Įkraunama...
Įkraunama...

Levandos 3

QUOTE(Gaudvilė @ 2013 02 21, 18:19)
Facebook'e pastaruoju metu migruojanti foto

user posted image

Labai grazu.... As irgi planuoju levandas paderinti prie sviesiu akmenuku, tada gerai atmusa spalva smile.gif
Atsakyti
[quote=Gaudvilė,2013 02 21, 20:19]
Facebook'e pastaruoju metu migruojanti foto

Kaip gražu man tos levandų "alėjos", vienas krūmas tiek įspūdžio nesudaro, kaip visa ilga eilė. thumbup.gif Ir spalvų per daug nereikia, gražu ir viena, kaip nuotraukoje. O dar tie gelsvi akmenukai sudaro puikų kontrastą violetinėms levandoms.
Paprasta ir gražu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 22 vasario 2013 - 17:11
Sveikinu su pavasariu 4u.gif
user posted image

Kur mūsų visos levandų gerbėjos dingo? Laukiam kol išdyks sėklytės? smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Para: 01 kovo 2013 - 09:41
Laba diena. Atejau pasirodyti su savo varganom levandom. Pirma karta bandau jas auginti, visai neauga.....vaizdelis tai ne koks, oi ne koks....Nzn ka cia toliau su jomis daryti, mesti lauk ar dar duoti viena sansa?

user posted image

Busiu dekinga uz komentarus. 4u.gif

Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 03 01, 12:10)
Laba diena. Atejau  pasirodyti su savo varganom levandom. Pirma karta bandau jas auginti, visai neauga.....vaizdelis tai ne koks, oi ne koks....Nzn ka cia toliau su jomis daryti, mesti lauk ar dar duoti viena sansa?

Kaip smagu, kad kažkas jau atsiliepė. O šansą reikėtų duoti. smile.gif
Atsakyti
Laba visoms smile.gif
help.gif Vakar idejau i saldytuva sudrekintoje medziagos gabale seklytes(pries tai saldziau saldiklyje), o dabar isemiau pravedinti, tai ziuriu, kad kurios seklytes zalios g.gif Gal jau siandien jas sodinti, ar taip turi buti ir dar palaikyti saldytuve toje medziagoje????
Atsakyti
QUOTE(Para @ 2013 03 01, 11:15)
Kaip smagu, kad kažkas jau atsiliepė. O šansą reikėtų duoti. smile.gif

O jas kaip geriau toliau laikyti? Ant saulutes? Daznai laistyti? Nes man tiek keli daigeliai tooookie pavarge, kad jetau jetau, gaila net....
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 03 01, 12:30)
O jas kaip geriau toliau laikyti? Ant saulutes? Daznai laistyti? Nes man tiek keli daigeliai tooookie pavarge, kad jetau jetau, gaila net....

O ar negalėjot kažką sumaišyti? g.gif sunku įsižiūrėt, bet man į levandas nelabai ir panašu...
Visiems daigeliams (o levandoms ypatingai) reikia labai labai daug saulės. Drėgmės jos nemėgsta - tai geriau mažiau, negu perlaistyt... Padėkit kiek įmanoma šviesiau - jei yra galimybė saulės atokaitoje - ir lai laukia kol atšils žemė. Tada sodinkit į lauką - atsigaus jos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(zuikis5 @ 2013 03 01, 13:28)
O ar negalėjot kažką sumaišyti?  g.gif  sunku įsižiūrėt, bet man į levandas nelabai ir panašu...
Visiems daigeliams (o levandoms ypatingai) reikia labai labai daug saulės. Drėgmės jos nemėgsta - tai geriau mažiau, negu perlaistyt... Padėkit kiek įmanoma šviesiau - jei yra galimybė saulės atokaitoje - ir lai laukia kol atšils žemė. Tada sodinkit į lauką - atsigaus jos  4u.gif

pas man irgi panasaus dydzio, manau levandos cia tikrai:) bus oki viskas, palaukit, paaugs:)
Atsakyti
Vakar turėjau įdomu susitikimą, tai levandų nukreipė ieškoti į Kauno botanikos sodą, sakė ten visokių kolekcinių turi ax.gif Ar buvot kas?
Atsakyti
Buvom, levandų kolekciją sudarė lavandula angustifolia, nieko įdomaus. Beje, daigo kaina 12 lt.
Ir dar reikia patiems susrasti jų tame rūtų daržely patiems, nes ką skelbia tinklarašty, realybėj - chaosas ir anarchija biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Mopsyte @ 2013 03 01, 10:10)
Laba diena. Atejau  pasirodyti su savo varganom levandom. Pirma karta bandau jas auginti, visai neauga.....vaizdelis tai ne koks, oi ne koks....Nzn ka cia toliau su jomis daryti, mesti lauk ar dar duoti viena sansa?

user posted image

Busiu dekinga uz komentarus.  4u.gif

Ir mano tokios pat varganos. Tikrai nemesčiau. dabar laukiu tinkamos dienos ir sėsiu kitas, gal bus jau vaizdelis geresnis, nes šitos mažai saulės gavę. Bet labai jau nagus niežtėjo kažką sėti, tai ir pasėjau 40 sėklų iš jų tik 5 daigeliai. doh.gif
Atsakyti