QUOTE(Chalenger @ 2013 10 29, 12:08)
Trypciojimas vietoje MEI gali reiksti, kad nera pasiektas bendrumo jausmas. Kartu buti gera ir malonu, bet per mazai laiko leidziama kartu ir sakykim taip neprasideda grandinine reakcija. Neatsiranda suvokimas, kad be sio zmogaus negaliu gyventi. Jei tikrai viskas fainai ir gerai ieskokit daugiau progu buti kartu ir nuosirdziai bendrauti, blogiausiu atveju telefonu ir kuo maziau sms. Bent jau as ju nelabai vertinu brandziuose sanykiuose. Jei kyla klausimas kiek laiko reikia bendrauti tai orientuokis i bent 15h per savaite, produktyvaus bendravimo laiko. Bendri pomegiai ar bent jau noras buti salia, kai oziaragis uzsiima megstama veikla yra tikrai labai vertinamas.
Chalenger, zinai man labiausiai istrigo sitas paragrafas..... kazkaip taip jaucias kad tai gali ir buti tas raktas. na tikrai labai mazai mums iseina pasimatyt. jis vel buvo menesiui komandiruotej, pasimatem du kartus ir tada dabar as va isvaziavau 2 menesiam... tai tas bendravimas taip ir gaunas zinutem tik...(plius sakyciau jis zinuciu, kaip po bendravimo budo, iniciatorius - retai su skambuciais uzsiima, jei nera skubaus reikalo)
pas mus tokia situacja, kad kadangi as esu kaip ir tokiam transition'e is vienos gyvenamos vietos i kita, tai siuo metu mano stotele pas ji. jis padejo issikraustyt is buvusios vietos, pasisiule pas save laikyt mano daiktus, taip pat ir paskutine nakti pries man isvykstant praleidom pas ji. ta prasme dziugina, kad ne man paciai reik prasytis, o jis pats siulo savo pagalba (sakau, kad tikras vyras
)
bet mane neramina kitas aspektas, ir del to as jauciu dideli nepasitikejima ir savimi, ir tuo paciu juo.............................. - faktas kad as bunu jo issiilgus per visus nesimatymo periodus nerealiai..visgi stai net ir paskutine nakti, kai, pasikartosiu, iki tol buvom nesimate menesi, ir dabar vel nesimatysim du - mes (nors noretusi sakyti JIS) tik miegojom. wtf!!!!!!!! kame cia reikalas????........ per visa musu bendravimo laika gaunas kad tik viena karteli Tai darem,,ir buvo labai artima ir ypatinga, ir pries issiskiriant jis man snabzdejo kad buvo puiku kartu praleist nakti. [taigi kad neigalus - tokia versija atkrenta
] cia kaip berods Vicious Vici anksciau sake - taigi uzlaushk ir viskas, na nesigauna, ar gal sakyciau nesinori..... iniciatyva as rodau, jis ne, jis tipo miega,,,jei eiciau toliau kazkuria prasme jausciaus nejaukiai, nes bijociau kardinalaus atstumimo, jei jis pamanytu kad perzengiau riba.. na kazkaip as jautriai i tai reaguoju, ir nespaudziu,,,,,,bet man tai yra baisus diskomfortas....
kaip paaiskint tokius jo veiksmus?