Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(Letali @ 2013 02 26, 22:22)
kazkur skaiciau kad factory labiau veliasi  g.gif  nes man merino tippiai jcrew nesivelia visai  unsure.gif

o man veliasi ir jcrew, ypatingai burbulinis merino tippi g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo zuvyte:): 27 vasario 2013 - 07:58
neturejau dar jokio merino megztuko is factory, bet va laukiu jau smile.gif idomu bus palyginti smile.gif

o man yra sonai pasivele poros jcrew tippiu, bet as pasukuoju tas vietas su sukutemis kasmyrui nuburbuliuoti ir viskas ok
Atsakyti
QUOTE(zuvyte:) @ 2013 02 27, 08:58)
o man veliasi ir jcrew, ypatingai burbulinis merino tippi  g.gif

kazkada buvo diskusija apie tai , vienos rase kad veliasi kitoms nesivelia, lygiai taip pat ir su kasmyriniais tee, nezinau nuo ko priklauso unsure.gif
Atsakyti
QUOTE(spygliz @ 2013 02 26, 20:01)
o tie  merino kaip tipiukai jcrew, factory tokie patys ar prastesni?

turiu abejus
factory merinukas gal vos skystesnis, bet nezenkliai. Man asmeniskai Jcrew spalvos geresnes.
ju rankovytes 3-4cm ilgesnes uz jcrew tipiuku
Atsakyti
Turiu factory merino golfiuka, tai "skystesnis" isskalbus kazkiek pasitrauke. Bet siaip smagus, kol kas neapsivele smile.gif
Atsakyti
Nesivelia man J. Crew Tippiai, super kokybė.
Ir burbulinis tipis nesiburbuliuoja,
vienas mylimiausių (carbon sandstone) wub.gif
Atsakyti
Visi man megztukai siek tiek veliasi, bet nedarau is to problemos, nes tas vilnos velimasis tai keli pavieniai burbuliukai. Nuemei ir ramu. Kad factory merinukas labiau veltusi nepastebejau. Bet kad skystesnio mezgimo, tai faktas ax.gif O spalvos ne nezinau g.gif Kai savaji factory pirkau, tai kaip tik buvau nuomones, kad spalvos grazenes pas juos. Dabar jau ir jcrew grazios.
Atsakyti
Mergaites, Jus man neismanelei paaiskinkit, ar yra Jcrew tax'ai aksesuarams, pvz rankinems? g.gif 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 02 27, 13:35)
Mergaites, Jus man neismanelei paaiskinkit, ar yra Jcrew tax'ai aksesuarams, pvz rankinems?  g.gif  4u.gif

uz lankelius ir dirziukus mokejau tax 4u.gif rankiniu is ten nepirkus
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Iewutee: 27 vasario 2013 - 12:42
http://www.jcrew.com...~~~~~/14492.jsp višta xxs,xs,s Kate25 turi vienkartinį 10 proc. koduką smile.gif
Atsakyti
QUOTE(krista08 @ 2013 02 27, 14:35)
Mergaites, Jus man neismanelei paaiskinkit, ar yra Jcrew tax'ai aksesuarams, pvz rankinems?  g.gif  4u.gif

Pirkau rankine, buvo taxai 4u.gif
Atsakyti
nu pagaliau pagavau bright aqua salikelius - ir sesei ir draugei smile.gif kiek laiko ziurejau- visai neimesdavo, o kaip be off, tai imk kiek nori smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lyn: 27 vasario 2013 - 12:53