QUOTE(slavlanta @ 2013 03 11, 15:01)
Su globa pas mane mazai ziniu, man irgi tiktu toks variantas, paimti mazuti, paskui ivaikinti kai jau spaus tarnybos. Tik noreciau paklausti globeju, kaip vyksta tas bendradarbiavimas su tarnybomis atvezant mazuti vaika? Iki kiek jos lenda i privatu gyvenima kas sieja su vaiku? Kaip su biotevais?
aš tave gerai prisimenu iš kursų
. Šiaip tai tas bendradarbiavimas būna normalus. Juk viskas priklauso nuo to, kiek susireikmina patys save inspektoriai. ne taip va seniai buvo pas vieną globėją prieš įvaikinimą- tai patikrino oho kaip. Pagal įstatymą.
Biologiniai giminės, tėvai, jei jie supranta savas galimybes, supranta kad srendimas - atiduoti vaiką yra vienintelis teisingas. Tada puikiai. Bet, aišku, mano vaikų giminės yra visi socialūs, tai čia kitaip. Mes labai draugiškai bendraujam. Ta prasme aš, na ir Džiugas. Ir mažąją aplanko, labai maloniai viskas vyksta. Visiškai nelenda į privatų gyvenimą su kritika, priešingai visada pasirengę kuo nors padėti. O va mažosios mama, žiūri kiek kitaip, ji žiūri į vaiką, kaip į galimybę pasilengvinti dabartinį savo gyvenimą. Išnaudoti ją tam. Tai va giminė tam nepritaria, o ir tam tikra mažylės sveikatos būklė jai ir taip neleistų ja pasinaudoti. Tai va toj laikinojoj globoj tas ir yra momentas- jog tie tėvai įsitikinę, kad čia viskas laikinai- kad jie gali dabar išsimazgoti grindis, rūbus, parduoti butelius- ir jie vėl greit atgaus pajamų nešėjus. Tai iš tų pozicijų ir bendrauja su globėjais, jei bendrauja.