QUOTE(kaguelo @ 2006 11 16, 23:55)
Pasidomėjau kur tiksliai dėti miltelius, druską, kur pilti skalavimo skystį. Viską padariau taip, kaip ir reikia. Ir druskos dangtelį užsukau. Vis tiek rezultatas baisus. Ant indų (ant taurių labiausiai) kažkokios gal ne druskų, bet miltelių liekanos... Nu toks įspudis, kad milteliai, druskos ir skalavimo skysčiai į indaplovę pateko, bet dalis jų (su maisto likučiais taipogi) taip ir paliko prikbę prie indų . Reiks į pardavėjus matyt kreiptis dėl broko...
Žinot, tikriausiai tai praeina kiekvienas, nusipirkęs indaplovę. Kantriausieji džiaugiasi jų atliekamu darbu, nekantrieji ir toliau plauna indus rankomis arba perplauna indaplovės išplautus. Mūsų indaplovei virš dviejų metų, gyvenom nuomojamam bute, tai pirkom pačią mažiausią Electrolux'o. Pradžia irgi buvo baisi, kvietėm meistrą, tas burbėjo burbėjo, žiūrėjo žiūrėjo ir pasakė, kad neturi techniškai prie ko prikibti - indaplovė vandenį pasiima, kažką ten dirba ir vsio, viskas gerai, o toliau - miltelių dozavimas, skalautojo padalos nustatymas yra kliento reikalas. Tai nepasakysiu per kiek laiko (indus kartais plaudavom po du kartus per dieną, nors užtektų ir vieno) viską atreguliavom taip, kad taures ištraukus, jos atrodo kaip reklamoje . Dabar miltelių pilu tik 2/3 talpos, o skalautojas ties 1 padala. Linkiu kantrybės. O apie nekantriuosiu tai kitas pvz. Nusipirko mūsų pažįstami indaplovę, vaizdas kaip Jūsų aprašytas - ir stovi be darbo, indus plauna rankomis