Sveiki, griztu i foruma, nes jau vel labai daug neaiskumu. gal kas turetu komentaru/paaiskinimu? buciau labai dekinga.
tai pirmiausia vis dar neistekejau uz savo oziaragio taikinio
bet norai nepasikeite
tai kad mes fiziskai vel kartu (t.y. vienoj erdvej), ir netgi kad as su vaikeliu gyvenam (atsiprasau: Laikinai Apsistoje
) pas ji jau ciela menesi, neatrodo kad tai spartintu taipogi.. pirmiausia, fizinis kontaktas sumazejes iki visisko beveik NULIO, net buckiu nebelike, nors miegam vienoj lovoj
neduokdie netycia/tycia prisiliesiu, atsitraukimas garantuotas
o del viso kito - vaikeli priima puikiai, (nors reguliariai pasidomi biologinio tecio role ir alimentu mokejimu) vis dar visur moka uz mane (nors dovanu neperka
), ir siaip daugelyje smulkmenu matosi, kad rupinasi,, vakare informuoja kada gris.
Apie santykius nesnekam - as neperlipu per save paklaust
, o jam gal nekyla klausimu, nezinau
faktas, kad apie musu issikraustyma i atskira buta jis nevengia kalbet, yra net pasakes data, iki kada galim pasilikt (kas siaip jau virsijo visus pradinius planus, kai taremes tik del 2sav, bet jis vis kazkaip pats pasiulo ilgiau..) sake, kad iprates gyvent vienas, taip visalaik gyveno,, nors sutiko, kad faina kai moteris aplink.
taigi - mano klausimas - ka jis cia sau galvoja?? ar man yra sansu dar? kodel visiskai sumazino fizini kontakta? ar mums kuo greiciau is jo kraustytis, ar kalbet su juo del gyvenimo kartu?