QUOTE(Little cat @ 2013 11 15, 02:42)
pagrindinis dalykas , kuris nervina tai, kad jis bijantis permainų. tai dauguma visko turiu organiuzoti aš. KAip kad pvz buto remontas ar t.t. bet kaip vyras tai jis lb geras
QUOTE(Subjektyvi @ 2013 11 15, 10:41)
O taip tai labai stabdys, kur reikia kažką labai rimto nuveikti. Tik paskutiniu metu prasilaužė ant kelionių, dauguma vyksta jo paties iniciatyva, kas visiškai naujos tendencijos jo būdui. Anksčiau viskas buvo mano rankose. Tiesa, pramogas organizuoti mano reikalas, vyras labiau namisėda, tai pakol nepasakau, kad einam ten ar ten, tai nieko ir nebūtų.
Mano lankstesnis
Nors faktas, visko aš išmokiau
Na bet jau viskas, išmoko, gera aš mokytoja, caca lialia
Papildyta:
QUOTE(Navy1 @ 2013 12 04, 02:59)
Ai čia dar toks klausimas. Čia pas mane vieną ožiaragis toks spontaniškas būna dėl pirkinių? Ta prasme, ne apie rimtus o apie nesąmones visokias. Būna valandą laiko parduotuvej prasitrina nes nori kokio nors žaisliuko. Grynai kaip mažas vaikas
pamato kokią mašiną su valdymo pultu ir negali ramiai praeiti, ypač čia prieš Kalėdas.
Man tai juokas ima, kalba, kad pinigus reikia protingai leisti.. Na o visur kitur tai rimtas.
Kam dar taip?
mano taip nedaro
Papildyta:
mei, nu bliamba, aš žaviuosi jūsų atkaklumu, stiprybe ir savęs vertinimu bei drąsa nėščiai ieškantis vyro
nu tikra Liūtė, bet aš galvoju, kad jis tikrai trikdosi jūsų nėštumu
Man moteriai ta visa nėštuminė būsena yra nemiela ir t.t. (tik neįsižeiskit, čia tik mano nuomonė ir mano pojūčiai, neprivalo juk man viskas patikti ir aš neprivalau su savo nuomone visiems patikti) ir jei aš būčiau vyras, tai neįsivaizduoju, kad galėčiau gėrėtis nėščiomis, kai moteris ne mano vaiką nešiotų
Aš manau, kad jis matė jus dar vos vos stambią gal, o dabar jau kitaip atrodot ir pan. ir tikrai ne kiekvieno vyro svajonė yra mylėtis su nėščiaja, kuri nėščia ne nuo jo. Manyčiau, kad turite tai priimti ir suprasti. Jei nenorite prarasti ryšių su juo, tai tiesiog rašykite, skambinkite, jei siųsite nuotrauką, tai manyčiau, kad tik veido. Ir laukite. Tegu gimsta vaikelis, atsigaukite ir tada jau griebkite jį, jei dar kas išeis. Kvieskite pas save tada, tarkime pažiūrėt vaikelio, pasivaikščioti kartu ar pan.
Bent jau aš kitaip neįsivaizduoju.