QUOTE(smilga saule @ 2006 11 09, 18:31)
Modelis 60750 ,bet B parasyta po to Abcdefg ir po to aBcdefg nu kiek man sake ,kad plovimas A o elektra B bet rode ant naujausiu Aklases elektra ima 1.15kv o musu 1.24 kv tai jei kas nedauk ir skiriasi ka as zinau
problemėlė tik tokia, kad pardavėjai jus "apgavo" ne tik ant energijos klasės (taip, ji B klasės, bet sanaudų skirtumas išties nėra toks didelis nuo A klasės). Blogesnis dalykas yra, kad šioj indaplovėj nėra jokios džiovinimo sistemos, t.y. drėgmė iš jos po plovimo niekaip nepašalinama, tiesiog indai kaip indaujoj sukrauti šlapi stovi, kol nuvarva vanduo ir taip "išdžiūna". daugumoje brangesnių indaplovių yra naudojamos dvi skirtingos džiovinimo sistemos, kurios pašalina drėgmę nuo indų ir iš indaplovės, tada ir nelieka jokių vandens lašelių nei ant sienelių nei ant pačių indų
QUOTE(Monica @ 2006 11 29, 13:52)
gal kas pasakys, nuo kurios konkrečiai priemonės yra kažkoks cheminis kvapas indaplovėj? Milteliai patys kaip ir nesmirda, visokius bandžiau, tabletes irgi. dabar ekologiškus nusiopirkau (1 kg -30 lt ) ale vistiek kvapas jaučiasi. Gal nuo druskos? Tikiuosi ne man vienai smirda
manau kad problema gali buti kad reikia sistema praplaut, nes laikui begant ten kaupias visokie riebaliukai ir maisto likuciai, i juos isivelia visokiu cheminiu medziagu, ir gali sklisti ivairus kvapai - tiesiog nusipirkit indaploves praplovimo priemone ir panaudokit Taip pat padeda ir kvapikliai, tik ne visi gerai kvepia arba sekmingai uzmusa tuos kvapus - reikia isbandyt keleta
QUOTE(aristokrate @ 2006 12 03, 21:58)
O sakykit, kad bent truputi pridziuvusio maisti likuciu indaplove nebenuplauna ?
nuplauna net iš labiausiai pridžiuvusius. stipri srove ir labai karštas vanduo (70 laipsnių - toks niekad iš krano virtuvėj nebėga:)) daro stebuklus
QUOTE(Niki @ 2006 12 20, 00:50)
O aš noriu paprašyt papasakot apie tas indaploves. Turim nauja ARDO, bet nezinau ka reikia dėti plaunant, ar jus viską dedat į jas? ta prasme ir druskas ir skalavimo priemones ir dezinfektorius kažkokius, o tabletės tada kaip? pav tos 3in1 (dabar ir 4in1) niekaip aš neišsiaiškinu kol kas. Prašau,... labai
prieš naudojantis indaplove, reikia įpilti spec. druską ir skalavimo skystį į atitinkamas talpyklas, ir ten turėtų tų medžiagų užtekt kokiam mėnesiui, priklausomai nuo įvairių aplinkybių o jau tada plaunant kaskart reikia dėti tik miltelius arba tabletes
QUOTE(Niki @ 2006 12 20, 14:17)
Ačiū visiems labai:) na va kiek daug sužinojau, o tai su tom instrukcijom, tai atsiprašau, nieko gero neprirašyta, o knygelių 7 iš jų nei vienos rusiškai ar lietuviškai. O gal kas turit AEG - elektrolux 60cm, būtų dar klausimėlių
jei būtų pirkta oficialioj parduotuvėj, būtų ir rusų ir lietuvių k. knygutės (šiaip tai visad galima kreiptis į www.inspekcija.lt ir paskųsti pardavėją, nesuteikusį liet. k. instrukcijos)
tiesa, kartais ir normalia perskaitoma kalba instrukcija būna nesuprantama..
QUOTE(Lina @ 2006 12 27, 12:12)
Niekaip nesuprantu, kaip reikia nustatyti funkcija "3 in 1". Atrodo, darau kaip parašyta, bet nesigauna. O dedant tabletes, daugiau nieko nereikia dėti, bent jau aš taip supratau. Gal Jūs žinote, kaip reikia nustatyti funkciją "3 in1" ???
jei indaplovė turi šitą funkciją, daugiau nieko nebūtina dėti, ši funkcija automatiškai blokuoja daviklių iš druskos ir skalavimo skysčio talpyklų parodymus. bet kaip jau ne kartą sakyta, reikėtų bent kartą per mėnėsį padaryti pertrauką tablečių naudojime ir panaudoti miltelius - taip bus tausojama indaplovė ir užtikrinamas normalus visų sistemų darbas
QUOTE(Lina @ 2006 12 28, 10:05)
PAs mane irgi yra atskira lemputė, kuri turėtų degti, kai f-ja "3 in1" įsijungia, bet man ji kažkaip neužsidega. Aš spaudžiu 2 kartus 4 mygtuką (kur parašyta Eco), bet vistiek nieko. Gal gali parašyti, kokį mugtuką Tu spaudi?
šiaip tai turėtų būti nė vieno mygtuko, o kokiu dviejų mygtukų kombinacija, jei nėra atskiro mygtuko "3-in-1" įjungimui. dar galit pabandyt paspaust 2 ir 3 mygtuką (iš kairės pusės skaičiuojant) kartu, ir tada spaust 4 - gal padės