QUOTE(besišypsanti @ 2013 08 03, 21:26)
Na taip, jauciasi kad rupi tam zmogui, tik kai jau savaite laiko beveik nesneka man stoga rauna. Ir ka daryti tokioj situacijoj? paciau lyst taikytis ar laukti kol jam praeis?
Oho, maniškis taip nemoka ar nedaro. Mes viską išsiaiškinam, o jei jau kuris nešneka, tai aš kažkiek laiko greičiau, o ne jis. Tai tik įrodo, kad ne ženkle šiuo atveju atsakymo reikia ieškoti, o pačiame žmoguje
Bet jei kyla daug klausimų ir manote, kad visgi ženklo analizė gali padėti, tai bent pasiskaitykite dekanus, kuriam priklauso, tada tikrai būna kiek aiškiau ir įmanoma pataikyti. Bent jau apie maniškį - pataikyta, apie kitą žinomą man neblogai Ožiaragį irgi:
Pirmasis dekanas (gruodžio 23-31 d.). Pagrindinis devizas tikslumas.
Jis stengiasi atitikti standartus. Atvirumas ir teisingumas priverčia ir kitus pasitempti. Tikslumo reikalauja iš visų. Iš prigimties jis greičiausia ekspansyvus žmogus. Jam labai patinka, kai kiti reiškia jam meilę ir pasitikėjimą.
Antrasis dekanas (sausio 1-10 d.) Pagrindinis devizas teisingumas.
Nuolat užsiėmęs pačių geriausių dalykų gyvenime paieškomis. Laisvas minutes, kurias kiti tuščiai praleidžia, jis protingai išnaudoja. Mėgsta keliauti, patirti romantiką, sužinoti naujų dalykų. Jis geras namiškis, tačiau kartais nori pabūti vienas, nes pajunta, kad svajonės ir lūkesčiai neįvykdomi. Iš tikrųjų turi būti dėkingas gyvenimui, privalo apgalvoti, ką pasiekė dabar, o ne svajoti, ko dar trūksta.
Trečiasis dekanas (sausio 11-20 d.). Pagrindinis devizas atjauta.
Dvasinis prašviesėjimas skatina šio periodo Ožiaragį dalytis su kitais tuo, kas padėtų padaryti gyvenimą laimingesnį. Pripažinimas, kad tikrasis džiaugsmas, ramybė ir harmonija kyla iš paties žmogaus, tampa svarbiausiu jo gyvenimo atradimu. Jis tada nori viskuo pasidalyti su visu pasauliu, nes jo siela pilna atjautos, tačiau tai tik jo fantazijos blyksniai. Gyvenimas jam parodo, kad visur yra supamas materialaus pasaulio reikalavimų. Iki visiškos laimės dar trūksta meilės ir harmonijos.