir kada reaguos į kokią aplinką, koks bus poveikis ar jos nebus.
Atsakyti
auginsim ,mylėsim...dar labiau, nes tam vaikučiai reikės daugiau dėmesio. Suprantu, kad gali viskas ateityje išryškėti. Suprantu, kad niekad negali būti tikras dėl savo bio vaikų...
Atsakyti
QUOTE(liute @ 2013 03 18, 18:04)
O kaip tu, alfija, rinkais? Prieš 11 metų, prieš 2(?) ir prieš... kelis mėnesius. Papasakok.. smile.gif
Ar aš galiu irgi atsakyti? ax.gif

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 18 kovo 2013 - 18:37
QUOTE(IEVA7 @ 2013 03 18, 19:19)
auginsim ,mylėsim...dar labiau, nes tam vaikučiai reikės daugiau dėmesio. Suprantu, kad gali viskas ateityje išryškėti. Suprantu, kad niekad negali būti tikras dėl savo bio vaikų...

tai kokia tada prasmė yra dar kažkokių tyrimų. Echoskopu. Kam ta papildoma radijacija vaikui? Jei vis tiek auginsit, mylėsit?
žinau ne vieną atvejį kai rinkosi, ir kai nesirinko- dėl sveikatos. Ir rezultatai vienodi. Pasitaikė įvairiai.
Atsakyti
Man net į galvą nešovė ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Germinė: 18 kovo 2013 - 18:45
QUOTE(Germinė @ 2013 03 18, 19:45)
Man net į galvą nešovė  ax.gif

prasmė kokia- echoskopu? Vandenės ieškot? Auglių? Ko ten ieškot echoskopu kūdikio galvoj? Aneurizmų? Neparodys kūdikiui. Kraujagyslės per mažos dar. Kiek ir kaip pažeistos? Tai bus pažymėta. Kortelėje. Iš gimdymo namų.
Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 03 18, 16:28)
Ar aš galiu irgi atsakyti? ax.gif

Ei, ką ten priredagavia??? smile.gif būtinai parašyk kaip buvo, VISKAS labai reikalinga, kiekviena patirtis brangi
Atsakyti
echoskopu tirtos smegenys parodo labai daug ka, sakau, nes mediku seimoje augusi, kol kudikid iki metu, dar moumenelis yra. galima ne tik augliukus ir kitus darinius matyti, bet ir daug daugiau.
Aisku, pritariu, kad gal ir neverta...bet juk norisi sveiko vaikiuko, nejau per daug noriu
Atsakyti
QUOTE(IEVA7 @ 2013 03 18, 20:26)
echoskopu tirtos smegenys parodo labai daug ka, sakau, nes mediku seimoje augusi, kol kudikid iki metu, dar moumenelis yra.  galima ne tik augliukus ir kitus darinius matyti, bet ir daug daugiau.
Aisku, pritariu, kad gal ir neverta...bet juk norisi sveiko vaikiuko, nejau per daug noriu

neurosonografija nėra toks saugus tyrimas, ir tiek galintis parodyti, kiek kalbama.
Atsakyti
ačiū už patarimus
Atsakyti
QUOTE(liute @ 2013 03 18, 18:58)
Ei, ką ten priredagavia??? smile.gif būtinai parašyk kaip buvo, VISKAS labai reikalinga, kiekviena patirtis brangi
biggrin.gif Norėjau utės griežtą žinutę pacituot,bet niekaip nesigavo ax.gif
Ką aš galiu pasakyt-matyt,globa nuo įvaikinimo skiriasi iš ties.Nors mes Pupą irgi ėmėm visam gyvenimui.Netyrėm.Ir trynukų ne.Tiesiog,gal tikslai kiti?Buvo.Dabar tik finansinė pusė trukdo įsivaikint visus.Nepavežtume blush2.gif

Atsakyti
QUOTE(Germinė @ 2013 03 18, 21:30)
mes Pupą irgi ėmėm visam gyvenimui.Netyrėm.Ir trynukų ne.Tiesiog,gal tikslai kiti?Buvo.

Parašyk, Germine, ką ir kaip mąstei. Mes irgi norim visam gyvenimui, kaip dauguma nuolat globojančių, manau.
Atsakyti