Mergaites gal galit imesti silkiniu vistukiu ir sirduciu marskinuku nuorodas Aciu
QUOTE(Ditele @ 2013 02 17, 11:35)
Aš tai tikiuos, kad Fabiana darbuosis
Bet temoje neatrašo
Papildyta:
O kažin leidžia pirkti jcrew su lietuviška kreditke ir siųsti į jav? gal vėl reikia pradėti draugę užkraut savo siuntiniais
QUOTE(-Gyte- @ 2013 02 17, 11:40)
Bet temoje neatrašo
Papildyta:
O kažin leidžia pirkti jcrew su lietuviška kreditke ir siųsti į jav? gal vėl reikia pradėti draugę užkraut savo siuntiniais
Papildyta:
Aha, ir paštuke tylu, bet gal dar pasijungs-laiko dar yra
Manau, kad turėtų leisti lietuviška kreditke atsiskaityt, nes jie gi siunčia ir tiesiai į LT
QUOTE(Ditele @ 2013 02 17, 12:47)
Manau, kad turėtų leisti lietuviška kreditke atsiskaityt, nes jie gi siunčia ir tiesiai į LT
As kazkodel abejoju Man rodos, rimtesnes parduotuves griezciau ziuri, kad billing'o adresas ir shipping'o adresas sutaptu Bet nepabandes nesuzinosi
Mergiukai, koki dydi imti kaspinuotu kelnyciu, jei dupce 97 cm?
http://www.jcrew.com...~~~~~/22219.jsp
http://www.jcrew.com...~~~~~/22219.jsp
QUOTE(zaRAza @ 2013 02 17, 11:49)
As kazkodel abejoju Man rodos, rimtesnes parduotuves griezciau ziuri, kad billing'o adresas ir shipping'o adresas sutaptu Bet nepabandes nesuzinosi
gali būti ir taip, todėl ,kaip ir sakot,reiktų pabandyt ir tada būtų aišku, kaip išties yra
QUOTE(Ditele @ 2013 02 17, 12:47)
leidzia, wakar taip padariau.
imetu neriniuotos maikutes foto jei kam idomu. Nes audinukas wisiskai kitox nei tikejausi, bet man ji patiko
Papildyta:
as draugei siunciau (TAX 7% pamokejau), siaip daug paprasciau iserina per mergaites cia. Bet kad jaute sirdis kad negausiu ko noriu...
Papildyta:
QUOTE(krista08 @ 2013 02 17, 12:59)
Bet ar nebus taip, kad apmuitins?
as draugei siunciau (TAX 7% pamokejau), siaip daug paprasciau iserina per mergaites cia. Bet kad jaute sirdis kad negausiu ko noriu...
QUOTE(Ditele @ 2013 02 17, 13:37)
Manau 2 uztektu