Kaip ją suvilioti? Užkariauk ją šiluma ir meile. Laikyk ją mylinčiais žodžiais, dovanomis. Leisk jai vadovauti finansais. Meilikauk jai jai to reikia.
---------
Na, man viskas atitinka (as oziarage).

Geriau apis save ir nepasakyčiau

Turiu ir aš savo aplinkoje ožiaragį (pirmas mano ožiaragis artimesnėje aplinkoje)
Dar nespėjau jo gerai ištyrinėti, o tai daryti man labai patinka, bet kiek spėjau jį pažinti, tai jis matyt iš tų "tipinių" srities. Nori absoliutaus atvirumo bendravime, tokį jį ir kuria, bet kad pats viską atvirai pasakytų, reikia tinkamai paklausti, nes ne visada jam būna nuotaika atsiverti. Pavydas jam žinomas jausmas. Užsispyręs, siekiantis tikslo. Bet kantrus, labai kantrus. Švelnus (net balsas, bendravimo manieros). Teisingas, darbštus, galvojantis apie ateitį, veiklus.
Pasiskaičiau ankstsnes žinutes temoje, galėsiu pažiūrėt, ar kiti bruožai matomi
Užsispyręs, tingus, meniškas, atrodo savimi pasitikintis, ugningas (kaip degtukas), labai labai geras širdyje, bet save parodo šaltesniu, lengvai neatvirauja ir nereiškia labai romantiškų jausmų, pavydus, negali pakęsti priekaištų ir mano, kad jis visad yra teistus, labai save mylintis, prisižiūrintis, svarbu tai, ką pagalvos kiti, mėgsta sudrausminti, Bent jau aš su tokiu susidūrusi esu
Labai įdomu,kokie vyrai ožiaragiai būna meilėje,kiek žinau labai uždari,drovūs,bet įsimylėję gali atsiskleisti,taip išėjo,kad įsimylėjau,jis ožiaragis,aš mergelė,kiek žinau žemės ženklai tinka vienas kitam,mes žinom vienas kito paslaptis,aš juo pasitikiu,bet tik nežinau,ar jis man jaučia tuos pačius jausmus.Ar jie gali būti neištikimi?Šis klausimas mane labiausiai domina