Įkraunama...
Įkraunama...

J.Crew

QUOTE(super_wife @ 2013 02 16, 14:08)
As kai vakar pamaciau,iskarto atsiminiau,kad kazkur prapuole mano nuoroda,siandien kapsciau ir radau,o dar kai imete ta spalva mano norima (nors is pradziu labai rozines norejau) iskarto emiau,nes labai retai kada buvo sita carbon spalvyte ax.gif

Jus, turbut, apie sia nuotrauka kalbate.. Labai zavingai atrodo, man irgi jis patinka, bet reik pagalvot, ar man tiktu? biggrin.gif
http://www.google.lt...l...x=126&ty=96
Atsakyti
QUOTE(zakiene @ 2013 02 16, 11:24)
O gal galėtumėt įdėti nuotrauką iš nugaros, aš ir turiu tokį tik ryškiai citrininį paltuką 2 dydį, nors iš priekio atrodo, kaip ant manęs siūtas, iš nugaros per skeltuką skečiasi, aišku mano klubai čiut platesni už jūsų. Ar jums taip nėra, o gal neatkreipėt dėmesio g.gif

ok, idesiu. tik dar reikes su savo "fotografu" susiderinti kada fotosesija suorganizuos biggrin.gif . neatkreipiau demesio, nes dar siulu apsauginiu nenukarpiau blush2.gif , bet jeigu ir skes man truputi manau nesuksiu sau galvos delto

QUOTE(KRISTELA @ 2013 02 16, 11:55)
Enura, paltukas kaip nulietas, labai graziai atrodot wub.gif O sagutes cia dar su apsauga ar kaip? Nes lyg auksines turi buti g.gif
O svarkutis tinka, tik siame derinyje nesiziuri. Tik pats velvetas manes nevilioja, kazkaip isivaizduoju, kad jis toks storas ir standus butu blush2.gif

4u.gif kristela. taip, sagutes dar su popierukais, dar nenesiotas tai ir nenuemiau. veliuras tai minkstas ir svarkiukas tikrai ne storas. siaip fainas jis tikrai

QUOTE(Citrinukė @ 2013 02 16, 13:55)
Enuros paltukas laabai gražus. Puikiai tinka  thumbup.gif
Del švarkiuko dar abejoju. Kažkaip nepatinka tos skersos klostės ant pilvo. Manau, kad mažesnio reiktų. Turiu tokį švarkutį ir klostės užsisegus nesusidaro  schmoll.gif 

4u.gif citrinuke. nu va tai matyt tikrai neisima pilnai man, gal (.)(.) truksta g.gif

dar karta aciu visom pasisakiusiom
Atsakyti
Prizadejau ideti salikelio foto 4u.gif
user posted imageuser posted image

Gal ir kvailas klausimas, bet galima lyginti vilnos salikelius blush2.gif g.gif
Atsakyti
Mergaites gal kas turit ir galit parodyt kaip atrodo Cafe capri in wool Tall dydis ugiui 167 4u.gif
Papildyta:
QUOTE(D'esire @ 2013 02 16, 17:36)
Gal ir kvailas klausimas, bet galima lyginti vilnos salikelius blush2.gif  g.gif

as lyginu,be to ant lygintuvo yra programa vilnai ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2013 02 16, 18:24)
Mergaites gal kas turit ir galit parodyt kaip atrodo Cafe capri in wool Tall dydis ugiui 167  4u.gif

manau jau butu pilno ilgio kelnes, nes as turiu 2Tall dydi su 172 cm, tai man tik ciut virs kauliuko jos smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2013 02 16, 18:26)
Mergaites gal kas turit ir galit parodyt kaip atrodo Cafe capri in wool Tall dydis ugiui 167  4u.gif
Papildyta:

as lyginu,be to ant lygintuvo yra programa vilnai  ax.gif

taip tiesa, būtų standartinių kelnių ilgis ax.gif , pati turėjau, tall capri in wool.
tas pats man dabar su minnie kelnėm jos tall0 yra man normlaus ilgio, nors jos turi būti iki kauliuko pagal modeliuką blink.gif ax.gif
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 02 16, 18:33)
taip tiesa, būtų standartinių kelnių ilgis ax.gif , pati turėjau,  tall capri in wool.
tas pats man dabar su minnie kelnėm jos tall0 yra man normlaus ilgio, nors jos turi būti iki kauliuko pagal modeliuką blink.gif  ax.gif

o jeigu imu 4 tai ir tall 4? 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2013 02 16, 18:51)

man su 178cm Tall2 nera labai jau trumpos, tai isivaizduoju kad 4Tall tikrai butu man kaip normalios kelnes
Atsakyti
QUOTE(Andra* @ 2013 02 16, 18:51)

tai man aš imu tall0 capri bus normalaus ilgio, o tall 2 nuskendau totaliai iš visur, kiap maiše ir iš ilgio ir pločio verysad.gif doh.gif doh.gif
aš turiu regular2 su 167cm. puikiai, yra kaip capri

o jei jus imesite reular4 tai bus kaip capri, tik nezinau jusu klubu? g.gif ax.gif
o tall4 tai bus per platu is visur ir plius ilgis istandartiniu kelniu, tada imkite tall2 turite, jei norite standartiniu kelniu, o ne capri, jei pirkdavote regular4 ir tiko, tall 4 s dideles ax.gif
Atsakyti
QUOTE(Letali @ 2013 02 16, 18:56)
man su 178cm  Tall2 nera labai jau trumpos, tai isivaizduoju kad 4Tall tikrai butu man kaip normalios kelnes

jo jo , sakau, as nuskendau tall 2 capri in wool doh.gif blush2.gif o siaip mano standratas regukar2 yra
Atsakyti
QUOTE(inga_ @ 2013 02 16, 19:00)
jo jo , sakau, as nuskendau tall 2 capri in wool doh.gif  blush2.gif  o siaip mano standratas regukar2 yra

man irgi per dideles, galetu tall buti tik ilgesnes, o ne platesnes doh.gif
Atsakyti
aciu uz atsakymus,nusprendziau nerizikuoti su tall,gerai bus ir regular ax.gif
Atsakyti