QUOTE(mamutas @ 2006 11 08, 09:50)
Indaplove turim AEG, naudojam apie pusmeti. Visad su tabletem (Calgonit, buvau nusipirkus Yplon, bet kokybe prastesne). Paskaiciau, kad negerai, reikia papildomai druskos. Taciau, jei naudoju tablete, paspaudziu indaplovej mygtuka ir kiti visi padavimai neveikia. Tad jei ir ipilciau papildomai druskos, jos nepasiimtu, ar as neteisi?
Jei be tu tableciu, tai ka butina nusipirkti: druska, plovikli, skalavimo skysti?
profilaktiškai būtų sveika indaplovei nupirkti standartines priemones, t.y. skalavimo skysti, plovimo milteliai ir regeneruojanti druska (indaplovių druska), rasit praktiškai visose norfose maksimose, o tuo labiai topocentruose ar pan. Taip, AEG indaplovėse nuspaudus 3-in-1 funkcijos mygtuką, kuris pritaiko plovimo procesą tablečių naudojimui, yra blokuojamos regeneruojančios druskos ir skalavimo skysčio talpyklos, t.y. net jei ten yra supiltos priemonės, jos nenaudojamos (kiek žinau). Reikėtų įpilti visas įprastines priemones į atitinkamas talpas ir išjungti 3-in-1 funkciją, ir savaitėle paplauti indus taip - indaplovei tikrai bus į naudą.
QUOTE(ziza @ 2006 11 08, 12:28)
O dabar klausimėlis iš Laisvės alėjos
, o tiksliau jūsų pastebėjimai; kelių asmenų šeimai JAU apsimoka įsigyti indaplovę? Žinau, kad gal kam ir juokingai skamba, bet aš bijau, kad man į indaplovę reiktų kokias dvi dienas krauti nešvarius indus, kad ją pagaliau įjungti, nes valgyti gaminti aš nemėgstu
gal ir pasikartosiu, bet geriau daugiau nei mažiau
indaplovė yra reikalingas ir naudingas prietaisas bet kokiems namams, net jei juose gyvena vienas asmuo. bet kuriuo atveju indaplovė suplaus tuos kelis indus puodus ar puodelius taupiau nei jūs tai padarytumėte rankomis kriauklėje. Juk indaplovė naudoja viso labo ~15 l vandens visam ciklui - pažiūrėkit kiek vandens išpilat plaudami kelias lėkštutes kriauklėje. Vienintelis atvejis, kai būtų indaplovė netikslinga- jei tas vienas gyvenantis asmuo namo grįžta vėlai vakare, valgyt nesidaro, o jei pasidaro, tai tik pasišildo mikrobangėje kokius pusfabrikačius - tada taip, dėl vienos nešvarios lėkštės indaplovės pirkti neverta. Visais kitais atvejais atsakymas vienareikšmis - APSIMOKA ir NAUDINGA.
QUOTE(Dilma @ 2006 11 08, 12:55)
Nežinau, visada naudojam tebletes, bet visada yra ir druskos. Ir plauna puikiai
O dėl blizgiklio - tiesą sakant, pabandėm naudot - jokio skirtumo, ar su juo, ar be jo, nepastebėjom
O tu temos pradžioj paskaitinėk
- ten buvo pasisakymų, kad žmonės bene tris dienas indus renka į indaplovę
jei naudojat tabletes, tai žinoma nepastebėsite skirtumo, ar indaplovėje yra skalavimo skysčio ar ne