QUOTE(daliela @ 2005 08 09, 09:49)
Namukas jau beveik į pabaigą, dar keli mėnesiukai ir galima bus įsirenginėti, tai vakar su vyru ir užvedėm temą apie virtuvę... Aš jau labai senai svajojau, kad jau kai turėsiu namus, pirmas daigtas , kuris stovės virtuvėje bus indaplovė, nes mėgstu ruošti maistą, bet jau plauti, tai
, o juk ir po kokio pyrago kepimo tai bliudelių ir įvairių įrankiu, oi kiek daug... Bet mano brangusis pareiškė, kad tai nereikalingas daigtas, tik elektros ir vandens eikvojimas, kad mūsų šeimyna nėr tokia didelė, kad negalima būtų rankomis išplauti visų indų, bet jau
, aš nenusileidau ir įrodžiau, kad taip tik patogiau, švariau, maloniau ir dar laiko susitaupo. Šiandien planuoju nusitempti jį į "Senukus" ir "Topo centrą" apžiūrėti savo svajonės. O gal jus patartūmėte kur dar galima būtų įsigyti su nuolaidom indaploves, ar bent pigiau nei didžiuosiuose prekybos centruose.
tavo vyras neteisus
kaip tik indaplovė sutaupo DAUG vandens ir energijos - pagalvok, kiek reikėtų praleisti vandens iš čiaupo plaunant keliolika lėkščių ir puodukų.. ir kiek tam vandeniui pašildyti (jei pvz. vanduo šildomas elektriniu boileriu) reikėtų sunaudoti elektros..
indaplovės sąnaudos: 15-20 l vandens ir apie 1 kWh energijos, tikrai visada bus mažesnės nei plaunant rankomis
QUOTE(Raganiūkštė @ 2005 08 09, 12:53)
Yra Lukšio gatvėj tokia parduotuvė (priešais Ogminą
) - jie prekiauja viskuo, kuo ir Ogmina, tik pigiau. Geriausia pasiimt katalogėlį (Ogminoj ar dar kur), išsirinkt norimą modelį, o tada - pirmyn per prekybos taškus
.Galima toj parduotuvėj, kaip sakiau (jie kažkaip tą patį asortimentą, kur ir Ogmina pigiau parduoda): ateini, duri pirštu į modelį kataloge ir klausi, kiek pas juos kainuotų
Dažniausiai min. 200Lt pigiau. Ir reikia derėtis. Beje, kainas galima apsiuostinėt ir Seniuose, Ermitaže, kt. taškuose.Dar priklauso, kokios firmos nori: jei AEG - gali važiuot pas jų atstovus UAB Ginvesta (jie Vilniuj Žirmūnų 1b ir Gedimino pr.64), jei BOSCH - tai greičiausiai pigiausiai rasi Seniuose ar toj pardėj prieš Ogminą. Dar Skrajoj yra buitinės technikos salonas (jie irgi į derybas leidžiasi neblogai
).
aha, tik šitose "pigiose" parduotuvėse nepamirškit atkreipti dėmesį ar yra instrukcijos lietuvių kalba ir kaip ten su garantijomis
vienas draugas nusipirko orkaitę pigiau, rado viduj instrukciją lenkų, čekų ir vengrų kalbomis ir naudojasi dabar "iš nuojautos"..