o jūs po kiekvieno plovimo išjungiate indaplovę iš el.tinklo ir užsukat vandens kranelį? skaitinėju savosios instrukciją, parašyta, kad taip reikia daryti
Aš irgi to nedarau. Chemikalai ir pas mus jaučiasi kiekvieną sykį, išbandzžiau ir tabletes ir atskiras priemones - taip pat, ir lieka ant sienelių baltos apnašos. Dar pastebėjau, kad su tabletėmis ilgiau plauna, nei su atskirom priemonėm, ar ir pas jus taip ?
Sveikos Nusipirkom ir mes pagaliau indaplovę. Kol kas ji dar nepajungta, bet aš jau nagrinėju ją Ar durelės neturėtų kažkaip užsifiksuot, kai jas atidarai? Nes dabar jos nesilaiko, užsidaro pačios... Ar čia taip ir turi būt? Nepatogu bus indus sudėt ir išimt, nes viena ranka reik laikyt dureles
Pasiskaitinejau sia tema ir vel uzsinorejau indaploves. Vienu metu labai norejau, bet paskui praejo noras. Tik yra viena problemyte. Nezinau kur ja virtuveje pastatyti. Nauju virtuves baldu pirkti dar nesiruosiam, o kaip pritaikyti prie senu?
Sveikos Nusipirkom ir mes pagaliau indaplovę. Kol kas ji dar nepajungta, bet aš jau nagrinėju ją Ar durelės neturėtų kažkaip užsifiksuot, kai jas atidarai? Nes dabar jos nesilaiko, užsidaro pačios... Ar čia taip ir turi būt? Nepatogu bus indus sudėt ir išimt, nes viena ranka reik laikyt dureles
Jei indaplovė integruojama, tai yra dar neuždėtas viršelis, tai taip ir bus, kol neužsidės viršus. Mane irgi pirmą vakarą išgąsdino, kol neprimontavo jai snukučio. Dabar viskas fiksuojasi bet kokiame aukštyje
Nugis paprastai - vietoj vienos spintelės . Papildyta:
QUOTE(SilvijaG @ 2007 01 05, 21:20)
Pasiskaitinejau sia tema ir vel uzsinorejau indaploves. Vienu metu labai norejau, bet paskui praejo noras. Tik yra viena problemyte. Nezinau kur ja virtuveje pastatyti. Nauju virtuves baldu pirkti dar nesiruosiam, o kaip pritaikyti prie senu?
Aha ir as patarciau svarbiausia kad visos A klases butu , drauge sake kad Ardo turi ir isplauna geriau nei kitos drauges Bosh, musu Zanussi Dar ziurejom pasirinkdami kad kuo ilgesne garantija butu, buna 1 metam, o musu 2 m. ir visom dalim o ne kazkuriai vienai.